Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója II. csoport 2017-es Őszi évadA festészet és grafika iránt érdeklődő alkotók Fiók László festőművész segítségével megismerhették az egyes témakörök megközelítési lehetőségeit, majd a gyakorlatban is kipróbálhatták tudásukat a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Hanglobbanások „Hanglobbanások” címmel  Gyulai Zsuzsanna és a Strófa Trió közös estjére június 22-én került sor a Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) Művész teremében.

A műsoron énekelt és mondott költemények hangzottak el a XX. századi magyar irodalomból.
 
 

Bővebben...

A képzőművészet nagy mesterei: Munkácsy MihályLudmann Mihály művészettörténész vetítettképes előadássorozata 2017 tavaszi évadában is várta a művészettörténet iránt érdeklődőket.

Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója I. csoportA festészet és grafika iránt érdeklődő alkotók Fiók László festőművész segítségével megismerik az egyes témakörök megközelítési lehetőségeit, majd a gyakorlatban is kipróbálhatják tudásukat a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Meghívó 32. Vizuális Művészeti Hónap festészetpályázat kiállításáraA XXXII. Vizuális Művészeti Hónap festészetpályázat okleveles alkotói közös kiállítására 2017. május 30-tól június 20-ig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Könnyűzene-történetSorozatunkban az európai és az Európán kívüli angolszász területek könnyűzenéjének fejlődéstörténetét, az 1800-as évek közepétől napjainkig, ismerhették meg  az érdeklődők. Előadóink Horváth Zsolt zenetanár és rockzenész és Rozsonits Tamás rockzenei szakíró a stílusok születését, a műfajok átalakulását és összefonódását élőzenei betétekkel kiegészítve mutatta be.
 
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Múzeumok éjszakája a BMK-ban: Időutazás a fotózás világábaA Múzeumok Éjszakáján, június 25-én ♦ szombaton ♦ 18.00–22.00 óráig, időutazásra hívtuk Látogatóinkat, melyben betekintést nyerhettek a fotózás múltjába. 
Program » Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

BMK Nyitott Egyetem: A misztikus kelet kultúrája Több ezer éves ősi mitológia, színpompás jelmezek, művészin faragott maszkok, elbűvölő stilizált tánc, csupa számunkra ismeretlen hangszerből elővarázsolt egzotikus dallam – mindez a misztikus kelet színháza. A klasszikus ázsiai színjátszás bemutatása közben szórakoztató módon, sok képpel, zenével és videóval bontakozik ki előttünk az indiai és kínai gyökerekből táplálkozó ázsiai kultúra sokszínű világa. Előadó: Dr. Kapitánffy Krisztina, a „Kelet felől hajnalodik – szubjektív útirajzok Ázsiáról” című könyv szerzője.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Tilos csillagon, avagy felemás érzéseink, Gyulai Zsuzsanna versmondó estje a BMK-ban„Tilos csillagon, avagy felemás érzéseink címmel június 15-én  került sor Gyulai Zsuzsanna Radnóti-díjas versmondó estjére a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.), mely a költészet napján bemutatott, nagy sikerű verses–zenés műsor ismétlése.

 Műsoron:

Bővebben...

Megélt történelem – I. világháborús emlékezetőrző hónap a BMK-banA BMK 2017 februárjában az I. világháború centenáriumának alkalmából emlékhónapot tartott, melynek keretében változatos programokat látogathattak az érdeklődők ♦ Tisztelet a (H)ősöknek – kiállítás a korszak képeslapjaiból ♦ Művészek az első világháborúban I.–II. előadások ♦ Ember az embertelenségben – családi fotóalbum vándorkiállítás ♦ Kísérő filmvetítések: Szürke senkik ♦ Én is jártam Isonzónál A vetítés után Gulyás Gyula és Gulyás János rendezőkkel Hahner Péter történész beszélgetett.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Az érzékiség hangjai a komolyzenébenZelinka Tamás zenetanár filmekkel illusztrált zenei ismeretterjesztő előadássorozat a 2017. tavaszi évadban a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Csak a természet... fotókiállítás a BMK Galériában„Csak a természet...” címmel került sor 2017. május 11–27-éig a Budai Fotó- és Filmklub tavaszi a fotókiállítására a BMK Galériában Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.). A tárlat  díjmentesen tekinthető meg.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760