Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A képzőművészet nagy mesterei – Gáborjáni Szabó Kálmán művészete A 2021. őszi évad művészettörténeti sorozatában az érdeklődők betekintést nyerhetnek a kortárs magyar grafikusok és festőművészek világába.
Időpont: 2021. szeptember 22. ♦ szerda ♦ 18.00 óra – Gáborjáni Szabó Kálmán művészete ♦ Előadó: Ludmann Mihály művészettörténész
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ Művészterem
Belépődíj»

Bővebben...

Az Újszövetség a művészetekben – Dr. Kapintánffy Krisztina előadásaAz érdeklődők az őszi évadban három előadáson vehetnek részt, melyek a Bibliai művészettörténet vonatkozásait és Marokkó varázslatos vidékeit mutatják be. Következő időpont: 2021. október 5.kedd ♦ 18.00 óraAz Újszövetség a művészetekben – Dr. Kapintánffy Krisztina előadása 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ Művészterem ♦  Belépődíj »

Bővebben...

Budai Fotóklub – Egyetemi botanikus kert márciustól júniusig A fényképezés iránt érdeklődők 2021. őszi évadában is csatlakozhatnak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílik.
Következő időpont: 2021. október 12.  kedd 18.00 órától ♦ Egyetemi botanikus kert márciustól júniusig Csordás Gábor fotóiból
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ
(XI., Etele út 55./A) Művészterem

Bővebben...

Magyarország gyöngyszemei – Tavaszi séták BudánElőadások az Egyesület kulturális élményeiből, saját készítésű fotók, prezentációk vetítésével.
Évadkezdő időpont: 2021. október 21. 14.00 óra Tata: a felújított Esterházy-kastély
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A)

Bővebben...

Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub előadásábanA Budapesti Versklub tagjai a műhelymunkán túl szívesen mutatják meg tehetségüket a közönség előtt is. Előadói országos versmondó versenyeken vesznek részt sikerrel, pódiumesteken lépnek fel és mutatják be önálló összeállításaikat. A jelenlegi helyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok."
2021. őszi évad első etűdje: 2021. szeptember 25.

Etűdök a BMK hivatalos YouTube oldalán ♦ 4. etűd3. etűd 2. etűd Kiss Judit előadásában. 1. etűd Baráth Zsófi és Strich Teréz előadásában.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760