Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Vendégünk a Barta Gyula Galéria – Újjászületés c. kiállításaIntézményünk 2021-ben ismét csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz. Ez alkalommal a párkányi Barta Gyula Galéria ♦ Újjászületés c. kiállítással mutatkozott beBudapesti Művelődési Központban (XI. Bikás park , Etele út 55/A.). ♦ FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN! » PRE SLOVENCINU POSUNTE SA NADOL! » 

  Vendégünk a Barta Gyula Galéria – Újjászületés c. kiállítása Újjászületés: Gyűgyi László párkányi fotóművész kiállítása
A kiállítást megnyitotta: Bajtai György galériaigazgató, Štúrovo
Időpontja: 2021. június 26. ♦ szombat ♦ 16.00 órakor.
Helyszíne: BMK Galéria (Budapesti Művelődési Központban, XI., Etele út 55/A. )

A kiállítást megtekinthették: június 26. és július 15. között a Budapesti Művelődési Központban.

Gyűgyi László párkányi fotóművész alkotásaiból készült kiállítás. A fotók a 20 éve immár harmadszor  átadott Mária Valéria híd újjáépítése alatt készültek. Az alkotó olyan helyekre jutott be, ahol csak az építőknek volt joga tartózkodni. A tárlat anyagát a 20. „születésnapra” tervezett kiállításra állította össze a párkányi Barta Gyula Galéria.

  Predstaví sa Galéria Júliusa Bartu: Výstava diel fotografa László Gyűgyiho zo Štúrova

Názov výstavy: Znovuzrodenie
Výstavu otvorí: Juraj Bajtai vedúci galérie
Čas konania: 26. jún 2021., 16.00 hod.
Výstava dostupná: od 26. júna do 15. júla v Kultúrnom stredisku Budapešť

Výstava diel fotografa László Gyűgyiho zo Štúrova. Fotografie vznikli pri rekonštrukcii mosta Márie Valérie, ktorá bola odovzdaná pred 20 rokmi. Počas fotografovania sa dostal na miesta, kde mali právo vstúpiť iba stavitelia. Materiál výstavy bol zhotovený k 20. narodeninám mostu.

〰  Rebirth: Photography Exhibition by László Gyűgyi from Štúrovo

Exhibition title: Gyula Barta Gallery
Exhibition title: Rebirth
Opened by: György Bajtai, Gallery Director
Date: 26 June, 2021 - 4:00 pm
Venue: Budapest Cultural Center

The exhibition is open to the public between 26 June and 15 July in the Budapest Cultural Center.

The exhibition features local photographer László Gyűgyi’s unique images of the Mária Valéria Bridge joining Esztergom in Hungary and Štúrovo in Slovakia. A selection of Gyűgyi’s photographs – mostly taken at restricted sites of the construction – commemorates the 20th anniversary of the rebuilding of the bridge in 2001.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videófelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kedves Látogatónk, örömmel tájékoztatjuk, hogy intézményünk a Kormány 194/2021. (IV.26.) rendeletének megfelelően újranyitott az érvényes védettségi igazolvánnyal VAGY a védőoltást igazoló mobilalkalmazással rendelkezők és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak számára. A 18 év alattiak önállóan akkor látogathatják a BMK-t, ha saját védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mivel belépéskor kötelező bemutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosságot is igazolni kell, kérjük, hogy igazolványait feltétlenül hozza magával VAGY mobiltelefonját készítse elő. Az Ön adatait nem rögzítjük. (A védettségi igazolványhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva olvasható » .)  Látogatóink és munkatársaink biztonsága érdekében kötelező marad a maszkviselés és a kézfertőtlenítés, továbbá ajánlott a távolságtartás.  Bár a kaput újra kinyitottuk, sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térhetünk vissza a járvány előtti állapotokhoz. Látogatóink, munkatársaink egészségének védelme most is elsődleges feladat, mint  ahogyan az is, hogy a védelmi intézkedésekkel kapcsolatos jogszabályokat betartsuk. Ehhez látogatóink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a fentiek mellett a lehető legtöbb élményt, igazi kikapcsolódást nyújthassunk Önöknek.

Vendégünk a Barta Gyula Galéria – Újjászületés c. kiállítása

 Interreg Slovakia-Hungary Europenan Regional Development Found Building Partnership Mestské kultúrne stredisko Štúrovo Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás
Interreg Slovakia-Hungary ♦ kulturasturovo.sk ♦ rdvegtc-spf.eu

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Bikás park, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el YouTube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760