Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

„Karantén alatt és után” – az Ezüstnet Egyesület fotókiállításaKedves Látogatóink és Alkotóink! Fogadják szeretettel az EZÜSTNET Egyesület „Karantén alatt és után” című online fotókiállítását. ♦ A kiállítás hosszabbítva: 2021. március 1-jétől április 15-jéig. Kattintson és tegyen egy virtuális sétát »♦ Lapozzon bele az egyesület Magyarország gyöngyszemei – online előadások kiadványába »

2020. március 10-től hirtelen megváltozott az életünk a korona vírus miatt, bezárkóztunk és „Maradj otthon!”, lett a vezérelv. A magányosan töltött és később az „Karantén alatt és után” az EZÜSTNET Egyesület fotókiállításaenyhébben szigorított időszakban az életvitel és akár egy-egy séta során látottak megörökítésére fotópályázatot hirdettünk meg az EZÜSTNET Egyesület tagjai számára.

Először lassan gyűltek a fényképek, de őszre mégis több mint 100 fotót küldtek be tagjaink. A tervezett kiállítást tovább kellett halasztani, így a néhány tagból álló zsűri online formában válogatta ki szavazással a legjobbnak ítélt alkotásokat.

A három legtöbb szavazatot – egyenlő pontszámmal – Galyó Angéla: Halászbástya hátulról, Galyó János: Várkert Bazár, Szentirmay Enikő: Kicsi és nagy című fotói kapták. Az előhívást követően, a bemutatásra készen állva vártuk a lehetőséget.

Most még mindig online formában, a BMK Galéria virtuális galériasétája során tekinthető meg a legszebbnek tartott 50 fotó.

Gratulálunk minden résztvevőnek a beküldött nagyszerű, ötletes anyagért. További lelkes kattintgatásra, az élmények megörökítésére buzdítunk mindenkit, ugyanis ebben az évben is folytatjuk sorozatunkat egy újabb felhívással. Amint lehetőség lesz rá, tervezzük a gyűjtemény bemutatását igazi, élő kiállítás formájában is.

*******

Tekintse meg Virtuális Galériánkat Nagyobb élmény eléréséhez töltse le az applikációt Androidra vagy IOS-ra. A galéria megtekintéséhez, amennyiben egyetért vele, kérjük, fogadja el az adatvédelmi beállításokat.

A jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, a képek letöltése és további felhasználása szerzői jogba ütközik. (A galéria betöltését az internet-kapcsolat sebessége határozza meg, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ennek függvényében érdemes letölteni az applikációt vagy az eredeti oldalon megtekinteni a kiállítást.)

A galériát készítette: Panyi Alexandra a BMK szakmai munkatársa.

A kiállítást a Budapesti Művelődési Központ mellett a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégium által meghirdetett „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2020.” pályázaton „Kultúra” címmel elnyert forrás is támogatja.

 „Karantén alatt és után” – az Ezüstnet Egyesület fotókiállítása

Ezüstnet EgyesületAz EZÜSTNET Internetező Idősek Országos Egyesülete – rövid néven EZÜSTNET Egyesület – fő célja közhasznú szolgáltatásokkal az idős emberek minél szélesebb körének megteremteni a lehetőségét ahhoz, hogy az információs társadalomba bekapcsolódjanak. Jelentkezni lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen e-mailben: név, lakcím, telefon, érdeklődési kör és e-mail cím megadásával.
További információ: www.ezustnet.hu

 

Információ: Sarnyai Rita

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el YouTube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760