Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Budapesti Versklub a BMK-ban A Budapesti Versklub 2004 novemberében indult, majd rövid szünet után 2009 óta folytatta tevékenységét. Hogy miért klub? Klub azért, mert kötetlen, mert bárki részt vehet rajta, aki szeretne komolyabban foglalkozni a versmondással és a színházzal.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.) ♦ 211-es terem
A klubfoglalkozások szombatonként 10.00 - 13.00 óráig díjmentesen látogathatóak.

A jelenlegi helyzet formálta, hogy a személyes találkozásokig a klub tagjai egyénileg rövid online videó keretében mutatkozzanak be és szólaltassák meg néhány kedves versüket. Így szólalnak meg az egyes „vershangok".  A Vershangok – etűdök a Budapesti Versklub sorozatunkat ősszel is tervezzük folytatni, melyről bővebb információkat itt talál.

A 2021-es évad alkalmai a Budapesti Művelődési Központban:

  • szeptember 11.
  • szeptember 25.
  • november 20.
  • december 11.

Információ: 371-2760, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezni a 06-30/246-1844 telefonszámon és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet. 

Nők a Parnasszuson – irodalmi estek a Budapesti Versklub szervezésében
Időpont: október 7. ♦ csütörtök ♦ 18.00 óra és november 25. ♦ csütörtök ♦ 18.00 óra.

Nincs külön női vagy férfi költészet, költészet van, s ez alapvetően így igaz, de mégis vannak témák, tartalmak, megélések, amiket csak a női testbe zárt lélek képes érzékelni és autentikusan kifejezni. A sorozat olyan női költőket mutat be, akik talán kevésbé ismertek a nagyközönség előtt, vagy életművük még nagyobb figyelmet érdemelhetne. A magyar irodalomból például első költőnőnk Dukai Takách Judit (18. századból), Szendrey Júlia (19. századból), Török Sophie (20. századból) vagy számos kiváló költő a 21. századból és napjainkból, mint Tóth Krisztina, Szabó T. Anna, Falcsik Mari versei hangzanak el.
A belépés ingyenes!

~~~~~

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Kapcsolódó cikkeink:

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760