Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Az Ezüstnet Egyesület előadássorozata – Megemlékezés Madách ImrérőlA 2023. év tavaszi évadában is folytatjuk az előadássorozatot az Ezüstnet Egyesület kulturális élményeiből – saját készítésű fotóik, prezentációk vetítésével.
Következő időpont: 2023. április 27. 14.010 óra. csütörtök 14.00 óra – Megemlékezés Madách Imréről születésének 200. évfordulója alkalmából.
Előadók: Kriszta Edina és Uri Terézia
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A) 21-es terem. 
 

Bővebben...

A Mosel és a Rajna menténA fényképezés iránt érdeklődők 2023. tavaszi évadában is csatlakozhatnak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílik.
Következő időpont: április 4 -én ♦ kedden ♦ 18.00 órától ♦ Fábián András: A Mosel és a Rajna mentén c. vetített képes előadása
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55./A, a Bikás park mellett). Az előadások látogatása ingyenes.

Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója – Negatív2023. évi  tavaszi évadunkban ismét várjuk a Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója foglalkozásain az érdeklődőket. Konzultációs lehetőséggel, vetített-képes elméleti előadással és gyakorlati stúdiummal fogadja Utcai Dávid festőművész a festészet és a grafika iránt érdeklődő amatőr alkotókat. A témákról bővebben » ♦  Következő alkalom: 2023. március 25-én ♦ szombaton ♦ 10.00 órától – Negatív Online lehetőséggel is » Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). ♦ 202-es terem  Díja »

Bővebben...

Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub előadásábanA Budapesti Versklub tagjai a műhelymunkán túl szívesen mutatják meg tehetségüket a közönség előtt is. Előadói országos versmondó versenyeken vesznek részt sikerrel, pódiumesteken lépnek fel és mutatják be önálló összeállításaikat. A vírushelyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok.” Az etűdök a BMK hivatalos YouTube oldalán és lentebb hallgathatók meg:negyedik etűd – jelnyelvi tolmács közreműködésével  11.  10.9. 8.7.6.  5. 4. 3.  2. 1

Bővebben...

Brunelleschi és Alberti építészeteA 2023. tavaszi évadában is folytatjuk művészettörténeti sorozatunkat. Az évad során az érdeklődők a magyar gótika és a bizánci művészet világába is betekintést nyerhetnek.
Évadnyitó időpont: 2023. március 28-án ♦ kedden ♦ 18.00 órától – Brunelleschi és Alberti építészete
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)
Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760