Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A felsőoktatás szakmai támogatása

ELTE csoport a BMK-banIntézményünk lehetőségeihez mérten részt vállal a felsőoktatásban tanulók közművelődéshez kapcsolódó ismeretbővítésében módszertani könyvtár, kiadványok ELTE csoport a Palló felnőttképzési tájékoztató szolgálatnálkutathatóságának biztosításával, saját programjainkról információ nyújtásával, egyéni konzultáció keretében szakmai tapasztalatok megosztásával, tanácsadással. Csoportos kutatómunkák esetén közreműködünk kérdőíves felmérésekben.
A képzési osztály feladata a szakmai gyakorlatra érkező „Andragógia” (BA) szakos főiskolai hallgatók számára a felnőttképzési tevékenység és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bemutatása, előadások tartása, valamint a Közösségi művelődési tanár és a Kulturális tanulmányok szakos hallgatók támogatása.

Információ: Makk Katalin, telefon: 1-371-2784

Amatőr művészet támogatása

Az amatőr alkotók tevékenységének bemutatása érdekében együttműködési lehetőségeket keresünk a Magyar Képzőművészeti Egyetem, Moholy-Nagy Művészet Egyetem elméleti szakjaival, újságíró iskolákkal szakmai gyakorlat keretében beszámoló cikkek, publikációk készítése érdekében. A honlapunkon publikálni tudjuk az írott anyagokat, fotókat.

A kiállításajánló.hu honlapon a létrejött anyagok másodközlése is lehetséges.

Információ: Máhr Dániel, telefon: 1-371-2785

Közművelődési Minőség Díj 2012

Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Varrott csipke készítő tanfolyam indulAz őszi évadban induló képzésen a csipkevarrással ismerkedhetnek meg az érdeklődők, a tervezéstől a megvalósításig.
A tanfolyam folyamatos becsatlakozási lehetőséggel hétfő, szerda  17.00–19.00 óráig tart díja »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

16. Zeneiskolák találkozója a BMK-banA Budapesti Művelődési Központ 2013-ban – advent első vasárnapján – 16. alkalommal rendezte meg a népzenét oktató zene- és művészeti iskolák találkozóját.

Időpont: 2013. december 1.  vasárnap  11.30 órától.

Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55.).

A rendezvényen színpadi fellépésre vártuk azokat a növendékeket, akik szóló és együttesi formában mutatták be énekes és zenei produkciókat.

Az előadást szakmai megbeszélés követte a zsűri, az iskolavezetők és felkészítő tanárok részvételével.

Információ:  Vadócz Zsuzsa,
telefon: 371-2783,
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Minősített Közművelődési Cím 2011 és Közművelődési Minőség Díj 2012
Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2011
Közművelődési Minőség Díj 2012

Bujutsu-kai Kenshin-ryu — szamuráj harcművészet és önvédelemBujutsu-kai Kenshin-ryu — szamuráj harcművészet és önvédelem. 
Az ősi szamuráj alapokon nyugvó harcművészet, melynek célja a nyugalom elsajátítása, a személyiség fejlesztése, a tisztelet és a bajtársiasság tanítása.

Időpont: kedd ♦ 18.00–19.30 óráig, folyamatos becsatlakozási lehetőséggel.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Kattints rá, Nagyi!A Kattints rá, Nagyi! program 2014. évi csatlakozási lehetőségéről jelenleg nem áll módunkban információt nyújtani.

Kérjük, szíves türelmét és megértését.

Bővebben...

Filmklub szervezés gyakorlata 2.0 – szakmai fórum a BMK-banKedves Kollégák, tisztelt Érdeklődők! Szeretettel meghívunk október 24-i „Filmklub szervezés gyakorlata 2.0” című szakmai fórumunkra. Célunk, a filmklubszervezők számára kis vonalvezetőt adni a klubszervezés rejtelmeiről, buktatóiról, valamint képet adni a mai filmklubszakmai hálózat létezéséről.
Időpont: 2019. október 24. csütörtök 16.00 órától. Regisztráció»
Helyszín:Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).
Program »

Bővebben...

Network of Community Cultural Centres in BudapestMegjelent a „Network of Community Cultural Centres in Budapest című angol nyelvű kiadvány.

Lapozzon bele »

Bővebben...

Közművelődési szakmai szolgáltatásokA Budapesti Művelődési Központ térítésköteles közművelődési szakmai szolgáltatást kínál azon szervezetek számára, amelyek felnőttképzési program-akkreditációs anyagot vagy intézmény-akkreditációs kérvényt kívánnak benyújtani. A Budapesti Művelődési Központ a szervezetek számára képzési és tanácsadási szolgáltatást biztosít.

A szakmai szolgáltatás tartalma:

Bővebben...

XXXII. Vizuális Művészeti Hónap 2016A Vizuális Művészeti Hónap a fővárosban élő amatőr alkotók éves seregszemléje. A fényképezéssel, festészettel, grafikával foglalkozó művészek pályázat keretében mérettethetik meg tevékenységüket, és nyerhetik el a lehetőséget csoportos vagy egyéni kiállításon való bemutatkozásra. Kövesd az eseményeket a Facebookon isNevezési lapok itt! (A letöltésért kattintson a hivatkozásra.)

Bővebben...

zoldtombhu

Zoldtomb.hu

A Budapesti Művelődési Központ Zöld Tömb – élhetőbb panel a nagyvárosi élettér- és életmód zöldítés témaköréhez kapcsolódó iskolai oktatóprogramokat és családi eseményeket kínáló kampányév eredményeit összefoglaló honlapja.

 

 facebook likeA Zoldtomb.hu a Facebookon

Bővebben...

Word és Excel számítógépes tanfolyam indul novemberben a BMK-banBudapesti Művelődési Központ 30 órás számítógépes tanfolyamot indít. A résztvevők elsajátíthatják az irodai hasznosítás céljára az alapvető Word és Excel tudnivalókat.
Tervezett kezdés: 2019. november 11. ♦ hétfőn ♦ 18.00 órától. További időpontok »
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ  (XI., Etele út 55./A.).
Jelentkezés és díj »

Bővebben...

A tanulás jövője - közösségi utak a tanulásbanHogyan ösztönözheti az egyén boldogulását a közösség támogatása?
Milyen tudást kínálhat az egyén számára a közösség és viszont?
Milyen tanulási formák lehetnek a jövőben eredményesek?
Ezeket a kérdéseket járjuk körül a kiállításokkal is egybekötött konferencián, melynek fókusztémája a tanulás jövője, az egyéni tanulási utak sokszínűsége és a tanulás közösség általi támogatása.
A rendezvényen bemutatkozik a Nagyi-diák tanulókör programja is!
Részles anyag a programunkról >>> Várjuk a BMK standján!
Időpont: 2013. április 13, szombat.
Helyszín:
Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János utca 10.)
A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrálni kellrendezvény honlapján >>>
Részletes program:

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760