Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Az Őszidő Nyugdíjasklub téli ajánlata szépkorúaknakA Budapesti Művelődési Központ a szépkorúak számára készített téli ajánlója, melyben a fővárosi művelődési intézményekben és közösségi terekben zajló eseményeket, klubokat, táncos és mozgásos programokat gyűjtöttük össze.
Kerületi ajánlónk: I.; II., III.; IV.; V.; VI.; VII., IX.; X.; XI.; XII., XIII.; XIV.; XV.; XVI.; XVII.; XVIII.; XIX.; XX.; XXI.XXII. és a XXIII. kerületben.

Bővebben...

Mancsocska kézműveskedésKézműves foglalkozásainkra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel hívunk!
♦ Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest X, Bikás park, Etele út 55/a.) és a  BMK Youtube csatornája » 
Nyílt csoportunk a Facebookon folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel.
VISSZANÉZHETŐ online foglalkozásaink» ♦ Iskolák óvodák számára rendelhető jeles napi foglalkozásokat is tartunk!
Jelentkezés és díjak» 

Bővebben...

BMK Életrevalók Filmklub – Filmek a moziról avagy a „filmek csodálatos születéséről”Következő vetítéssorozatunkban a filmkészítés rögös, néha mosolyogtató vagy drámai kulisszái mögé tekintünk bele. Gyere el Te is és vegyük sora, hogy egy-egy rendező miképp mesél nekünk a filmkészítés folyamatáról. Moderátor: Csizmazia Gábor rendező, filmkritikus
♦ Következő vetítés: 2023. november 24. ♦ péntek 18.00 óra Gyula vitéz télen-nyáron – magyar vígjáték (1970)
♦ Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ A helyszín akadálymentesen megközelíthető.

Bővebben...

DélUtán Klub a BMK-banA Délután Alapítvány klubjaiban korosztályoktól függetlenül találkozhatnak a játszani, beszélgetni, barátkozni vágyók.A klubokat a telefonos lelki segély szolgálat tapasztalatai hívták életre ebben az elmagányosodással küzdő világban, hogy legyen egy hely, ahol feloldódhat egy kicsit a magány, miközben a klubtagok játszanak, beszélgetnek.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55./A, Bikás Park mellett).
Időpont: minden hónap első ♦ hétfőjén ♦ 14.00–17.00 között.

Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója – Primitív2023. évi őszi évadunkban ismét várjuk a Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója foglalkozásain az érdeklődőket.Konzultációs lehetőséggel, vetített-képes elméleti előadással és gyakorlati stúdiummal fogadja Utcai Dávid festőművész a festészet és a grafika iránt érdeklődő amatőr alkotókat. 
♦ Következő időpont: 2023. december 9-én ♦ szombaton ♦ 10.00 órától – Primitív  Online lehetőséggel is »

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). ♦ 202-es terem.
  Díja » 

Bővebben...

English brush-up – angol nyelvi klubfoglalkozásokFrissítse, gyakorolja angol nyelvtudását tavasszal is ♦ középfokfelsőfok ♦ felsőfok haladó szinten a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI.,Bikás park mellett, Etele út 55./A). Az angol nyelvi programot nagy gyakorlattal bíró diplomás nyelvtanár vezeti.  Felsőfok eleje (1.) csoport  Középfok eleje (2.) csoport Felsőfok (3.) csoportÓradíj »
Jelentkezés és információ: Riesz Bence, 0613712760; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

English brush-up: Angol nyelvórák a Budapesti Művelődési KözpontbanAngol nyelvórák a Budapesti Művelődési Központban újrakezdő és középhaladó szinten a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI.,Bikás park mellett, Etele út 55./A). Az angol nyelvi programot nagy gyakorlattal bíró diplomás nyelvtanár vezeti. Ingyenes szintfelmérés! Kedvezményes óradíj (1500 Ft). Kiscsoportos órák (max. 6 fő)
Jelentkezés és információ: Riesz Bence, 0613712760; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Budapesti Versklub BMK-banA Budapesti Versklub 2004 novemberében indult, majd rövid szünet után 2009 óta folytatta tevékenységét. Hogy miért klub? Klub azért, mert kötetlen, mert bárki részt vehet rajta, aki szeretne komolyabban foglalkozni a versmondással és a színházzal.
Időpont: 2023. október 14. szombat 10.00 óra.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.) ♦ 211-es terem. 
A klubfoglalkozások 2023-ban is szombatonként 10.00–13.00 óráig díjmentesen látogathatóak.

Bővebben...

A Budai Fotóklub estjei 2023. őszi évadábanA fényképezés iránt érdeklődők 2023. őszi évadában is csatlakozhattak a több mint hatvan éve működő klubhoz. A klubnapokon a tagoknak és az érdeklődőknek gyakorlati bemutatók megtekintésére és konzultációra is lehetőségük nyílt.
♦ Évadzáró időpont: 2023. december 12–én ♦ kedden ♦ 18.00 órától – Benelux államok Pro Show vetítés (Szalkai István).
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55./A, a Bikás park mellett). Az előadások látogatása ingyenes.

Bővebben...

Fiók L. StúdióKépzőművészeti stúdió amatőr alkotók részére.
Vezeti: Utcai Dávid festőművész
Foglalkozás: minden pénteken 16.00–20.00 óráig.

Bővebben...

Mancsocska kézművesfoglalkozás – Hangolódás az ünnepekreKézműves foglalkozásainkra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel hívunk! A kézműves foglalkozásokon az óvodás- és kisiskoláskorúak (5–12 éveseknek) kézügyességét, kreativitását és motorikus képességeit fejlesztjük.  
Következő időpont: december 9. ♦ szombat ♦ 10.00 óra  Hangolódás az ünnepekre – Karácsonyi díszek készítése

Bővebben...

BMK Szerénke Klub – Felelős állattartásA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők 
Budapesti Művelődési Központtól (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A. Bikás park mellett).
Kapcsolódó Szerénke nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, állattartási ötletekkel, örökbefogadási lehetőségekkel.

Bővebben...

BMK Reflex Fotóklub – ahol a pillanatot megörökítjük…Kedves Látogatóink, Alkotóink! Az elmúlt évek digitális és internetes lehetőségei átalakították a fotózás világát, mely részben átkerült az internetes és közösségi oldalakra. Tapasztalatunk szerint e virtuális világ mellett újra igény merült fel valós közösségekre, a személyes találkozásokra, ahol a szakmai kérdéseket jobban meg lehet beszélni és a gyakorlatban lehet tanulni a tapasztaltabbaktól. Fotóklubunk várja mindazon kezdő, vagy gyakorlott fotósok jelentkezését, akik szeretnék megörökíteni a pillanatot, vagy képeikkel mondani akarnak valamit a körülöttük lévő világnak.
Következő időpont: november 7. ♦ kedd ♦ 18.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (Bp. XI., Etele út 55./a, Bikás park mellett)

Bővebben...

VISSZANÉZHETŐ: online kézműves foglalkozásokMancsokat fel! Alkoss velünk otthonról a legegyszerűbb alapanyagoktól kezdve egészen az újrahasznosított termékekig.
Nyári esős napokra ajánljuk! VISSZANÉZHETŐ online kézműves foglalkozások
a 2023. és 2022. év online foglalkozásaiból: jeles napok és izgalmas ünnepváró készülődések.
Ajánljuk a korábbi, 2020-as és 2021-es évad foglalkozásait is, amelyekből további inspirációk meríthetők.

Helyszín: BMK YouTube csatornája»

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760