Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kertészeti séták a BMK-val – 2021 tavaszA Budapesti Művelődési Központ meghívja a kerttulajdonosokat, a balkonkertészeket, a BMK Kertészkedők Klubja 900 fős aktív, nyílt csoportját és minden kedves érdeklődőt arborétumi sétáinkra. Következő sétánk időpontja: 2021 tavaszi évadában havonta egy szombaton. Kapcsolódj be Facebookon a BMK Kertészkedők Klubja csoportba: ahol kertészkedéshez telepítési, gondozási segítséget és ötleteket is találsz. Őszi sétáink: Barangolás a Füvészkertben » és Erdei Séta a Budakeszi Arborétumban »

..............................................................................................................................

2020 évi lezajlott klubfoglalkozások

 2020. október 3. – Barangolás a Füvészkertben »

Barangolás a Füvészkertben

2020. október 17. – Erdei Séta a Budakeszi Arborétumban »

Erdei séta a Budakeszi Arborétumban

A sétát minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk. A sétákon való részvételhez feltétel a regisztráció. Az indulás pontos időpontja a sétát megelőző héten kerül megszervezésre. Erről e-mailben vagy telefonon adunk bővebb tájékoztatást.

Információ: Panyi Alexandra, +36 1 371 2720, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; +36 1 371 2760Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nézd meg Instagram profilunkon az előző séták élménybeszámolóit!

 

A Szervező a BMK Kertészkedők klubja kertészeti séták (továbbiakban KLUBFOGLALKOZÁS) regisztrációja során birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a KLUBFOGLALKOZÁS keretein belül, és a vele összefüggő kommunikáció céljából kezeli, vagy az erre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig.

A személyes adatok fenti felhasználásához a regisztráció beküldésével a résztvevők automatikusan hozzájárulnak.

A KLUBFOGLALKOZÁS kertében tett szakvezetéses sétán való részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget elhárít, így többek között a regisztráció során megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás stb.), és a meglátogatott intézmények szakvezetésével kapcsolatban a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760