Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Válogatás az Ezüstnet Egyesület alkotásaiból – fotókiállításA Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt és barátait szeptember 22-én pénteken 15.30 órára „A Kultúrházak éjjel-nappal 2023” keretében: Válogatás az EZÜSTNET Egyesület alkotásaiból fotókiállításának megnyitójára a Budapesti Művelődési Központba. Időpont: 2023. szeptember 22.  péntek 15.30. Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) Tükör Galéria  A kiállítás akadálymentesen megközelíthető. A kiállítást megnyitja: Dr. Áment Erzsébet neveléstörténész, AFIAP fotóművész. 

A kiállítás október 6-áig tekinthető meg.Meghívó – Válogatás az Ezüstnet Egyesület alkotásaiból – fotókiállítására

Kiállítók:

 • Dr. Áment Erszébet,
 • Csóka István,
 • Delényi Éva,
 • Éles Józsefné Marika,
 • Galyó János,
 • Galyó Jánosné Angéla,
 • Gregor Ica,
 • Iványi Györgyné Zsuzsa,
 • Juhász Zsuzsa,
 • Kriszta Edina,
 • Makszin Mátyásné Márta,
 • Marton Gézáné Lici,
 • Prunk Józsefné Marika,
 • Szabó Ferencné Cili,
 • Szentirmay Lászlóné Enikő,
 • Takács Márta,
 • Tóth Ágnes

Az EZÜSTNET Egyesület tagjai több mint 15 éves fennállása során szinte megszámlálhatatlan fotóval örökítették meg közös és egyéni programjainak élményeit. Néhány zárt összejövetelen – ünnepi vagy baráti találkozókon - kisebb tárlattal szemléltettük, hogy merre jártunk, kikkel találkoztunk, milyen nevezetességeket láttunk. A fényképezés iránt megnövekedett érdeklődés miatt alapfokú szakmai ismeretekből támogatást is kaptunk tatabányai barátunktól a színvonalasabb alkotások készítése érdekében. Az eltelt évek során már nem csak jobb minőségű fényképező gépekkel és számítógépes alkalmazásokkal, hanem az okos telefonokkal is meglepően gyönyörű képeket lehet készíteni. 

2019. évében meghirdettük az első egyesületi fotópályázatot, amely legszebb képei a „Barangolás Magyarországon az EZÜSTNET Egyesülettel" címmel az első sikeres fotókiállítást is megalapozta. A Budapesti Művelődési Központ Galériája adott otthont a bemutatkozásra. Ekkortól nem volt megállás, még a covid sem akadályozta meg kedvét a fényképezés szerelmeseinek. Először 2021-ben tavasszal Virtuális galériaséta keretében az interneten mutattuk be „Karantén alatt és után” címmel a magányosan töltött és később az enyhébben szigorított időszakban az életvitel és akár egy-egy séta során látottakat. Ősszel már ismét a BMK Galériában is láthatóvá vált ez a kiállítás is.
A következő kétfordulós pályázattal 2022. tavaszán „A természet csodái – tavasz – nyár”, majd ősszel „A természet csodái ősz – tél” gyönyörű felvételeit tudtuk bemutatni nagy sikerrel – a BMK-ban.
2022. decemberben az Újbudai Önkéntes és Módszertani Kordinációs Központban kaptunk lehetőséget a „Magyar tájak” szépségeinek szemléltetésére.
2023. áprilisban – a BMK Tükör Galériában „Történelmi épületeink kívül, belül” címmel újabb kiállítással jelentkeztünk, amelyben Magyarország értékeiből - építmények, várak, templomok, kastélyok csodás képeiből – válogattunk egyesületi, akár egyéni élményeket megjelenítő felvételeket.

Itt most az eddig előhívott és kiállított alkotásokból látható egy válogatás 17 egyesületi tagunktól, de akár százat is bemutathatnánk a több mint 700 beküldött fotóból.

Köszönettel tartozunk a Budapesti Művelődési Központ és Újbuda Önkormányzat által biztosított kiállítási lehetőségekért, a NEA és Önkormányzat pályázati források hozzájárulásáért, a Szervezők munkájáért, tagságunk aktív részvételéért.

A kiállítás megtekinthető az intézmény nyitvatartási idejében:
hétköznapokon 10.00–19.00,
szombaton 13.00–18.00 óra között,
vasárnap ZÁRVA.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

További információ: Sarnyai Rita, +3613712770, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

******

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.,
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Látogasson el YouTube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760