Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Meghívó a a közművelődési statisztikáról szóló szakmai fórumraIdén február 11-én került sor a közművelődési statisztikáról szóló szakmai fórumra a BMK-ban. Tájékoztatás és gyakorlati tanácsadás az OSAP 1438-as számú közművelődési adatlap kitöltéséhez. A közművelődési tevékenységet ellátó intézmények, szervezetek, vállalkozások kötelesek minden évben a 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet alapján az OSAP 1438-as számú adatlapját benyújtani. A fővárosi adatgyűjtés koordinációját a Budapesti Művelődési Központ látja el, melynek keretében információs tanácsadással segíti az adatközlőket.


Meghívó a a közművelődési statisztikáról szóló szakmai fórumraA fórum célja, hogy segítséget nyújtsunk a közművelődési feladatot ellátó intézményeknek, vállalkozásoknak, valamint társadalmi szervezeteknek az adatlap értelmezéséhez és helyes kitöltéséhez.

Program:

 • Az új Kulturális Statisztikai Adatgyűjtő Rendszer (KultStat) bemutatása, az adatszolgáltatás folyamata
       Előadó: Lukáts Melinda kulturális statisztikai referens, Emberi Erőforrások Minisztériuma – Kultúráért Felelős Államtitkárság Kultúrafinanszírozási és Szervezési Főosztály
 • Csoportos konzultáció - egyedi problémák, kérdések megvitatása
  • 1. téma: intézmények, színterek és gazdasági társaságok adatszolgáltatása 
   Szekcióvezető: Négyesi Krisztina szakfelügyeleti referens, országos statisztikai koordinátor, Nemzeti Művelődési Intézet – Minőségfejlesztési Központ
  • 2. téma: társadalmi szervezetek (egyesületek, alapítványok) adatszolgáltatása
   Szekcióvezető: Pető Lilla közművelődési referens,Nemzeti Művelődési Intézet – Pest Megyei Igazgatósága

Moderátor: Lukács Orsolya közművelődési referens, a fővárosi statisztikai adatgyűjtés koordinátora, Budapesti Művelődési Központ (telefon: 371-2763; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Kérjük, hogy részvételi szándékát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben jelezze feltüntetve a téma sorszámát!

Várjuk előzetesen a témához igazodva kérdéseiket, észrevételeiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

  A Budapesti Művelődési Központ által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: 
N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel 
megközelíthető:  az M4-es metróval, 7103107114213214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni. 
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760