Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Társasjáték és Szerepjáték Klub a BMK-banSzereted a társasjátékokat? Közösségi élményre vágysz de nincs hol találkozni? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Jó helyen jársz! A Budapesti Művelődési Központ Társasjáték és Szerepjáték Klubot indít 2021 júniusától, minden harmadik héten szombaton. Hol találsz minket? Az intézmény a XI. kerületben, a Bikás park metró megállótól 2 percre található, Újbuda egyik frekventált, központi részén. A helyszínt megközelítheted továbbá az 1-es villamossal és a 7-es autóbusszal is. Várunk szeretettel!
Tervezett kezdés: 2021. június 19. 10.00.

Nincs kivel játszani, megosztani a társasjáték nyújtotta élményt? Érdekel a fantasy és a roleplaying világa? Szívesen kipróbálnád magad játékosként? Játszanál, de nincs, aki megszervezze az eseményt? Érdekel egy játék, de kipróbálnád mielőtt megveszed? Érdekel a Gyűrűk ura, a Warhammer, a D&D világa és úgy alapvetően minden szerepjáték? Nálunk mindent megtalálsz!

Célunk, hogy a helyszínnel nem rendelkező játékosoknak, baráti társaságoknak lehetőséget biztosítsunk a fővárosban. Foglalkozásainkkal és a játékalkalmakkal közösségépítő lehetőséget kínálunk az érdeklődők számára.

Kollégáink az érdeklődők számára helyszínt és megfelelő eszközöket biztosítanak a maximális közösségi élmény eléréséhez. Aktív játékosként eseményeket és játékalkalmakat szervezünk neked és a barátaidnak, vagy ha van saját baráti köröd, akkor klubhelyiséget biztosítunk a partihoz.

Kontakt: Szabó Dániel és Panyi Alexandra, 0613712760

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760