Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Pályaválasztási Börze 2020. október 14-énBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük rendezvényünkkel, ahol egyszerre 12 iskola képzési kínálatával ismerkedhettek meg a hozzánk látogatók.
A PROGRAM 2020. október 14-én LEZAJLOTT Iskolai bemutatkozó videók »
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55./A). #vigyázzunkegymásra

♦ Látogatóink védelmében a maszk viselése kötelező, belépéskor kérjük, használja a kézfertőtlenítőt. Továbbra is tartsunk távolságot. A zsúfoltság elkerülése érdekében, kérjük, időpontra regisztráljon.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében termeink befogadóképessége korlátozott. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kevesebb látogatót tudunk fogadni. A programon való részvétel ingyenes, de minden esetben regisztrációhoz kötött. Megértésüket köszönjük.

Szükség esetén a rendezvényen való részvételről igazolást állítottunk ki.

 

Bemutatkozó videók:

Bemutatkozó intézmények:


Intézmény neve

Intézmény helyszíne Intézmény e-mail címe

BGSZC Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

1064 Budapest, Szondy u. 41. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hallássérültek Óvodája, Általános Iskolája, Szakiskolája, EGYMI és Kollégiuma – online

1147 Budapest, Cinkotai út 125-137. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AM KASZK Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola

1106 Budapest, Maglódi út 4./B Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum – Teleki Blanka Közgazdasági Szakgimnáziuma

1095 Budapest, Mester u. 23. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facultas Human Gimnázium

1078 Budapest, Hernád u. 42. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Teleki Blanka Gimnázium

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 37. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BGSZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnázium – online

1088 Budapest, Vas u. 9-11. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szent Margit Gimnázium

1114 Budapest, Villányi út 5-7. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum – Ybl Miklós Építőipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

1149 Budapest, Várna u. 21/B. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskola – Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum

1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 83. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Garabonciás Médiaművészeti és Táncművészeti Szakgimnázium, Szociális és Számítástechnikai Szakközépiskola, Gimnázium

1074 Budapest, Szövetség u. 35. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Európa 2000 Középiskola

1143 Budapest, Gizella út 42-44. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Leövey Klára Közgazdasági Szakközépiskola
1081 Budapest, Bezerédj utca 16/a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információ és regisztráció: Pongrácz Éva, 06-1-371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A2020. Pályaválasztási Börze a BMK-ban Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A Szervező a Pályaválasztási Börze (továbbiakban RENDEZVÉNY) regisztrációja során  birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a RENDEZVÉNY keretein belül, és a vele összefüggő kommunikáció céljából kezeli 2020. szeptember 1-jétől 2020. október 20-áig, vagy az erre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig.

A személyes adatok fenti felhasználásához a regisztráció beküldésével a résztvevők automatikusan hozzájárulnak.

A RENDEZVÉNYEN történő részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget elhárít, így többek között a regisztráció során megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás stb.), és a bemutatkozó intézmények kommunikációjáért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760