Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterápiás programsorozatA Budapesti Művelődési Központ Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterápiás programsorozatot indít „Cigány mesék tükrében – diákoknak” címmel, amelynek keretén belül cigány népmeséken keresztül romákkal kapcsolatos meseterápiás érzékenyítő foglalkozásokat tartunk általános iskolás felső tagozatos diákok számára.
Időpont: 2023. március 30. csütörtök, 10.00 (igény szerint módosítható).
További alkalmak

Bővebben...

BMK Reflex Fotóklub – ahol a pillanatot megörökítjük…Kedves Látogatóink, Alkotóink! Az elmúlt évek digitális és internetes lehetőségei átalakították a fotózás világát, mely részben átkerült az internetes és közösségi oldalakra. Tapasztalatunk szerint e virtuális világ mellett újra igény merült fel valós közösségekre, a személyes találkozásokra, ahol a szakmai kérdéseket jobban meg lehet beszélni és a gyakorlatban lehet tanulni a tapasztaltabbaktól. Fotóklubunk várja mindazon kezdő, vagy gyakorlott fotósok jelentkezését, akik szeretnék megörökíteni a pillanatot, vagy képeikkel mondani akarnak valamit a körülöttük lévő világnak.
Következő időpont: 2023. április 4. ♦ kedd ♦ 18.00. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (Bp. XI., Etele út 55./a, Bikás park mellett)

Bővebben...

BMK Életrevalók Filmklub – Hitchcock Retrospektív Hitchcock Retrospektív az Életrevalókban. Szerzői retrospektív sorozatunkat a filmtörténet egyik legegyedibb stílusú, páratlan újításaival a filmtörténet legnagyobbjai közé bekerülő rendezővel, Alfred Hitchcockkal, illetve az Ő hat filmjével kezdjük 2023-at. Az Életrevalók Filmklub Facebook csoportjába hívunk minden érdekességre, friss filmes hírre vágyó mozibarátot :) ♦ Következő vetítés: 2023. március 31. 18.00A kötél (1948) Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) A helyszín akadálymentesen megközelíthető. 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Bővebben...

Fiók L. StúdióKépzőművészeti stúdió amatőr alkotók részére.
Vezeti: Utcai Dávid festőművész
Foglalkozás: minden pénteken 16.00–20.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).

Bővebben...

Víz világnapja "Ezerarcú víz" Kirándulás a Pilisi Len LátogatóközpontbaA Budapesti Művelődési Központ „4 évszak 4 foglalkozás” címmel tavaszi programot hirdet meg kisiskolásoknak, ahol növényekkel, állatokkal ismerkedhetnek meg a „kiskertész” gyerekek. Természeti, környezeti nevelés célú szakvezetéses sétákat tartunk, időpont-egyeztetéssel továbbiak is kérhetők: Simonné Nagy Ágnes (kertészmérnök) 0613712760. Időpont: 2022. április 5-én szerdán  10.00 órától: a Víz világnapja alkalmából „Ezerarcú víz” – kirándulás a Pilisi Len Látogatóközpontba Találkozó: 8.50 órakor az Árpád-hídnál, a volánbusz 830-as buszmegállójában Helyszín: Pilisi Len Látogatóközpont (2084 Pilisszentiván, Bányász u. 17.) – A program térítés díjas és regisztrációhoz kötött!

Bővebben...

Társas- és Szerepjáték Klub a BMK-banSzereted a társasjátékokat? Közösségi élményre vágysz de nincs hol találkozni? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Jó helyen jársz! A Budapesti Művelődési Központ Társasjáték és Szerepjáték Klubot indított. Következő alkalom: 2023. április 22n szombaton  10.00 órától. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55., Bikás park mellett). ♦ Most Te lépj! Mivel is? Nálunk megtudod Gyere el Te is!»

Bővebben...

Budapesti Versklub a BMK-ban 2023-ban is A Budapesti Versklub 2004 novemberében indult, majd rövid szünet után 2009 óta folytatta tevékenységét. Hogy miért klub? Klub azért, mert kötetlen, mert bárki részt vehet rajta, aki szeretne komolyabban foglalkozni a versmondással és a színházzal.
Következő időpont: 2023. április 22. szombat 10.00 óra.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.) ♦ 211-es terem. 
A klubfoglalkozások 2023-ban is szombatonként 10.00–13.00 óráig díjmentesen látogathatóak.

Bővebben...

Mancsocska kézműveskedésKézműves foglalkozásainkra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel hívunk!
♦ Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest X, Bikás park, Etele út 55/a.) és a  BMK Youtube csatornája » 
Nyílt csoportunk a Facebookon folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel.
VISSZANÉZHETŐ online foglalkozásaink» ♦ Iskolák óvodák számára rendelhető jeles napi foglalkozásokat is tartunk!
Jelentkezés és díjak» 

Bővebben...

Mancsocska kézműveskedés: Piros tojást láttam...Kézműves foglalkozásainkra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel hívunk!
Következő időpont:
 április 1. SZOMBAT 10.00 ♦ Piros tojást láttam... ♦ Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55/A.) ♦ Nyílt csoportunk a Facebookon folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel. ♦ VISSZANÉZHETŐ online foglalkozásaink» ♦ Iskolák óvodák számára rendelhető jeles napi foglalkozásokat is tartunk! Jelentkezés és díjak»

Bővebben...

Őszidő Nyugdíjasklub – 2022. évi programjaiAz Őszidő Nyugdíjasklub az 1992-ben alakult, megközelítőleg 60 fővel működő klub programja a kezdetektől az igényes ismeretterjesztésre épült. Ez az igény az immár több évtizedes működése alatt – elsősorban a klubtagok javaslatai alapján – kristályosodott ki. Az újrainduló klubban történelemről, művészettörténetről és földrajzról szóló ismeretterjesztő előadásokon vehettek részt. Közös múzeumlátogatást, továbbá ismeretbővítő kirándulást is szerveztünk számukra. Jeles napok kapcsán kézműves-foglalkozásokat, workshopokat és filmvetítéseket tartottunk.
Helyszíne:
Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.). Beszámoló fotók az őszi tűnemezelő workshopról és kapcsolódó videók a „Fenntarthatóság napjainkban” c. – a Követ Egyesület előadása kapcsán.

Bővebben...

Tavaszi programajánló szépkorúaknakA Budapesti Művelődési Központ a szépkorúak számára készített tavaszi ajánlója, melyben a fővárosi művelődési intézményekben és közösségi terekben zajló eseményeket, klubokat, táncos és mozgásos programokat gyűjtöttük össze.
Kerületi ajánlónk: I.; II., III.; IV.; V.; VI.; VII.VIII.; IX.; X.; XI.;XIII.; XIV.; XV.; XVI.; XVII.; XVIII.; XIX.; XX.; XXI. és a XXII. kerületben.

Bővebben...

VISSZANÉZHETŐ: online kézműves foglalkozások Mancsokat fel! Alkoss velünk otthonról a legegyszerűbb alapanyagoktól kezdve egészen az újrahasznosított termékekig.
VISSZANÉZHETŐ online kézműves foglalkozások
a 2022. tavaszi évad online foglalkozásaiból: jeles napok és izgalmas ünnepváró készülődések.
Ajánljuk a korábbi, 2020-as és 2021-es évad foglalkozásait, amelyekből további inspirációk meríthetők.

Helyszín: BMK YouTube csatornája»

Bővebben...

DélUtán Klub a BMK-banA Délután Alapítvány klubjaiban korosztályoktól függetlenül találkozhatnak a játszani, beszélgetni, barátkozni vágyók.A klubokat a telefonos lelki segély szolgálat tapasztalatai hívták életre ebben az elmagányosodással küzdő világban, hogy legyen egy hely, ahol feloldódhat egy kicsit a magány, miközben a klubtagok játszanak, beszélgetnek.
Következő foglalkozás: 2023. április 3. hétfő 14.00 órától.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55./A, Bikás Park mellett).

 Időpont: minden hónap első ♦ hétfőjén ♦ 14.00–17.00 között.

Bővebben...

BMK Szerénke Klub – Felelős állattartásA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők 
Budapesti Művelődési Központtól (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A. Bikás park mellett).
Kapcsolódó Szerénke nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, állattartási ötletekkel, örökbefogadási lehetőségekkel.

Bővebben...

English brush-up – angol nyelvi klubfoglalkozásokFrissítse, gyakorolja angol nyelvtudását tavasszal is ♦ középfokfelsőfok ♦ felsőfok haladó szinten a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI.,Bikás park mellett, Etele út 55./A). Az angol nyelvi programot nagy gyakorlattal bíró diplomás nyelvtanár vezeti.
Jelentkezés és információ: Riesz Bence, 0613712760; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Szabadfilmesek szövetségeA Szabadfilmesek Szövetsége a filmezés alkotói folyamatai iránt érdeklődő nem professzionális filmesek közössége, akik a filmezés szabadságát tűzték ki célul. Szeretettel látnak minden érdeklődőt, akár teljesen kezdőt is, akik szívesen csatlakoznak az alkotói körhöz. 
Időpont: péntekenként 17.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A., Bikás park mellett) ♦ Fszt 5-ös terem
Művészeti vezető: Merza Gábor, filmrendező.

Bővebben...

Szentendrei JapánkertA Budapesti Művelődési Központ meghívja a kerttulajdonosokat, a balkonkertészeket, a BMK Kertészkedők Klubja több mint 1000 fős aktív, nyílt csoportját és minden kedves érdeklődőt arborétumi sétáinkra. 
Időpont: 2023. április 20. ♦ csütörtök ♦ 10.45 óra ♦ Álomszép japánkert és cseresznyefa-virágzás Szentendrén
Helyszín: 2000 Szentendre, Czóbel sétány., 
Találkozó: 9.00 órakor a Budapesti Művelődési Központban és 10.20 órakor Szentendrén az autóbusz-állomáson, 890-es volánbuszmegállójában

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760