Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Maksym Ostrowski alkotásaA Budapesti Művelődési Központ bekapcsolódott a Egy képet – egy szóért! (Take a Picture, Leave a Word) projektbe, így 2019 augusztusában otthont adott  Maksym Ostrowski lengyel festőművésznek, aki egy hónapon keresztül alkotott az intézményben.
A projekt záró installációjára ♦ 2019. augusztus 30-án pénteken került sor a  Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).

 

Maksym OstrowskiA fiatal művész grandiózus projektje során egy tízezer darabból álló tízszer tíz méteres festményt készít el, melynek darabjait a járókelők egy szóért cserébe magukkal vihetik és nyakláncként viselhetik. A művész ezzel kívánja felhívni mindenki figyelmét az egyén és a közösség viszonyára.

Maksym Ostrowski érdeklődési területe a festészet, rajz és a grafika.
Diplomáját 2017-ben szerezte Lódźban a lengyel Művészeti Akadémián, ahol a vizuális művészeteket a színház, a film és a televíziózás technikáival ötvözte.
Jelenleg tanulmányi ösztöndíjjal Moldova fővárosában, Chisinauban él.

További információért látogasson el a művész honlapjára:chisinau.pl vagy Facebook oldalára »

Visegrad Fund
A projekt a Visegrad Fund támogatásával valósul meg.

 

Take a Picture, Leave a Word The main assumption of the project is to make people aware of the values that come from living in a community and to present the community as a collection of individuals’ creativity.
For further information visit chisinau.pl

Visegrad Fund
The project is supported by the Visegrad Fund.

 

 Információ: Bakó Krisztián, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó cikkünk:

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

 

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760