Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Tabortipp.huTábortipp – Programgyűjtemény az év minden napjára.
A MiniTipp adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta a táborszervezők érdekeit: szünidei programok, táborok és szállások interaktív katalógusaként.

A honlap kínálata a vakáció tartalmas és egyben szórakoztató eltöltéséhez kívánt segítséget nyújtani. Az internetes adatbázisban országos szinten gyűjtöttük a napközis, a bentlakásos és a külföldi táborozási lehetőségeket, az erdei iskolák kínálatát, a tábor- és szálláshelyeket.

Vakációs programgyűjteményünk naprakész, hiteles információkat szolgáltatott, hiszen regisztráció után maguk a szervezők tölthették fel és módosíthatták táboraikat, programjaikat.

A megfelelő program kiválasztását hatékony, felhasználóbarát kereső segítette: az érdeklődők az ajánlatok között korosztály, időpont, árkategória szerint böngészhettek.

Hírlevél-szolgáltatásunk segített a programszervezőknek a szabadidő tartalmas eltöltésének megszervezésében, értesülhettek belőle az aktuális pályázatokról, szakmai programokról és kiadványokról, a lakosság számára küldött hírlevélben pedig a legfrissebb programokról, tábori ajánlatokról, valamint hasznos cikkeket olvashattak.

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760