Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Magyar Kultúra Napja 2023. – MADÁCH 200Ünnepi estre került sor 2023. január 19-én Madách Imre költő, drámaíró születésének 200. évfordulója alkalmából.  Az est keretében a költő válogatott versei mellett több részlet is elhangzott legismertebb művéből, Az ember tragédiájából.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)

Bővebben...

Adventi házimuzsika – Onczay Zoltán Bach-koncertjeAdventi kamara zenét hallgathattak kicsik és nagyok, zeneértők és kíváncsiak december 8-án a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.). Az esten Johann Sebastian Bach gordonkaművei hangzottak el Onczay Zoltán gordonkaművész tolmácsolásában.

Bővebben...

Meghívó 38. VMH Festészet-grafika-iparművészet (I. rész) kiállításáraA Budapesti Művelődési Központban került sor 2023. január 12–31-ig a 2022. évi 38. Vizuális Művészeti Hónap Festészet-grafika-iparművészet (I. rész) kiválasztott alkotói kiállítására a BMK Galériában.

Bővebben...

Timeline - Kiállítás és szakmai fórumA BMK Galéria Villámkiállítások-sorozatában ezúttal a vajdasági Streamlet Művészeti Egyesület mutatkozott be november 22-ig a Timeline című projektjével a Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A) a BMK Galériában.


Bővebben...

Festeszet, grafika, iparmuveszetBudapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Etele út 55./A) került sor 2023. február 7–23-ig a 2022. évi 38. Vizuális Művészeti Hónap Festészet-grafika-iparművészet (II. rész) kiválasztott alkotói kiállítására a BMK Galériában. A kiállítást megnyitotta: Schéffer Anna, keramikus iparművész.

Bővebben...

Budai Fotó és Filmklub „Minden, ami hazai” című fotókiállításaA Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A) került sor a Budai Fotó és Filmklub „Minden, ami hazai” című fotókiállítására a BMK Galériában.

A kiállítást megnyitotta: Csordás Gábor, A Budai Fotó- és Filmklub vezetője.

Bővebben...

A 38. VMH Iparművészet pályázat alkotóinak bemutatkozó kiállításaA Budapesti Művelődési Központban (Bp. XI., Etele út 55./A) került sor 2023. február 28-tól március 9-ig a 2022. évi 38. Vizuális Művészeti Hónap Iparművészet pályázat alkotóinak bemutatkozó kiállítására a BMK Galériában.
A galéria kiállításai akadálymentesen megközelíthetők.

Bővebben...

Jön a IX. Országos RajzfilmünnepIdén november 18-a és 20-a között kilencedik alkalommal került sor az Országos Rajzfilmünnepre. Ahogy a fesztivál címe is jelzi, nem csak egy helyszínre koncentrálódott az esemény. A BMK-ban a vetítéseink teljes kikapcsolódást nyújtottak kicsiknek és nagyoknak, izgalmas közös élményt szereztek az egész családnak. Időpont: november 18-án 13.00-tól 19-én 9.30-tól a BMK is színes programokkal várta a a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. (A részletekért kattints!) Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55., Bikás park mellett). Kapcsolódó gyermekrajz pályázatunk közönségszavazása! #országosrajzfilmünnep

Bővebben...

III. AMiKSzeretettel vártunk minden kedves érdeklődőt Magyar Kultúra Napja alkalmából 2023. január 20-án a IV. AMiK – A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál legjobbjaiból készült válogatás vetítésére a Budapesti Művelődési Központba (Bp. XI. ker., Etele út 55/A, a Bikás park mellett). A helyszín akadálymentesen megközelíthető.

Bővebben...

44. Országos Diákfotó-pályázat kiállítása 2022 Budapesti Művelődési Közponban  (Bp. XI., Bikás park mellett, Etele út 55./A) a BMK Galériában került sor november 8–22-ig a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége által a 2021/2022. tanévben kiírt – 44. Országos Diákfotó-pályázat díjazottjai kiállítására.
Gratulálunk a díjazottaknak »


Bővebben...

Meghívó 38. VMH Fotópályázat kiállításáraA 2022. évi 38. Vizuális Művészeti Hónap Fotópályázat kiállítására 2022. december 13–2023. január 10-ig került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A) a  BMK Galériában.  
A kiállítást megnyitotta: Eifert János fotóművész.

Bővebben...

IV. A Mi Kultúránk (AMIK) – rövidfilmfesztiválMit jelent a kultúra az Y és Z generációnak? Hogyan és minek hatására alakult át a fogalom értelmezése az elmúlt húsz évben? A Budapesti Művelődési Központ pályázati programja fiatal filmesek kameráján keresztül kereste a választ a kérdésekre a harmadik AMiK – A Mi Kultúránk rövidfilmfesztiválon is, kiegészítve az utóbbi évek történéseire való reflektálással. 
Az eddigiektől eltérően idén a beérkezett pályaműveket egy kategóriában díjaztuk. Két különdíjat, a Legjobb rendezői díjat és a Legjobb film díját ítélte oda a zsűri.
Gratulálunk a díjazottaknak!

  Kövesd az AMiK-ot a Facebookon is!

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760