Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kele János kiállításaA Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt Kele János fényképész „Szeretett Budapestem című fotókiállítására a BMK Galériába.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
A tárlat 2017. március 31-ig ingyenesen tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.

Bővebben...

XXIX. Vizuális Művészeti Hónap FESTÉSZET-SZOBRÁSZAT pályázat kiállítása II. részXXIX. Vizuális Művészeti Hónap Festészetpályázat kiállítása a BMK-ban – 2013. december 12–2014. január 4.

Arcok, emberek, természet. Olyan témák, melyeket ha akarunk egyszerűen értelmezünk, máskor pedig percekig állunk egy kép előtt és elemezzünk.

Bővebben...

Megélt történelem – I. világháború – emlékezetőrző hónap a BMK-ban

A Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait az „Ember az embertelenségben” – a Nagy Háború családi fotóalbumokon és a  Tisztelet a (H)ősöknek kiállításokra  BMK Galériába. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55/A.). A kiállítást megnyitotta Aranykovács Andrea tanácsos, Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ vezetője és Dr. Pordán Erzsébet gyűjtő. A tárlat ingyenesen megtekinthető: 2017. február 1-től 24-ig.

Bővebben...

VÁRADI JUDIT: Kalapos nő XXIX. Vizuális Művészeti Hónap Festészetpályázat kiállítása a BMK-ban – 2013. november 26–december 11.

A tehetség mögött köznapi szavak rejlenek: szorgalom, szeretet, szerencse, de mindenekelőtt a kitartás.” –  mondta James Arthur Baldwin. A kiállított festmények készítői is ugyanezen tulajdonságok birtokában jutottak el odáig, hogy a Budapesti Művelődési Központ galériájában kiállították alkotásaikat.

Bővebben...

Klösz György – Budapest fotográfusának emlékkiállítása a BMK Galériában Klösz György (1884–1913) – Budapest fotográfusának emlékkiállítása (a MetroArt Galéria vándorkiállítása)2014. január 28–február 15-éig.  

Eddig ez a kedvenc kiállításom a BMK Galériában. Nemcsak a fotókban gyönyörködhet az ember, de érdekes történeteket, tényeket, verseket is olvashat, mivel minden egyes fotó mellett egy hosszabb-rövidebb leírást találunk.

Bővebben...

Kozma Cecilia: Gleccser XXIX. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázatának kiállítása – 2013. november 5–24.

Dinamika, tér, természet, nyugalom, változatosság és különböző perspektívák. Ezek a szavak jellemzik legjobban a XXIX. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázatának kiállítását. A fotók között járva az embernek olyan érzése támad, mintha a nagyvilágban barangolna. Bal oldalt gleccserek, jobbra a téli vihar és a tiszta égbolt; később pedig felfedezzük a hétpettyes katicabogarat és a sirályt is. Bemegyünk a városba: házak, üvegek, vízzel elárasztott Bartók Béla út és macskakövek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760