Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

LátoMások – a Fiók L Stúdió kiállítása a BMK-ban LátoMások címmel 2017. június 23-tól meghosszabbított ideig, augusztus 28-ig került sor a Fiók L. Stúdió kiállítására a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

 A kiállítást Fiók László festőművész nyitotta meg.

Bővebben...

Kő és Lélek – Rabb Péter előadásaA XI. Ars Sacra Fesztivál alkalmából szeptember 21-én 18.30 órától Rabb Péter, a BME Építészmérnöki Kar Építészettörténeti és Műemléki Tanszék adjunktusa Kő és Lélek, avagy az európai keresztény építészet gyöngyszemei c. ismeretterjesztő előadásán az érdeklődők betekintést kaphattak a templomépítészet fotográfiai megközelítésébe, gyakorlati tanácsokkal, illusztrációkkal Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).


Bővebben...

Budapesti Amatőr Alkotók Stúdiója II. csoport 2017-es Őszi évadA festészet és grafika iránt érdeklődő alkotók Fiók László festőművész segítségével megismerhették az egyes témakörök megközelítési lehetőségeit, majd a gyakorlatban is kipróbálhatták tudásukat a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Meghívó 32. Vizuális Művészeti Hónap festészetpályázat kiállításáraA XXXII. Vizuális Művészeti Hónap festészetpályázat okleveles alkotói közös kiállítására 2017. május 30-tól június 20-ig került sor a BMK Galériában a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Budapest Főváros 11. kerületének templomaiA XI. Ars Sacra Fesztiválhoz kapcsolódóan 2017. szeptember 20-án került sor „Budapest Főváros 11. kerületének templomai” c. Csordás Gábor fotóművész, a Budai Fotó- és Filmklub vezetőjének vetítettképes előadására a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Videoajánlónk »

Bővebben...

Ki találta fel a templomot? Ki találta fel a templomot? – A tér szentsége és a szentség tere: antropológiai bevezetés a vallás tereibe” címmel szeptember 19-én délután 6 órától került sor Lágler Péter etnográfus, kulturális antropológus ismeretterjesztő előadására a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

Kövess minket a Facebokon is!

Bővebben...

Örményország és Grúzia – Dr. Kapitánffy Krisztina előadásaDr. Kapitánffy KrisztinaÖrményország és Grúzia (Georgia) – a Kaukázus keresztény szigete” c. ismeretterjesztő előadására szeptember 21-én került sor a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).


Bővebben...

Klösz György – Budapest fotográfusának emlékkiállítása a BMK Galériában Klösz György (1884–1913) – Budapest fotográfusának emlékkiállítása (a MetroArt Galéria vándorkiállítása)2014. január 28–február 15-éig.  

Eddig ez a kedvenc kiállításom a BMK Galériában. Nemcsak a fotókban gyönyörködhet az ember, de érdekes történeteket, tényeket, verseket is olvashat, mivel minden egyes fotó mellett egy hosszabb-rövidebb leírást találunk.

Bővebben...

Csinibaba – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmábólA Magyar Dal Napja igazi ünnepé vált, ennek apropóján a BMK 2017. szeptember 8-án egy rég nem látott filmet, az idén 20 éves Csinibabát vetítette az Életrevalók Filmklub keretében.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Tilos csillagon, avagy felemás érzéseink, Gyulai Zsuzsanna versmondó estje a BMK-ban„Tilos csillagon, avagy felemás érzéseink címmel június 15-én  került sor Gyulai Zsuzsanna Radnóti-díjas versmondó estjére a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.), mely a költészet napján bemutatott, nagy sikerű verses–zenés műsor ismétlése.

 Műsoron:

Bővebben...

A képzőművészet nagy mesterei: Munkácsy MihályLudmann Mihály művészettörténész vetítettképes előadássorozata 2017 tavaszi évadában is várta a művészettörténet iránt érdeklődőket.

Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Múzeumok éjszakája a BMK-ban: Időutazás a fotózás világábaA Múzeumok Éjszakáján, június 25-én ♦ szombaton ♦ 18.00–22.00 óráig, időutazásra hívtuk Látogatóinkat, melyben betekintést nyerhettek a fotózás múltjába. 
Program » Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760