Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English
Untitled document
NefmiA Közművelődési Feladatellátás Országos Szakfelügyeletének Konferenciája – tekintse meg a prezentációkat!

A Közművelődési Feladatellátás Országos Szakfelügyeletének Konferenciáját 2010. november 25–26-án rendezte meg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közművelődési Főosztálya. A budapesti tanácskozáson elhangzott előadások emlékeztetői elérhetők az Erikaneten a Szakfelügyeleti Dokumentumtárban.

Bővebben...

Untitled document

Közművelődési dokumentumok készítése (workshop) a BMK-banWorkshopot szervezett közművelődési szakemberek számára 2010. március 23-án a Budapesti Művelődési Központ.
A műhelyfoglalkozások célja az alapító okirat, az SZMSZ, valamint a közművelődési koncepció és rendelet készítésének gyakorlati elsajátítása volt.

Letölthető dokumentum (doc)Az SZMSZ-t érintő szabályokat tartalmazó dokumentum innen tölthető le>>>
(szerző: Antal Gábor)

Letölthető dokumentum (doc)A helyi közművelődési koncepció és rendelet készítésének folyamata, tartalmi és formai követelményei (szerzők: dr. Aradi Zsoltné és Prém János )

Mintadokumentumok

Bővebben...

Untitled document

Szakmai tréningek a BMK-banSzakmai programsorozatunknak újabb eseményeire került sor, amit az OKM Közművelődési Főosztály kezdeményezésére indítottunk azzal a céllal, hogy a közművelődési szakfelügyelet által feltárt hiányosságok kiküszöbölésére, s a megfogalmazott javaslatok megvalósításához nyújtsunk segítséget.
A szakmai tréningekről fotók itt tekinthetők meg>>>

 

Bővebben...

Untitled document

GazdálkodásA Kihívások a költségvetési gazdálkodás területén című előadás a Közművelődési dokumentumok készítése című workshop első szakmai műhelyében hangzott el, melynek bevezetőjét és a kapcsolódó jogszabályokat külön cikkben tesszük közzé, ezzel is megkönnyitve a minőségi szakmai munkát. 
Kihívások
Jogszabályok
Segéd- és háttéranyagok
Letölthető bemutató (ppt)A teljes előadás bemutatója innen tölthető le>>> 

Bővebben...

Untitled document Kalandozások a nonprofit reklámok világában - szakmai fórum a BMK-banKALANDOZÁS A NONPROFIT REKLÁMOK VILÁGÁBAN címmel ingyenes szakmai fórumra került sor 2010. április 27-én kedden a Budapesti Művelődési Központban.

Itt tekinthetők meg a az elemzésre bocsátott videoszpotok>>>

Bővebben...

Untitled document A gazdálkodás aktuális kérdései - szakmai fórum a BMK-banA gazdálkodás aktuális kérdései című szakmai fórumunkra 2010. március 10-én került sor a Budapesti Művelődési Központban.
A fórumon elhangzott előadások főbb témái:
A 2010. évi tervezést, gazdálkodást érintő főbb jogszabályváltozások 
 Letölthető bemutató (ppt)Kézdi Árpád előadásának bemutatója
Szakfeladatrend gyakorlati alkalmazása 2010. január 1-jétől
Letölthető bemutató (ppt) Dr. Hafiek Andrea előadásának letölthető bemutatója
Jogszabályok:

Bővebben...

Untitled document

Közös nevező – Szakmai fórum a BMK-banKözös nevező – Támpontok a közművelődési statisztika kitöltéséhez címmel szakmai fórumra került sor 2010. február 16-án a Budapesti Művelődési Központban.

PROGRAM: ELŐADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ  

Bővebben...

Untitled document

Budapesti Művelődési KözpontA közművelődési szakfelügyeletről (Budapesti tapasztalatok) című szakmai fórumra 2010. január 19-én, 10 és14 óra között került sor a Budapesti Művelődési Központ és a Budapesti Népművelők Egyesülete közös szervezésben. A résztvevők elsősorban a fővárosi kerületek közművelődési szakreferenseiből és a szakfelügyelt kerületek intézményeiből kerültek ki.
Letölthető dokumentum PDFHortobágyiné Török Rita előadásának bemutatója innen tölthető le.>>>

Bővebben...

Untitled document

Oktatási és Kulturális MinisztériumJúnius 1-jével befejeződött az OKM kezdeményezésére és támogatásával indított szakmai programunk, melynek célja a főváros kerületeiben 2005 és 2009 között végzett szakfelügyeleti vizsgálatok során megfogalmazott javaslatok megvalósításának elősegítése volt.

Letölthető bemutató (ppt)A szakmai program bemutatója és további információk innen tölthetők le>>>
A szakmai program:

Bővebben...

Untitled document

Rendelet a közművelődéai szakfelügyeletről23/2005. (VIII. 9.) NKÖM rendelet
a közművelődési feladatellátás országos szakfelügyeletéről

A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény (a továbbiakban: Törvény) 100. §-a (3) bekezdésének l) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket rendelem el:

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760