Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Nyári táborok tapasztalatai – táborok képekben, videókbanÁltalános iskolák, középiskolák és szakgimnáziumok is készülnek nyárra táborok szervezésével, lebonyolításával. A 2021. november 11-ei szakmai nap témája az ő munkájuk megismertetése volt. Nyári tapasztalatokat osztottak meg, jó példák és gyakorlatokat mutattak be fotókkal és videókkal a Magyarországi Ukrán Kulturális és Dokumentációs Központban (Budapest VI., Hajós u. 1.)

A program ingyenes, azonban regisztrációköteles.

Előadók: Nyári táborok tapasztalatai – táborok képekben, videókban

  • Bernáth ViktóriaMagyarországi Ukrán Kulturális és Dokumentációs Központ      
  • Földy ErikaGarabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola 
    A Garabonciás Középiskola egy szakképzést folytató, nem állami fenntartású többcélú szakképző intézmény Budapest szívében. Iskolánkat 1993-ban alapították, azóta folyamatosan működik. Iskolánk filozófiája, hogy a művészeti képzések a kreativitásra, az innovációra és a digitális technológiára épüljenek. Elsősorban azokra a munkaerőpiaci pozíciókra kívánunk szakembereket képezni, amelyek a digitális kommunikáció szerteágazó igényeit képes kielégíteni.
    Ezért arra törekszünk, hogy a nálunk tanuló diákok művészi önkifejezésüket úgy valósítsák meg, hogy közben maradéktalanul kielégítsék a megrendelők igényeit. Tanulóinkat a megtanítandó törzsanyagon felül, kreativitásukat kibontakoztató feladatokkal szeretnénk a minél hatékonyabb munkavégzésre ösztönözni. Fontos kiemelni, hogy a képzési stratégiánk alapvetően nem arra összpontosít, hogy egy-egy programot robot módjára megtanítsunk a diákoknak, hanem sokkal inkább a folyamatok átlátására, a technológiák megértésére helyezzük a hangsúlyt. Hiszünk abban, hogy ha ez teljesül, akkor már nem fog gondot jelenteni tanulóinknak egy-egy program magas szinten való elsajátítása.                                                  
  • Bezerédi ErikaCsokonai Kulturális Központ  
    A Csokonai Művelődési Ház Eötvös utcai épülete eredetileg ipartestületi székháznak épült. A ház inkább befogadója a sokféle megfogalmazódó kulturális, közösségi igénynek. Ennek megfelelően nagyon sok öntevékeny, nagy múltra vissza tekintő közösség működik a Csokonai Művelődési Házban, amely értékteremtő, értékőrző szellemiségével a fiatalabb korosztályt is bevonja tevékenységébe. Klubjainkon, tanfolyamainkon kívül hagyományosnak mondható, budapesti szintű rendezvényeink is vannak.                                                                  
  • Bakó Krisztián – Budapesti Művelődési Központ        

Felvilágosítás:
Pongrácz Éva,
telefon: 371-2787,

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 Nyári táborok tapasztalatai – táborok képekben, videókban

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem.

A program helyszíne: Ukrán Kulturális, Dokumentációs Központ.
Cím:
1065 Budapest, Hajós u. 1.
Telefon: +36-1 / 461-01-11
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közművelődési Minőség Díj 2012 Közművelődési Minőség Díj 2012

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760