Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A felsőoktatás szakmai támogatása

ELTE csoport a BMK-banIntézményünk lehetőségeihez mérten részt vállal a felsőoktatásban tanulók közművelődéshez kapcsolódó ismeretbővítésében módszertani könyvtár, kiadványok ELTE csoport a Palló felnőttképzési tájékoztató szolgálatnálkutathatóságának biztosításával, saját programjainkról információ nyújtásával, egyéni konzultáció keretében szakmai tapasztalatok megosztásával, tanácsadással. Csoportos kutatómunkák esetén közreműködünk kérdőíves felmérésekben.
A képzési osztály feladata a szakmai gyakorlatra érkező „Andragógia” (BA) szakos főiskolai hallgatók számára a felnőttképzési tevékenység és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bemutatása, előadások tartása, valamint a Közösségi művelődési tanár és a Kulturális tanulmányok szakos hallgatók támogatása.

Információ: Makk Katalin, telefon: 1-371-2784

Amatőr művészet támogatása

Az amatőr alkotók tevékenységének bemutatása érdekében együttműködési lehetőségeket keresünk a Magyar Képzőművészeti Egyetem, Moholy-Nagy Művészet Egyetem elméleti szakjaival, újságíró iskolákkal szakmai gyakorlat keretében beszámoló cikkek, publikációk készítése érdekében. A honlapunkon publikálni tudjuk az írott anyagokat, fotókat.

A kiállításajánló.hu honlapon a létrejött anyagok másodközlése is lehetséges.

Információ: Máhr Dániel, telefon: 1-371-2785

Közművelődési Minőség Díj 2012

Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

BMK Verslánc a Magya Költészet NapjánA magyar költészet napját 1964 óta ünnepeljük József Attila születésnapján, április 11-én. Minden évben a kulturális intézmények, így a Budapesti Művelődési Központ is irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, alkotói találkozókkal és versenyekkel emlékezik a magyar líra nagyjaira. Idén Verslánccal készültünk, Szabó Lőrinc születésének 120. évfordulója alkalmából.
Kollégáink mondják el legkedvesebb Szabó Lőrinc versük egy-egy részletét. Hallgassák szeretettel » #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

Bővebben...

16. Zeneiskolák találkozója a BMK-banA Budapesti Művelődési Központ 2013-ban – advent első vasárnapján – 16. alkalommal rendezte meg a népzenét oktató zene- és művészeti iskolák találkozóját.

Időpont: 2013. december 1.  vasárnap  11.30 órától.

Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55.).

A rendezvényen színpadi fellépésre vártuk azokat a növendékeket, akik szóló és együttesi formában mutatták be énekes és zenei produkciókat.

Az előadást szakmai megbeszélés követte a zsűri, az iskolavezetők és felkészítő tanárok részvételével.

Információ:  Vadócz Zsuzsa,
telefon: 371-2783,
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Minősített Közművelődési Cím 2011 és Közművelődési Minőség Díj 2012
Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2011
Közművelődési Minőség Díj 2012

Pedagógusnapi online foglalkozásunk – Alkoss velünk otthonról!Fel a Mancsokkal! Az egész Családot szeretettel várjuk online foglalkozásainkra! Alkoss velünk otthonról a legegyszerűbb alapanyagoktól kezdve egészen az újrahasznosított termékekig. Következő foglalkozásunk: június 5-én pénteken11.00 órától Pedagógusnapi foglalkozása. Alapanyagok, eszközök »  Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol rengeteg más ötletet is megosztunk veletek! Legutóbbi foglalkozásunk » ♦

Bővebben...

Kattints rá, Nagyi!A Kattints rá, Nagyi! program 2014. évi csatlakozási lehetőségéről jelenleg nem áll módunkban információt nyújtani.

Kérjük, szíves türelmét és megértését.

Bővebben...

Fecsgő fecskék rajzpályázat eredményhirdetés – óvodás korosztály Madarak és fák napja alkalmából a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdetett fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára Fecsegő fecskék címmel.
Az iskolás korosztály ♦ eredményhirdetés május 18-án 11.00 órától cikkünkben, face eseményben, instaposztban és csipogjuk a Twiteren
A legjobb munkák virtuális galériánkban kiállításra kerülnek.  Kattintson és tegyen egy sétát! »

Bővebben...

Network of Community Cultural Centres in BudapestMegjelent a „Network of Community Cultural Centres in Budapest című angol nyelvű kiadvány.

Lapozzon bele »

Bővebben...

Közművelődési szakmai szolgáltatásokA Budapesti Művelődési Központ térítésköteles közművelődési szakmai szolgáltatást kínál azon szervezetek számára, amelyek felnőttképzési program-akkreditációs anyagot vagy intézmény-akkreditációs kérvényt kívánnak benyújtani. A Budapesti Művelődési Központ a szervezetek számára képzési és tanácsadási szolgáltatást biztosít.

A szakmai szolgáltatás tartalma:

Bővebben...

XXXII. Vizuális Művészeti Hónap 2016A Vizuális Művészeti Hónap a fővárosban élő amatőr alkotók éves seregszemléje. A fényképezéssel, festészettel, grafikával foglalkozó művészek pályázat keretében mérettethetik meg tevékenységüket, és nyerhetik el a lehetőséget csoportos vagy egyéni kiállításon való bemutatkozásra. Kövesd az eseményeket a Facebookon isNevezési lapok itt! (A letöltésért kattintson a hivatkozásra.)

Bővebben...

zoldtombhu

Zoldtomb.hu

A Budapesti Művelődési Központ Zöld Tömb – élhetőbb panel a nagyvárosi élettér- és életmód zöldítés témaköréhez kapcsolódó iskolai oktatóprogramokat és családi eseményeket kínáló kampányév eredményeit összefoglaló honlapja.

 

 facebook likeA Zoldtomb.hu a Facebookon

Bővebben...

Online Facebook oktatatás indul június 9-én Mindent, amit a Facebookról tudni kell! címmel online tanfolyam indul 2020. június 9-én. Az internet ismeretére mindenkinek szüksége van, legyen az fiatal vagy idős, hiszen ez már a mindennapjaink része. Az internetezéshez hozzátartozik a közösségi média, ezen belül a Facebook is. Hogy minél hatékonyabban tudja használni akár barátokkal való csevegésre, akár élő kapcsolattartásra, ahhoz nyújt segítséget a tanfolyam.
Időpontja: kedden és csütörtökön 15.00–16.00 óráig.
 Jelentkezés és díj »

Bővebben...

Terembérlet a Budapesti Művelődési KözpontbanBudapesti Művelődési Központ konferenciák, képzések, workshopok, előadások, egyéni/csoportos tanácsadás, megbeszélések, toborzás, társasházi gyűlések, bemutatók számára – szabad kapacitás terhére – terembérleti szolgáltatást kínál (Referenciák).

Oktatási cégek, szervezetek számára (akár vidékiek is) kihelyezett képzési helyszínként (akár oktatásszervezéssel együtt) is szolgáltatást biztosítunk.

Információ »
Képgaléria »

 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760