Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Várjuk az Ön javaslatait is!Intézményünk közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató feladatokat lát el a Fővárosban, Budapest Főváros Közgyűlésének megbízásából. A kulturális szakemberek, intézmények, civil szervezetek, nem hivatásos művészek munkáját számos szolgáltatással támogatjuk, segítjük.
Újbuda, Kelenföld lakói – Önök  is rendszeres látogatói intézményünknek. Kérjük, fogalmazza meg igényeit, tegyen javaslatot, hogy milyen programokat, szolgáltatásokat szeretne igénybe venni intézményünkben. Érdeklődéssel várjuk visszajelzését, véleményét, melyet papíralapon információs szolgálatunkon adhat le, vagy eljuttathatja elektronikus úton is az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Szakmai munkánkat saját bevételeinkből és pályázati források segítségével finanszírozzuk.

A lakosság számára kínált programokat, szolgáltatásokat az egyre szűkülő pályázati lehetőségek mellett szeretnénk, ha a kerületi önkormányzat is támogatná. Ez továbbra is biztosíthatná, hogy elérhető áron kínáljuk lakossági programjainkat.

Kérjük, fogalmazza meg igényeit, tegyen javaslatot, hogy milyen programokat, szolgáltatásokat szeretne igénybe venni intézményünkben.

Érdeklődéssel várjuk visszajelzését, véleményét.

Az így összegyűjtött vélemények, javaslatok alapján szeretnénk támogatási igényünkkel Újbuda Önkormányzatát megkeresni.

Véleményét írásban várjuk, melyet papír alapon az információs szolgálaton adhat le, vagy eljuttathatja elektronikus úton is az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Segítségét ezúton is köszönik a BMK munkatársai

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760