Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BMK Kertészkedők klubjaÚjonnan induló klubunkba várjuk a kerttulajdonosokat, balkonkertészeket, ahol előadásokkal, tapasztalatcserékkel gazdagíthatják a szakismereteiket.
Következő időpont:
2017. április 25. ♦ kedd 17.00 – Mikro kertek gondozása – előadás.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI. ker., Etele út 55/A.).
Belépődíj:
500 Ft.

Regisztráció itt.

Bővebben...

Bézs klubHavonta egyszer egy izgalmas, interaktív női beszélgetős estre invitálunk a Bézs Klubba. Egy ilyen esemény mindig egy adott, nőket érintő téma köré épül, első felében meghívott vendéggel, második felében már a látogatókkal közös beszélgetés formájában. Az első Budapesti Eleven Est meghívott vendége: Szily Nóra.
Időpont: 2017. március 16. ♦ csütörtök ♦ 18.00 órától.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Klubvezető, házigazda: Oláh-Koppány Andrea.
Az első program díjmentes, ám regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

Tojásfestés Húsvétra a BMK-banÜnnepváró műhelyünkben az ajándékkészítés titkaiba avatjuk be a kicsiket, amelyen minden alkalommal más témájú tárgyakat alkothatnak.
Következő alkalom: 2017. április 8. szombat 10.00–12.00 – Tojásfestés, papír-nyuszi készítése Húsvétra.  

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).
Jegyár: 500 Ft/fő/foglalkozás (mely az anyagköltséget is tartalmazza).

Bővebben...

Fiók Rajzstúdió A Fiók László Stúdió negyedik éve működik heti rendszerességgel intézményünkben. A résztvevők rajztanulmányokat folytatnak a csendélet, portré, egész alakos ábrázolás, aktrajzolás területén. A klub egyéni meghívásos rendszerben működik!
Időpont: péntek ♦ 16.00–21.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Rendkívüli mesékRajzba rejtve sorozattal folytatódik a Budapesti Művelődési Központ Életrevalók Filmklubja. Klubunkba kiemelten meghívjuk a fogyatékossággal élő embereket is (speciális igényüket, kérjük, jelezni szíveskedjenek).
Következő vetítés: 2017. március 31. 17.30
Rendkívüli mesék – feliratos, luxemburgi-belga-spanyol-amerikai misztikus film, (2015), 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Figyelem, a filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük!
Regisztrálni itt lehetséges

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). 
Jegyár: 300 Ft.

Bővebben...

Abacusan kölyök mérnök robotika szakkörA robotok köztünk vannak! Gyere, építs, programozz Te is velünk egy jó hangulatú társaságban! Alakítsd a jövődet, formáld a jövőnket itt a Budapesti Művelődési Központban!
Foglalkozásvezető: Lipták Dániel
Időpont: keddenként 17.00–18.30 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) fszt. 21-es terem.

Bővebben...

Budapesti Versklub a BMK-banA klub szakmai programjait a Magyar Versmondók Egyesülete a BMK-val együttműködve biztosítja. Foglalkozásaira a versmondással komolyabban foglalkozni kívánó versmondókat várjuk. A program teljes élményét jelnyelvi tolmács segítségével osztjuk meg.
Időpont: 2017. április 8. ♦ szombaton ♦ 10.00–13.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. Etele út 55/A.).
Vezeti: Wiegmann Alfréd Radnóti-díjas színházi rendező.

Bővebben...

Kolibri rajzstúdió a BMK-banSzeretettel várunk minden 10 év feletti gyermeket, aki szeret rajzolni, fejleszteni a meglévő rajztudását, kikapcsolódásra, kreatív időtöltésre vágyik. Az újonnan érkezők számára az első alkalom ingyenes.
Foglalkozásvezető: Kovács Ildikó grafikus.
Időpont: keddenként 17.00–19.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A., II. em. 207-es terem).

Bővebben...

English brush-up – angol nyelvi klubFrissítse, gyakorolja angol nyelvtudásáterős–középfok ♦ középhaladó ♦ gyenge középfok  szinten a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55.)

Bővebben...

Kezdő programozás felnőtteknekSzeretettel várjuk a 16 év felettieket kezdő programozói foglalkozásokra a BMK-ba! Kíváncsi voltál a programozásra, de a legtöbb suli túl nagy elköteleződést igényel? Nincs napi 8 órád, és százezreid tanulni? Válassz minket! Kifejezetten munka, egyetem, vagy gimnázium mellett végezhető időbeosztással, 10 hét alatt bevezetünk az alapokba! Akármi is a célod, ez a tanfolyam Neked szól! Foglalkozásvezető: Rudolf Ádám programozó, tesztelő.
Következő tanfolyam tervezett időpontja  március 1, 2 és 4.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) II. em. 201-es terem.

Bővebben...

BabaangolSzeretettel várjuk kisgyermekes szülők jelentkezését az Angol Kalauz babaangol foglalkozásaira a BMK-ban. A foglalkozásokon komplex fejlesztés történik, melyre a születéstől kezdve 3 éves korig ajánljuk a gyermekek részvételét.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A) II. emelet. 207-es terem.
Időpont: szerdánként 10.00–11.00-ig.

Bővebben...

BMK Reflex Fotóklub – ahol a pillanatot megörökítjük…Fotóklubunk jogelődje 77 évvel ezelőtt alakult. Tagjai vagyunk a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének, klubtagjaink rendszeresen részt vesznek hazai és külföldi pályázatokon, ahol több jelentős elismerést és nemzetközi fotóművészeti diplomát is szereztek.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760