Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

TáborSátor 2011Idén kegyesebb volt hozzánk az időjárás csak a nagy szél borzolta kedélyeinket, s a sátrat nem mosta el az esőSmile 2011. május 29-én a TáborSátor felverésekor.
A Művészetek Palotája előtti zöld területen vártuk az érdeklődő szülőket, gyerekeket, kicsiket és nagyobbakat www.tabortipp.hu megújult honlapunk táborkínáló rendezvényén.
Idén is igyekeztünk táborszervezőink kínálatát bemutatni, színes programok kíséretében.

HUMUSZ a TáborSátornál A HuMuSz kreatív foglalkozásain, kiadványaival, játékos bemutatóival hozta közelebb a környezettudatos élet misztikusnak tűnő fogalmát kicsikhez és nagyokhoz.
Angol nyelvi tábor a Berlitztől A Berlitz Nyelviskola kedves kabala figurája segítségével, játékos formában mutatta be angol nyelvű gyermek táborait, foglalkozásait.
Miénk itt a Tábor! - Böröndszínház A Miénk Itt a Tábor! izgalmas Bőröndmesével készült, mely óriási érdeklődés mellett zajlott, jó hangosan, hogy senki ki ne maradhasson semmi jóból.
Meseforrás kreatív sarok Kreatív, játékos fejlesztő kézműves foglalkozással és sok-sok meglepetéssel várta látogatóit a Meseforrás Családi Napközi és Képességfejlesztő Játszóház csapata.
Apró ajándékok Idén is sok-sok lurkó választhatott apró-cseprő ajándékaink közül, s míg a gyerekek játszottak, a szülők ismerkedhettek az idei táborkínálattal. 


 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760