Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

35. VMH virtuális galériaséta A koronavírus-vészhelyzet miatt 2020. március 14-től július 1-jéig a BMK Látogatókat nem fogadhatott, így kiállításunkat virtuális térbe helyeztük. Meghívjuk Önt a 2019. évi 35. VIZUÁLIS MŰVÉSZETI HÓNAP festészet–grafikapályázat díjazottainak kiállítására virtuális Galériánkba » Kattintson és tegyen egy sétát! » 
A BMK Galéria 2020. július 1-jétől ismét látogatható hétköznapokon 9.00–17.00 óráig.  
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55./A.)
A nyitásra természetesen a járványhelyzetre tekintettel szükséges óvintézkedések betartásával kerül sor. Továbbra is fontos, hogy figyeljünk egymásra!

Bővebben...

Hemmert Anita CsipkekiállításaMeghívjuk Önt és kedves barátait „Csipkekuckó” címmel Hemmert Anita vert- és varrott-csipkéi állandó kiállításra a BMK Virtuális Galériába. Látogatóink megtekinthetik Csipkekörünk vezetőjének vert- és varrott-csipkéit. A kiállított darabok – ruhabetétek, szegélyek, kiegészítők, palóc vizitke – varrott- és vert-csipkéből készültek. Emellett a csipkekészítés miniatűr eszközei is láthatók. Kattintson és tegyen egy sétát! » Ha tetszettek a látottak, csatlakozzon a BMK Vert Csipke csoportjához.
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) 2020. július 1-jétől ismét látogatható hétköznapokon 9.00–17.00 óráig.  A nyitásra természetesen a járványhelyzetre tekintettel szükséges óvintézkedések betartásával kerül sor. Továbbra is fontos, hogy figyeljünk egymásra!

Bővebben...

Fecsgő fecskék rajzpályázat eredményhirdetés – óvodás korosztály Madarak és fák napja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdetett fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára Fecsegő fecskék címmel.
Az iskolás korosztály ♦ eredményhirdetés május 18-án 11.00 órától cikkünkben, face eseményben, instaposztban és csipogjuk a Twiteren
A legjobb munkák virtuális galériánkban kiállításra kerülnek.  Kattintson és tegyen egy sétát! »

Bővebben...

Színes séta – nyisd tágra a szemed!Színes séta – nyisd tágra a szemed! a BMK Galéria múzeumpedagógiai foglalkozásai. Akiállítások ideje alatt játékos múzeumpedagógiai foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődő diákok és kísérő pedagógusaik. A foglalkozásokat ingyenesen biztosítjuk az iskolai csoportoknak. 
Időpontjai 2020. őszi évadában is: hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban » .
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Etele út 55./A). Kapcsolódó online foglalkozásaink » 

Bővebben...

Fecsgő fecskék rajzpályázat eredményhirdetés – óvodás korosztály Madarak és fák napja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdetett fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára Fecsegő fecskék címmel.
Az óvodás és a 6 éves korosztály ♦ eredményhirdetés május 19-én 11.00 órától cikkünkben, face eseményben, instaposztban és csipogjuk a Twiteren
A legjobb munkák virtuális galériánkban kiállításra kerülnek.  Kattintson és tegyen egy sétát! » ♦ Különdíjazottak galériája »

Bővebben...

Szakmai tárlatvezetések a BMK GalériábanA BMK Galéria aktuális kiállításaihoz kapcsolódóan az alkotók vezetésével szakmai tárlatvezetésekre nyílik lehetőség, amelyen a kiállítók maguk is bemutatkoznak, s beszélnek egy-egy kiválasztott művük születésének körülményeiről. A beszélgetést – a kiállítók egyéb alkotásaiból – rövid vetítések is színesíthetik.
Időpontja: az őszi évadban hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban ».
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Etele út 55./A). 
A részvétel ingyenes.

Bővebben...

35.VMH fotópályázat díjazottjai virtuális kiállításaKedves Látogatóink, Alkotóink! A koronavírus helyzet miatt sajnálatos módon el kellett halasztanunk a BMK Galéria kiállításait is. Amíg nem tudtuk galériánk falára függeszteni a képeket, addig is szeretünk volna egy kis színt vinni a #maradjotthon világába, így online felületeinken mutatjuk be az alkotásokat és alkotóikat. Ezúttal a 2019. évi VMH fotópályázat díjazottaival és okleveles alkotóival ismerkedhetnek meg interjúinkon keresztül, valamint a kiállításra szánt képeikből tekinthetnek meg egy szubjektív válogatást virtuális Galériánkban. ♦ Kattintson és tegyen egy sétát! » 

Bővebben...

Buza Krisztina: CellunettA kiállításra a koronavírus-vészhelyzet miatt későbbi időpontban kerül sor. 
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Barátait a KORTÁRSaság – Villámkiállítások sorozat 2020-as évadára, ahol a pályakezdő amatőr és hivatásos alkotók, alkotócsoportok mutatkoznak be, interaktív beszélgetéssel egybekötött kiállításmegnyitókkal. Tervezett időpont: március 24. ♦ kedd ♦ 18.00 óra – Buza Krisztina: Spirál lámpák || Cellunett. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55.) I. emelet. A galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

Bővebben...

Virtuális Séta: Egészség Világnapja 2020 – rajzpályázat eredményeÁprilis 9-én volt az Egészség Világnapja. E jeles nap alkalmából a Budapesti Művelődési Központ online rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett rajzokból 6–8 és 9–10 éves korosztályból választottuk ki a legjobbakat. A beérkezett munkák virtuális séta alkalmával tekinthetők meg 2020. április 15-től honlapunkon. Az értesítést e-mailben is elküldjük a nyerteseknek. Köszönjük a részvételt és a nyerteseknek Gratulálunk!
Figyeljétek honlapunkat, Facebook, Instagram és Twitter oldalainkat, mert még egy rajzpályázatot hirdettünk Fecsegő Fecskék címmel »

Bővebben...

KORTÁRSaság – Virtuális Villámkiállítás: Darab Zsuzsa: Már megint || Again pályázati felhívásaKedves Alkotóink, LátogatóinkA koronavírus-vészhelyzet ideje alatt célunk volt, hogy a BMK alkotóközösségei és a BMK Galéria látogatói aktívak maradjanak, inspirálódjanak, ezért pályázatot hirdetünk minden érdeklődőnek Darab Zsuzsa fotóművész: Már megint/Again című virtuális villámkiállításához kapcsolódóan.
A pályázat beadási határideje: 2020. július 17. péntek éjfél.
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) 2020. július 1-jétől ismét látogatható hétköznapokon 9.00–17.00 óráig.  A nyitásra természetesen a járványhelyzetre tekintettel szükséges óvintézkedések betartásával kerül sor. Továbbra is fontos, hogy figyeljünk egymásra!

Bővebben...

BMK Galéria 2020Tisztelt Látogatóink! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, a Főváros vezetésének döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. március 14-től július 1-jéig Látogatókat nem fogadhatott. Emiatt a tavaszi évad kiállítási rendje megváltozott, néhány tárlatra későbbi időpontban kerül megrendezésre. 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760