Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Szegény Dzsoni és ÁrnikaBetegség miatti műsorváltozás folytán családi vasárnap programsorozatunk keretében Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika című mesejátékára vártuk a Maskara Társulat előadásában 2011. október 16-án gyermekeket a Budapesti Művelődési Központban. Az előadás után 11.00 órától a Guzsalyas kézműves-foglalkozáson vehettek részt a csemeték.


LÁZÁR ERVIN: SZEGÉNY DZSONI ÉS ÁRNIKA

Mesejáték óvodásoknak és kisiskolásoknak

Az előadás szereplői mese írásra szövetkeznek, amelyben szegény Dzsoni, a világ legszabadabb embere a Százarcú Boszorkával viaskodik, amelyben szegény Dzsoni lába is meg szíve is nagyot nyilallik, amelyben egy gonosz varázslat történik, és sajnos egy icipicit szegény Dzsoni szeretete is megrendül, amelyben Ipiapacsról, a hírhedett rablóról kiderül, hogy szerencsére nagyszerű gömbérzéke van, amelyben Rézbányai Győző többször is megsértődik, de aztán túljárnak az eszén, amelyben a nagyon testvérekkel találkozunk, és Árnika jól leteremti őket s amelyben végül minden jóra fordul, és a Százarcú Boszorka százegyedik arcát is megismerhetjük.

A meseregényt színpadra állította: Almássy Bettina


Következő alkalom:
2011. december 11. 10.00 órakor – KOLONTOS PALKÓ – NEKTÁR SZÍNHÁZ előadásában.

Információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
telefon: 371-2783,
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A program támogatója Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat:

Újbuda

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760