Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Budapest rendezői szemmel – Közönségtalálkozók az Életrevalókban2022-ben közönségtalálkozókra várjuk a filmbarátokat! 2023-ban ünnepli Budapest egyesítésének 150. évfordulóját, erre hangolódva a 2022-es programsorozatunkban olyan filmeseket hívunk meg közönségtalálkozókra, akiknek a munkájában megjelenik csodaszép fővárosunk. Az Életrevalók Filmklub Facebook csoportjába hívunk minden érdekességre, friss filmes hírre vágyó mozibarátot :)
Következő időpont: az őszi évadban folytatjuk!

Bővebben...

A 2022. tavaszi évad Mancsocska kézművesfoglalkozásai Kézműves foglalkozásainkra minden alkotni vágyó gyermeket szeretettel hívunk! Következő tervezett időpontunk az őszi évadban ♦ 2022. szeptember 3–4. – Őszköszöntő fesztivál szombaton 10.00 órától Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) Nyílt csoportunk a Facebookon folyamatosan NYÁRON IS frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel. ♦ VISSZANÉZHETŐ online foglalkozásaink»  Iskolák óvodák számára rendelhető jeles napi foglalkozásokat is tartunk! Jelentkezés és díjak»  

Bővebben...

Háztörténeti séta a Millennium HázábaA BMK Kertészkedők Klubjával és az Őszidő Nyugdíjas Klubbal együtt keressük fel a Millennium Házát, hogy egy szakvezetéses séta során Ön is megismerhesse velünk együtt a ház történetét és megújulását! A program nyitott .
Időpont: 2022. július 07. csütörtök 15.00 órától Háztörténeti séta a Millennium Házban Regisztráció »
Találkozó: 14.45 órakor Millennium Ház bejáratánál

Helyszín: Millennium Háza (1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.)

Bővebben...

Fiók L. StúdióKépzőművészeti stúdió amatőr alkotók részére.
Vezeti: Utcai Dávid festőművész
Következő foglalkozások az őszi évadban.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).

A Stúdió munkáiból nyílt tárlat augusztus30-ig az intézmény nyitvatartási idejében megtekinthető. Bővebben itt olvashatnak róla:
Fiók L. Stúdió évadzáró kiállítása
Múzeumok éjszakája 2022 a BMK-ban

Bővebben...

VISSZANÉZHETŐ: online kézműves foglalkozások Mancsokat fel! Alkoss velünk otthonról a legegyszerűbb alapanyagoktól kezdve egészen az újrahasznosított termékekig.
VISSZANÉZHETŐ online kézműves foglalkozások
a 2022. tavaszi évad online foglalkozásaiból: jeles napok és izgalmas ünnepváró készülődések.
Ajánljuk a korábbi, 2020-as és 2021-es évad foglalkozásait, amelyekből további inspirációk meríthetők.

Helyszín: BMK YouTube csatornája»

Bővebben...

DélUtán Klub a BMK-banA Délután Alapítvány klubjaiban korosztályoktól függetlenül találkozhatnak a játszani, beszélgetni, barátkozni vágyók.A klubokat a telefonos lelki segély szolgálat tapasztalatai hívták életre ebben az elmagányosodással küzdő világban, hogy legyen egy hely, ahol feloldódhat egy kicsit a magány, miközben a klubtagok játszanak, beszélgetnek.
Következő foglalkozás: 2022. július 4-én hétfőn 14.00–17.00 között.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Etele út 55./A, Bikás Park mellett).
Délután Klub

 


Bővebben...

Évadnyitó a Társasjáték és Szerepjáték KlubbanSzereted a társasjátékokat? Közösségi élményre vágysz de nincs hol találkozni? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Jó helyen jársz! A Budapesti Művelődési Központ Társasjáték és Szerepjáték Klubot indított, minden harmadik héten szombaton. Évadnyitó alkalom: 2022. szeptember 17-én szombaton  10.00 órától Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55., Bikás park mellett). ♦ Most Te lépj! Mivel is? »

Bővebben...

BMK Reflex Fotóklub – ahol a pillanatot megörökítjük…Kedves Látogatóink, Alkotóink! Az elmúlt évek digitális és internetes lehetőségei átalakították a fotózás világát, mely részben átkerült az internetes és közösségi oldalakra. Tapasztalatunk szerint e virtuális világ mellett újra igény merült fel valós közösségekre, a személyes találkozásokra, ahol a szakmai kérdéseket jobban meg lehet beszélni és a gyakorlatban lehet tanulni a tapasztaltabbaktól. Fotóklubunk várja mindazon kezdő, vagy gyakorlott fotósok jelentkezését, akik szeretnék megörökíteni a pillanatot, vagy képeikkel mondani akarnak valamit a körülöttük lévő világnak.
Következő időpont: az őszi évadban.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ  (Bp. XI., Etele út 55./a, Bikás park mellett)

Bővebben...

English brush-up: Nyári angol nyelvi klubfoglalkozásokFrissítse, gyakorolja angol nyelvtudását nyáron is a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A). A foglalkozások előzetes időpont egyeztetések után indulnak. Óradíj » Az angol nyelvi programot nagy gyakorlattal bíró diplomás nyelvtanár vezeti. A foglalkozásokon való részvétel előzetes szintfelmérés alapján történik. Jelentkezés és információ: Riesz Bence, 371-2760; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Szabadfilmesek szövetségeA Szabadfilmesek Szövetsége a filmezés alkotói folyamatai iránt érdeklődő nem professzionális filmesek közössége, akik a filmezés szabadságát tűzték ki célul. Szeretettel látnak minden érdeklődőt, akár teljesen kezdőt is, akik szívesen csatlakoznak az alkotói körhöz. 
Időpont: péntekenként 17.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A., Bikás park mellett) ♦ Fszt 5-ös terem
Művészeti vezető: Merza Gábor, filmrendező.

Bővebben...

Budapesti Versklub A Budapesti Versklub 2004 novemberében indult, majd rövid szünet után 2009 óta folytatta tevékenységét. Hogy miért klub? Klub azért, mert kötetlen, mert bárki részt vehet rajta, aki szeretne komolyabban foglalkozni a versmondással és a színházzal.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.) ♦ 211-es terem. A klubfoglalkozások szombatonként 10.00–13.00 óráig díjmentesen látogathatóak.

Bővebben...

BMK Szerénke Klub – Felelős állattartásA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők 
Budapesti Művelődési Központtól (Bp. XI., Bikás park, Etele út 55/A. Bikás park mellett).
Kapcsolódó Szerénke nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, állattartási ötletekkel, örökbefogadási lehetőségekkel.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760