Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Országos Rajzfilmünnep Online a BMK-banOnline Rajzfilmünnepre került 2020. novemberében sor a BMK-val, amelyen animációs filmeket és rajzfilmsorozatokat tekinthettek meg ♦ november 13. és 15. között. ♦ Örök klasszikusok és a legújabb kedvencek a költöztek be nappalidba három napon át ingyen YouTube-csatornánk segítségével.
Alkossatok Ti is kapcsolódó rajzpályázatunkra » november 22-éig ♦ Filmajánlónk »

További részletek: rajzfilmunnep.hu

Bővebben...

állatok világnapjaTe is „befogadó barát” szeretnél lenni? Mutasd meg, kit fogadnál be szívesen!
A rajzpályázat kiállításának első részét, a budapesti pályaműveket október 4–18-ig, második részét, az országos pályaműveket október 31-éig a földszinti Tükör Galériában tekinthették meg.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
A kiállítás képei a BMK Facebookon oldalán » is megtekinthetők.

Bővebben...

„Fiatalok a fiatalokért nap” a BMK-ban„Fiatalok a fiatalokért nap”, ezúttal Újbudán, a Budapesti Művelődési Központban: 2022. május 27. ♦ péntek ♦ 10.00 órától – Vigyázz, hova lépsz! 16.00 – Weöres Sándor: A holdbeli csónakos – zenés mesejáték. A rendezvény lényege, hogy fiatalok által létrehozott/előadott programokat, előadásokat játszottunk fiataloknak, a bevétellel pedig valamilyen jó ügyet támogattunk.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ A rendezvény újbudai támogatottja a MENEDÉKHÁZ ALAPÍTVÁNY: https://www.menedekhaz.hu
A programokra előzetes regisztráció szükséges.

Bővebben...

Népmese napja 2021Az egész napos esemény keretében nyílt meg 2021. október 1-jén az évek óta nagy népszerűségnek örvendő rajzpályázatunk legjobb munkáit tartalmazó kiállítás. Az érdeklődők diavetítéssel egybekötött mesemondást hallgattak és ♦ Mancsocska kézműves foglalkozáson » vettek részt a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).
Kapcsolódó rajzpályázat »  Program » ♦ Mancsocska nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel fogadja az érdeklődőket.

Bővebben...

Kortárs verselő 2022 – eredményekA Magyar Költészet Napját ünnepelve, immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Kortárs Verselő versmondó versenyt. Tavaly az online térben, idén már személyes jelenléttel megvalósítva. Felhívásunkra összesen 85 diák nevezett. A kellemes délutánon önfeledten elmélyülhetünk a kortárs versek csodálatosan sokszínű világában. A zsűri kiemelte a versmondók jó versválasztását, kihangsúlyozva, hogy a mai világunkban menyire fontos a versekből való táplálkozás, hiszen a versek olyan élményt nyújtanak, amely meghatározóak lehetnek egész életünkön keresztül, segítve eligazodni az érzelmek és a világ dolgaiban. Eredmények

Bővebben...

Népmese napja – témanap a BMK-banA népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. Idén a BMK is csatlakozott a rendezvénysorozathoz. 2019. szeptember 27-én, pénteken 10.00–17.00 óráig nagy szeretettel fogadtuk a kicsiket Magyar népmesékkel az Életrevalók mesefilmklubban  Életre keltettük a mesék mitikus állatait kézműveskedéssel Mesék segítő állatai – címmel pedig kisállat-bemutatóval vártuk őket a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

HomeCamp 2.0 – online nyári gyerektáborIsmered a világ csodáit? Kíváncsi vagy a különböző országok kultúrájára és építészeti örökségeire? Ha szeretnél részt venni a kalandban, akkor csatlakozz idén is a HomeCamp csapatához, 6 héten keresztül és utazzuk körbe együtt a Földet! ♦ A Mancsocska nyári kézműves műhelyben kapcsolódó tárgyak készültek, csodás mesék hangzottak el, a világ népeinek zenéiből kaphattatok ízelítőt.
A programok VISSZANÉZHETŐK»
Helyszín: YouTube» és Facebook»

Bővebben...

 BMK Táncház – 2021.őszi évad 2021 őszén is folytattuk nagy sikerű BMK Táncház sorozatunkat, melyet havonta egy alkalommal a Bartók Táncegyüttes táncosai vezettek.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.) ♦ Kamara terem ♦ A belépés ingyenes.
Táncoktatók:
Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes táncosai
Zenél: az Erdőfű Zenekar

Bővebben...

Mancsocska az Őszköszöntő fesztiválon 2021 szeptemberébenŐszi első Mancsocska foglalkozásunkra szeptember 5-én ♦ vasárnap ♦ 10.00 órától vártunk minden kedve Érdeklődőt az Őszköszöntő fesztiválon a Bikás parkban. Minden alkotni vágyó és kvízkedvelő gyermeket szeretettel fogadtunk a kézműves foglalkozásainkon és kvízjátékainknál. Részletes program délelőtt » és délután »Nyílt csoportunk a Facebookon » folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel.

Bővebben...

Pályaválasztási börze – október 8.Budapesten közel 300 középfokú intézmény várja a végzősök jelentkezését. A Pályaválasztási börze 2021. október 8-ai, ismételt megrendezésével a Budapesti Művelődési Központ segítséget nyújtott, hogy a továbbtanuló diákok, ebben a nagy választékban megtalálják a számukra legmegfelelőbb iskolát. ♦ Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).  

Bővebben...

Pályaválasztási Börze 2020. október 14-énBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük rendezvényünkkel, ahol egyszerre 12 iskola képzési kínálatával ismerkedhettek meg a hozzánk látogatók.
A PROGRAM 2020. október 14-én LEZAJLOTT Iskolai bemutatkozó videók »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55./A). #vigyázzunkegymásra

Bővebben...

HomeCamp – online nyári tábor kicsiknekA koronavírus „időszámítása idején nem minden szülő engedi el szívesen gyermekét táborozni, előfordulhat, hogy elfogyott a szabadsága, esetleg szűkösebbek a keretek, így elmarad a közös nyaralás. Éppen ezért egy kis segítségre nyáron is igen nagy szükségük lenne... Online táborunkkal az otthon maradt családoknak szeretnénk segíteni, s egy kis időre lekötni a lurkók figyelmét: minden napra egy-egy tervezett programmal hétfőn Oli bácsi meséi» kedden Zene-bona» ♦  szerdán Természeti kisokos»♦  csütörtökön Mesefilmvarázs» ♦  pénteken Mancsocska nyári kézművesműhely»  Alapanyagok, eszközök»

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760