Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Budai Fotóklub estje – őszi évad A fényképezés iránt érdeklődők 2020. őszi évadában is csatlakozhatnak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílik.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Magyarország gyöngyszemei – későbbiekben folytatjuk!2020. évben is folytatjuk majd vetítettképes előadássorozatunkat „Magyarország gyöngyszemei” címmel az Ezüstnet Egyesület tagjainak élménybeszámolóiból. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Major Kata fotója

Bővebben...

A képzőművészet nagy mesterei – René Magritte művészeteA tavaszi sorozatból több alkalom a koronavírus-vészhelyzet miatt elmaradt. A 2020. évi őszi évadban folytatjuk Ludmann Mihály művészettörténész előadássorozatát. Az évad során az érdeklődők a dadaizmus, a szürrealizmus és az absztrakt expresszionizmus világába nyernek bepillantást. Megismerkedhetnek az alkotók műveivel és életútjával is. 
Helyszín:Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) 
Belépődíj »

Bővebben...

Amerika őslakóinak nagy kultúrái – A Machu Picchu meséi„Amerika őslakóinak nagy kultúrái – Maják, aztékok, inkák, és akik előttük jártak” dr. Kapitánffy Krisztina előadássorozata a BMK-ban. Az Újvilág őslakóit Kolumbusz nevezte először indiánoknak. Az általuk létrehozott civilizációkkal ismertet meg az előadás-sorozat, a kezdetektől egészen addig, amíg a felfedezők nyomában érkező, kincsekre éhes gyarmatosítók kis híján megsemmisítették azokat.
Az április 2-ai előadás a koronavírus-vészhelyzet miatt elmaradt. 
Helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). Belépődíj »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760