Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

KopaszkutyaA Magyar Dal Napja azzal a céllal jött létre, hogy rendezvényeivel felhívja a figyelmet a magyar dalkincs értékeire. Ma már az ország sok pontján, sőt a határon túl is szól a dal. A Magyar Dal Napja igazi ünnep.

Ennek apropóján egy rég nem látott magyar filmet vetített szeptember 7-én a Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.): Kopaszkutya címmel. 

Bővebben...

„Miféle világ ez?” - Budapesti Versklub ElőadóestjeA Budapesti Versklub – Előadóestek visszajátszással sorozatában 2018. június 14. ♦ csütörtök ♦ 18.00 órától került sor  „Miféle világ ez?” címmel Szentirmai Edit előadóestjére a  Budapesti Művelődési Központ Művész klubjában (Bp. XI., Etele út 55./A.).
Monológ Mezey Katalin verseiből.

Bővebben...

Kőbányai Fotóklub kiállítása a BMK-banA Kőbányai Fotóklub kiállítására 2018. szeptember 4–18-áig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.). A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban működő fotóklub működésének ideje alatt generációk nőttek fel és lettek örök szerelmesei a fotózásnak, a fotóművészetnek.

Bővebben...

dr Tóth-Piusz István fotókiállításaA  a 2017. évi XXXIII. Vizuális Művészeti Hónap fotópályázat nyertese, dr. Tóth-Piusz István, bemutatkozó kiállítására 2018. március 29-től április 17-ig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

CsoportKép – a Fiók L. Stúdió kiállításaA Fiók L. Stúdió „CsoportKép című kiállítására meghosszabbított nyitvatartási idővel augusztus 24-ig került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

A Bibliáról mindenkinekAz Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva 2018. szeptember 20-án ♦ csütörtökön ♦ 18.00 órától került sor a „Bibliáról mindenkinek” című ismeretterjesztő előadásra a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.). A Biblia keletkezéséről, nyelveiről, helyszíneiről, történelmi-társadalmi hátteréről és jelentőségégéről hallhattak az érdeklődők.

Bővebben...

Magyar Festészet Napja„Kapcsolódások – Játsszunk, de komolyan!” – Festészeti happeningre került sor 2018. október 18-án a BMK Galéria és az Országos Képző- és Iparművészeti Társaság (OKIT) szervezésében a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.). 

Bővebben...

Múzeumok éjszakája programjai a Budapesti Művelődési KözpontbanA Budapesti Művelődési Központ  2018. június 23-án, szombaton ismét csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programjaihoz, filmvetítéssel, képzőművészeti kiállítással, fotótörténeti bepillantással.

Bővebben...

Szakralitás és építészetAz Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva 2018. szeptember 19-én ♦ szerdán ♦ 18.00 órától került sor a „Szakralitás és építészet”  címmel Ludmann Mihály művészettörténész vetítettképes ismeretterjesztő előadásra  Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55/A.).

Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója I. csoport A festészet és grafika iránt érdeklődő alkotók Fiók László festőművész segítségével megismerhették az egyes témakörök megközelítési lehetőségeit, majd a gyakorlatban is kipróbálhatták tudásukat a Budapesti Művelődési Központban  (XI., Etele út 55/A.).
Részvételi díj »

Bővebben...

KORTÁRSaság – villámkiállítások a BMK-ban2018. október 2–8-ig került sor Utcai Dávid festőművész kiállítására a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Közponban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Az animáció, mint a kreatív önmegvalósítás eszköze Az AMIK – A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál keretében 2018. május 17-én került sor Az animáció, mint a kreatív önmegvalósítás eszköze” címmel Bognár Éva Katinka, rendező-forgatókönyvíró, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanársegédje előadására a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.) 

 Kövesd az eseményeket a Facebookon is!

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760