Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kalandozások az ősi és modern Indiában 2. részMeghívjuk Önt és kedves Barátait dr. Kapitánffy Krisztina Indiáról szóló sorozatának első előadására a BMK-ba. Az előadásokon képzeletben módszeresen bejárjuk a kontinensnyi országot, ismerkedünk tájaival, nevezetességeivel, történelmével, mintha csak idegenvezetésen vennénk részt, a valódi látványt sok-sok fotóval helyettesítve.
A sorozat második időpontja: 2019. február 26-án. ♦ kedden 18.00 órától – Színpompa, mítoszok, örökkévalóság – kalandozások az ősi és modern Indiában 2. rész
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.). Belépődíj »

Utunkat az emberiség egyik legősibb kultúrája és az országra jellemző mély spiritualitás kíséri, ugyanakkor természetesen nem ragadunk le a múltban, hanem sok érdekes szempontból bepillantást nyerünk egy varázslatos, egyszerre gazdag és nyomorúságos, látványosan fejlődő, de súlyos problémákkal terhes ország lakóinak jelenkori életébe is.

További időpontok:

  • március 26.,
  • május 7.

Belépődíj: 500 Ft/fő/alkalom

Információ: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760