Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

KORTÁRSaság – Virtuális Villámkiállítás: Darab Zsuzsa: Már megint || Again pályázati felhívásaKedves Alkotóink, LátogatóinkA koronavírus-vészhelyzet ideje alatt célunk volt, hogy a BMK alkotóközösségei és a BMK Galéria látogatói aktívak maradjanak, inspirálódjanak, ezért pályázatot hirdetünk minden érdeklődőnek Darab Zsuzsa fotóművész: Már megint/Again című virtuális villámkiállításához kapcsolódóan.
A pályázat beadási határideje: 2020. július 17. péntek éjfél.
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) 2020. július 1-jétől ismét látogatható hétköznapokon 9.00–17.00 óráig.  A nyitásra természetesen a járványhelyzetre tekintettel szükséges óvintézkedések betartásával kerül sor. Továbbra is fontos, hogy figyeljünk egymásra!

Felhívás:
Egy rövid bemutatkozás keretében oszd meg egy korábbi, külföldi utazásodon készült fotódat, amelynek valamiért nagy jelentősége van számodra, és meséld el, szemléltesd bármilyen formában a kép történetét, erről való benyomásaidat kreatív módon!

Javasolt technikák, megoldások:

  • Írás (vers, próza, rövid novella)Darab Zsuzsa: Már megint
  • Rövid videó
  • Instagram/Facebook-poszt

A művek leadása:
A pályázatokat e-mailben kérjük leadni, a következő címre:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Díjak:

A BMK nyereményprogramjainak témái és időpontjai szabadon választhatóak!

Eredményhirdetés: 2020. július 24. péntek 18.00 óra
A résztvevők e-mailben kapnak értesítést az eredményekről. A nyereményeket az évad újraindulásakor lehet igénybevenni, előzetes egyeztetés alapján. Minden résztvevő alkotása megjelenésre kerül a BMK online felületein (Facebook, Instagram)

Darab Zsuzsa fotóművész:

A Moholy – Nagy Művészeti Egyetemen végzett fotográfia mesterszakon. 2016-tól Reykjavík-ban, egy izlandi fotóstúdióban végezte szakmai gyakorlatát. Hazaköltözése óta szabadúszó fotográfusként tevékenykedik. 2011 óta tagja a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának.

„Ez a sorozat egy terápiás fotóprojekt. A képeken keresztül, a szöveges vallomáshoz hasonló módon, egyfajta párbeszédet folytatok a volt partnere(i)mmel, az életemben szerepet játszó összes férfival. Egy Darab Zsuzsa: Már megint plakátkicsit saját magammal is. Ugyanakkor összegzés is ez: az a bizonyos levél, amit az ember soha nem küldött el, a szavak, amelyeket nem tudtunk kimondani, amikor kellett volna. Egyfajta lezárás. Mindeközben nyitott könyvként jelennek meg benne a korábbi kapcsolataimra vonatkozó érzéseim és gondolataim.” Darab Zsuzsa további munkái »

Tekintse meg Virtuális Galériánkat. ♦ Nagyobb élmény eléréséhez töltse le az ingyenes applikációt Androidra vagy IOS-ra. (A galéria betöltését az internet-kapcsolat sebessége határozza meg, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ennek függvényében érdemes letölteni az applikációt vagy az eredeti oldalon megtekinteni a kiállítást.)

A kiállítás megtekinthető: 2020. május 28–július 30-ig ♦ Darab Zsuzsa: Már megint || Again 


A jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, a képek letöltése és további felhasználása szerzői jogba ütközik.
A galériát készítette: Panyi Alexandra a BMK szakmai munkatársa.

További információ: Sarnyai Rita, 371-2770,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Vadócz Zsuzsa  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

Pályázati felhívás: Darab Zsuzsa||Már megint

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760