Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Az Eco-Design Team öko és slow design ékszer virtuális kiállításaSzeretettel meghívjuk Önt és kedves Barátait az Eco-Design Team öko és slow design ékszer kiállítására, ahol virtuális galériaséta keretében mutatjuk be a csapat környezettudatos alkotásait.
Kattintson és tegyen egy sétát»

Emberi Erőforrások Minisztériumának Fenntarthatósági Témahete a BMK Galériában:Az Eco-Design Team öko és slow design ékszer virtuális kiállítása

A Föld napján nyílt meg az Eco – Design Team művészcsoport virtuális kiállítása, amelyen különleges egyedi környezettudatos ékszerek kerülnek bemutatásra.
A 2005-ben megalapított Eco-Design Team úttörő a környezettudatos design világában, ékszerkollekcióik is bejárták már a világot Európától Amerikáig. A Team iparművész és mérnök tagjainak izgalmas alkotásai képviselik a felelős és fenntartható designt számos hazai és nemzetközi kiállításon, fesztiválon, illetve a környezetvédelmet és fenntarthatóságot preferáló nagyvállalatok kiemelt rendezvényein, mint például IBM, Skanska, KPMG. Munkáik bemutatásra kerültek többek között a Baltic Sea Festival – Green Design kiállításán a VAM Design Centerben, a Lakástrend és Design Kiállításon a Millenárisban, az International Green Bough Festival-on Los Angelesben, az Iparművészeti Múzeumban, a Művészet a jövőért – Nemzetközi Öko-Művészeti Fesztiválon, a Boscolo Hotelben vagy Bécsben a Vienna Fashion Night alkalmával. Az Eco – Design Team alapító tagjai Reök Cecília és Varga Tímea mesterdiplomás iparművészek, valamint oszlopos tagja Goy András mérnök.

Egyedülállóan komplex környezettudatos tervezést és kivitelezés jellemzi őket – ékszer, divat, bútor, interieur, dekoráció, reklámajándék, dísz- és használati tárgy kategóriában egyaránt.
A Team most nyílt kiállításán megtekinthető RECECIL kollekcióban natúr ásványok és féldrágakövekből alkotott ékszerek láthatóak, míg az Eco-Impression kollekció növényekkel festett hernyóselyem festmény-ékszerekből áll. A tárlaton szerepelnek még selyem és gyapjúszálból nemezelt látványos darabok, valamint a Natural-Expression kollekció miniatűr kép-ékszerei újrahasznosított tölgyfából. Az Alive kollekciót pedig élő ékszerek alkotják. A Team 2005-ös megalapítása óta alkot élő növényekből design tárgyakat, divat és ékszer kollekciókat, exkluzív élő-növény kollekciója szerepelt többek között a Design Héten a Dán Királyság Magyarországi Nagykövetségével közösen szervezett For Future öko-design és slow design bemutatón.      

www.eco-design-team.com
www.rececil.com

 

Tekintse meg a Virtuális Galériát! ♦Nagyobb élmény eléréséhez töltse le az applikációt Androidra vagy IOS-ra. A galéria megtekintéséhez, amennyiben egyetért vele, kérjük, fogadja el az adatvédelmi beállításokat.


A jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, a képek letöltése és további felhasználása szerzői jogba ütközik. (A galéria betöltését az internet-kapcsolat sebessége határozza meg, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ennek függvényében érdemes letölteni az applikációt vagy az eredeti oldalon megtekinteni a kiállítást.)

További információ: Sarnyai Rita,+3613712770, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;

*******

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el YouTube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760