Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

EZÜSTNET Internetező Idősek Országos EgyesületeA 2022. év őszi évadában is folytatódtak az előadások az Ezüstnet Egyesület kulturális élményeiből, saját készítésű fotók, prezentációk vetítésével.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) Művészterem. 

Bővebben...

Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub előadásábanA Budapesti Versklub tagjai a műhelymunkán túl szívesen mutatják meg tehetségüket a közönség előtt is. Előadói országos versmondó versenyeken vesznek részt sikerrel, pódiumesteken lépnek fel és mutatják be önálló összeállításaikat. A vírushelyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok.” Az etűdök a BMK hivatalos YouTube oldalán és lentebb hallgathatók meg:negyedik etűd – jelnyelvi tolmács közreműködésével  11.  10.9. 8.7.6.  5. 4. 3.  2. 1

Bővebben...

Művészettörténet mindenkinek – Ludmann Mihály művészettörténész előadássorozataA 2022. őszi évadában is folytatjuk művészettörténeti sorozatunkat immár új névvel. Az évad során az érdeklődők a magyar gótika és a bizánci művészet világába is betekintést nyerhetnek. ♦ Következő időpont: 2022. november 29-én ♦ kedden ♦ 18.00 órától A gótika születése.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ Művészterem. Belépődíj » Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész.
FIGYELEM műsorváltozás: az alkalmak továbbiakban a keddi napokon 18.00 órakor kezdődnek. 

Bővebben...

 A Budai Fotóklub estje –  Mexikó – Szalkai István ProShow vetítéseA fényképezés iránt érdeklődők 2022. őszi évadában is csatlakozhatnak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílik.
Következő időpont: 2022. december 13. ♦ 18.00 óra ♦ Mexikó – Szalkai István ProShow vetítése
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) Művészterem

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760