Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Reök Cecília: Relatív téridő – online kihívásKedves Alkotóink, Látogatóink! Online kihívásunkkal célunk, hogy a BMK alkotóközösségei és a BMK Galéria látogatói inspirálódjanak és együtt gondolkodjanak. A galéria aktuális kiállításaihoz rendszeresen online kihívások, pályázati felhívások és kísérőprogramok is kapcsolódnak.
Ezúttal Reök Cecíilia: Relatív téridő című  virtuális kiállításához » kapcsolódóan hirdetjük meg kihívásunkat, az alkotó műveiből inspirálódva.
Meghosszabbított beküldési határidő: 2021. április 30. péntek éjfél.

Felhívás

Készíts különböző felületi alkotásokat, textúrákat, a fenntarthatóság elvét szem előtt tartva, lehetőleg minél több alapanyagot felhasználva:

 • készülhet hulladékból, vagy újrahasznosított anyagokból,
 • lehet egy mű, de akár sorozat is (több technikát alkalmazva)
 • egy alkotó több pályaművel is pályázhat,
 • fotóval és egy rövid leírással, kérjük bemutatni, dokumentálni az alkotást.

Téma: A tér és idő megélése a jelenlegi helyzetben.

KORTÁRSaság – Villámkiállítás: Relatív téridő, Reök Cecília virtuális kiállítása»

Javasolt technikák, megoldások:

 • kollázs, montázs,
 • vágás, ragasztás, varrás,
 • festmény, grafika
 • egyéb egyéni technikák alkalmazása, vegyítése.

A művek leadása: a dokumentációs csomagot e-mailben kérjük elküldeni (leírás: doc, docx, rtf, pdf formátumban, a fotók: jpg., png, tiff formátumban, illetve óriás fájlok esetén a letöltőlinket elküldeni), a következő címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Meghosszabbított beküldési határidő: 2021. április 30., péntek, éjfélig.

Díjak:

 • I.hely: 2 órás egyéni ökodesign workshop Reök Cecíliával
 • II. hely: 1 órás egyéni ökdesign workshop Reök Cecíliával.
 • III. hely:  ingyenes belépő 2 alkalommal a BMK választott művészeti foglalkozásaira, előadásaira.

A nyeremények igénybevételének időpontjai szabadon választhatóak. A programok kizárólagosan a Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.) intézményében kerülnek megrendezésre.

Eredményhirdetés: 2021. május 5., szerdán.

A résztvevők e-mailben kapnak értesítést az eredményekről. A nyereményeket az intézmény újranyitásakor lehet igénybe venni, előzetes egyeztetés alapján. Minden résztvevő alkotása megjelenésre kerül a BMK online felületein.

További információ: Sarnyai Rita
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;Tel.: 06-1-371-2770

Reök Cecília: Relatív téridő – online kihívás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szervező a pályázat során ezúton birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a pályázat keretein belül, a jelenlegi és a jövőbeni pályázatokkal összefüggő kommunikáció céljából kezeli kizárólag az erre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, vagy a pályázati cél megvalósulását követő legfeljebb 1 évig. Az adatkezeléshez kapcsolódó a jogokról és jogorvoslatokról az online Adatkezelési Tájékoztató nyújt útmutatást, mely elérhető a http://www.bmknet.hu/bmknet-adatvedelem címen.

A beküldött alkotások nem minősülnek szerzői jog védelme alá tartozó alkotásoknak, a pályázat elküldésével a Pályázó lemond arról, hogy a felhasználóktól szellemi alkotáshoz kötődő jogcímen bármilyen további díjazásban részesüljön. Az eredményhirdetést követően a Szervező a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaműveket kiállítani, bemutatni a Pályázó nevének feltüntetésével (pl. internetes felületen, programfüzetben, közösségi médiában hivatalos profiljain) a pályázati cél megvalósulását követő legfeljebb 1 évig. A Szervező jogosult a pályázati nyertes alkotásokat fotókon, illetve cikkekben, valamint egyéb audiovizuális anyagokban bemutatni. A művek fenti felhasználásához a pályamű beküldésével a résztvevők automatikusan hozzájárulnak.

******

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760