Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

KORTÁRSaság – Villámkiállítás: Relatív téridő, Reök Cecília virtuális kiállításaA KORTÁRSaság – sorozat a 2018. év elején indult el azzal a céllal, hogy fiatal művészek számára adjon lehetőséget bemutatkozásra. Idén szeretettel meghívjuk Önt és kedves Barátait a sorozat következő részére, ahol virtuális galériaséta keretében mutatkozik be Reök Cecília, kortárs ipar- és képzőművész alkotásaival. Kattintson és tegyen egy sétát » KORTÁRSaság – Villámkiállítás: Relatív téridő, Reök Cecília virtuális kiállítása  A kiállítás megtekinthető online: 2021. január 31-ig. 

Reök Cecíilia: ceciliareok.comReök Cecília

Reök Cecília – VillámkiállításReök Cecília neve ismerősen csenghet onnan is, hogy felmenőjének, Munkácsy Mihálynak az édesanyja is ugyanezt a nevet viselte, vagy az eco-art és a slow-art világából egyaránt. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen mesterdiplomázott művész 2004 óta rendszeresen mutatkozik be kiállításokon itthon és külföldön, többek között Bécsben, Los Angelesben, San Franciscóban, San Diegóban. Pályája kezdete óta a természetes alapanyagok színes palettájával, pamuttal, selyemmel, fával, különféle fémekkel, és kőzetekkel is előszeretettel dolgozik, szemléletét környezettudatosság jellemzi. Reök Cecília az alkotómunka mellett tanít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, előadásokat és prezentációkat tart az eco-art témakörében, amit hallhattunk már, például a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjában, a Magyar Népi Iparművészeti Múzeum Hagyományok Házában, vagy a Parlament Országgyűlés Irodaházában.

A Relatív téridő című kiállítása az egyes dimenziók különböző síkjai közötti átjárhatóság különféle nézőpontokból való érzékelésére épül. A relatív időből szemléli a relatív teret, szubjektív téridő észlelését saját vizuális nyelvén fogalmazza meg a kiállított öko-pamutvászonra festett olajfestményein.

ceciliareok.com

*****

Tekintse meg Virtuális Galériánkat ♦ Nagyobb élmény eléréséhez töltse le az applikációt Androidra vagy IOS-ra. A galéria megtekintéséhez, amennyiben egyetért vele, kérjük, fogadja el az adatvédelmi beállításokat.

A jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, a képek letöltése és további felhasználása szerzői jogba ütközik. (A galéria betöltését az internet-kapcsolat sebessége határozza meg, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ennek függvényében érdemes letölteni az applikációt vagy az eredeti oldalon megtekinteni a kiállítást.)
A galériát készítette: Panyi Alexandra a BMK szakmai munkatársa.

További információ:

  • Sarnyai Rita,+3613712770, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;
  • Panyi Alexandra, +361371720, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

KORTÁRSaság – Villámkiállítás: Relatív téridő, Reök Cecília virtuális kiállításaCsatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el YouTube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760