Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

aprilis jot_jol_minosegA közművelődésben bevezetett minőségbiztosítási rendszer létjogosultságát elsősorban a gyakorlatban való alkalmazás határozza meg. Nemcsak elméleti tudásukat frissíthették fel a résztvevők, hanem a minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazásában is példákat ismerhettek meg a „Jót, s jól…” – minőségbiztosítási műhelyben a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.).
 

A közművelődésben bevezetésre került minőségbiztosítási rendszer létjogosultságát elsősorban a gyakorlatban való alkalmazása határozza meg. Egy dolog a minősítési eljárásban meghatározott „Jót, s jól…” – minőségbiztosítás a közművelődés gyakorlati munkájában alapfogalma a közművelődésbenfeltételeknek megfelelni és ez alapján a minősítést megszerezni, és egy másik dolog a folyamatszabályozás a hétköznapi munkában, a munkakultúra részéve tenni. A minőségbiztosítási feltételeknek való megfelelés érdekében elvégzett tevékenységet a mindennapokban elsősorban a közművelődési intézményben dolgozók végzik, és mind a szervezet, mind pedig a munkát végzők szempontjából nem mindegy, hogy hogyan.

E kérdésekre kívánunk választ adni a három találkozó folyamán, amelynek keretén belül nemcsak elméleti ismereteiket frissíthetik a résztvevők, hanem a minőségbiztosítási folyamatok gyakorlatban való alkalmazásának, a mindennapok tevékenységérére gyakorolt hatásai is elemzésre kerülnek. A szakmai találkozók alkalmat adnak arra is, hogy a gyakorlati tapasztalatokat, sikereket és kudarcokat is megismerve, azokból tanulva, valóban a szakmai munka részévé váljon a minőségbiztosítási feltételeknek megfelelő tevékenység és a minőségbiztosításhoz való pozitív hozzáállás.

A műhely vezetője:Joós Tamás közművelődési szakértő

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Információ és jelentkezés: Veres Ákos, 371-2768, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lezajlott előadásaink:

  • február 5. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőség alapfogalma a közművelődésben
  • március 5. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazása a mindennapi munkában I.
  • április 2. ♦ kedd ♦ 10.00 – A minőségbiztosítás gyakorlati alkalmazása a mindennapi munkában II.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető: az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760