Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Kaleidoskop.huKaleidoskop.hu – A kultúra nézőpontja.

Online kulturális és programajánló magazinunk fő feladata volt a fővárosi közművelődési intézmények programkínálatának népszerűsítése a lakosság felé közvetlen, magazinszerű formában. A Kaleidoskop.hu a tematikus programajánló rovatok (Programszüret, Gyerkőc, Zöld ficak) működtetése mellett kritika- (Vitriol), recenzió- (Mustra), pályázat- (Pályázzatok!) és interjúrovatot (Kultúrsztorik) is fenntartott.
Rendszeresen jelentek meg oldalain tematikus cikksorozatok az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Bővebben...

Tabortipp.huTábortipp – Programgyűjtemény az év minden napjára.
A MiniTipp adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta a táborszervezők érdekeit: szünidei programok, táborok és szállások interaktív katalógusaként.

A honlap kínálata a vakáció tartalmas és egyben szórakoztató eltöltéséhez kívánt segítséget nyújtani. Az internetes adatbázisban országos szinten gyűjtöttük a napközis, a bentlakásos és a külföldi táborozási lehetőségeket, az erdei iskolák kínálatát, a tábor- és szálláshelyeket.

Bővebben...

Támop Szakmai MűhelyA közművelődési intézményrendszer Európai Uniós forráselérésének támogatása érdekében hívtuk életre a szakmai szolgáltatást. Célunk a pályázati konstrukciókra történő figyelem felhívás, a minél nagyobb beadott pályázat szám generálása, a pályázatírás-megvalósítás-elszámolás-fenntartási kötelezettség teljesítés szakmai támogatása volt.

Bővebben...

MinőségfejlesztésA Budapesti Művelődési Központ közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató intézményként megalapítása óta fontos feladatának, küldetésének tekinti, hogy a közművelődés szereplőit folyamatosan fejlesztett szakmai szolgáltatásaival segítse. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közművelődési Főosztálya 2003-ban, a BMK által kezdeményezett és létrehozott marketing és minőségfejlesztő szakmai műhely munkáját és eredményeit elismerve, megrendelést adott a közművelődés minőségfejlesztő programjának kidolgozására. A szakmai műhelyben, a Főosztály és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával elismert közművelődési és minőségügyi szakemberek több éven át dolgoztak a program megvalósításán, kidolgozva a közművelődés közös kategória és fogalomrendszerét és a minőségirányítás, minőségfejlesztés kétszintű programját.

Bővebben...

szaknevesor.jpgA Kulturális Szaknévsor adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta rendezvényszervezők érdekeit.
A honlap a kulturális produkciókat értékesíteni kívánók és az igényes programokat keresők közötti kapcsolatot igyekezett minél közelebb hozni egymáshoz.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760