Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Csak a természet... fotókiállítás a BMK GalériábanA Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait a „Csak a természet...” címmel a Budai Fotó- és Filmklub tavaszi a fotókiállítására a BMK Galériába.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).
A tárlat 2017. május 27-éig díjmentesen tekinthető meg.

Bővebben...

XXIX. Vizuális Művészeti Hónap FESTÉSZET-SZOBRÁSZAT pályázat kiállítása II. részXXIX. Vizuális Művészeti Hónap Festészetpályázat kiállítása a BMK-ban – 2013. december 12–2014. január 4.

Arcok, emberek, természet. Olyan témák, melyeket ha akarunk egyszerűen értelmezünk, máskor pedig percekig állunk egy kép előtt és elemezzünk.

Bővebben...

20 év tánc c. kiállítás a BMK GalériábanA 20 év tánc címmel a Tedd ki a pontot! Nemzetközi Legényesverseny jubileumi kiállítására 2017. április 29–május 9-ig kerül sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

VÁRADI JUDIT: Kalapos nő XXIX. Vizuális Művészeti Hónap Festészetpályázat kiállítása a BMK-ban – 2013. november 26–december 11.

A tehetség mögött köznapi szavak rejlenek: szorgalom, szeretet, szerencse, de mindenekelőtt a kitartás.” –  mondta James Arthur Baldwin. A kiállított festmények készítői is ugyanezen tulajdonságok birtokában jutottak el odáig, hogy a Budapesti Művelődési Központ galériájában kiállították alkotásaikat.

Bővebben...

Klösz György – Budapest fotográfusának emlékkiállítása a BMK Galériában Klösz György (1884–1913) – Budapest fotográfusának emlékkiállítása (a MetroArt Galéria vándorkiállítása)2014. január 28–február 15-éig.  

Eddig ez a kedvenc kiállításom a BMK Galériában. Nemcsak a fotókban gyönyörködhet az ember, de érdekes történeteket, tényeket, verseket is olvashat, mivel minden egyes fotó mellett egy hosszabb-rövidebb leírást találunk.

Bővebben...

Kozma Cecilia: Gleccser XXIX. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázatának kiállítása – 2013. november 5–24.

Dinamika, tér, természet, nyugalom, változatosság és különböző perspektívák. Ezek a szavak jellemzik legjobban a XXIX. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázatának kiállítását. A fotók között járva az embernek olyan érzése támad, mintha a nagyvilágban barangolna. Bal oldalt gleccserek, jobbra a téli vihar és a tiszta égbolt; később pedig felfedezzük a hétpettyes katicabogarat és a sirályt is. Bemegyünk a városba: házak, üvegek, vízzel elárasztott Bartók Béla út és macskakövek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760