Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

szaknevesor.jpgA Kulturális Szaknévsor adatbázisa az ezredforduló óta szolgálta rendezvényszervezők érdekeit.
A honlap a kulturális produkciókat értékesíteni kívánók és az igényes programokat keresők közötti kapcsolatot igyekezett minél közelebb hozni egymáshoz.

A hiánypótló összeállításban az oktatási, kulturális és közművelődési intézményekben amatőr és hivatásos művészeti tevékenységet, ismeretterjesztést, oktatást, a szórakoztató műfajban fellépést, közreműködést vállaló magánszemélyek, magán- és állami társulások, valamint e tevékenységi formák technikai kiszolgálására vállalkozók szerepeltek. A honlapon fent lévő hirdetések a kultúra széleskörű spektrumát ölelték fel.

Többek között: egészségmegőrzés, gyermekműsorok, képző- és iparművészek, kézművesek, komolyzenei és könnyűzenei előadóművészek, műsor és rendezvényszervezők, turisztikai programok szerepeltek. A portálon kulturális hírek, és havonta megjelenő hírlevél formájában beszámoltunk a legjelentősebb rendezvényekről, fesztiválokról, és a rendezvényszervezőket érintő legfrissebb pályázati lehetőségekről is.

Sajnálatos módon a későbbi években a szaknévsor látogatottsága nem érte el a kívánt szintet, de évről-évre még afféle kultúrmisszióként folytattuk az adatok feltöltését, és új hirdetőket igyekeztünk bevonni.

A továbbiakban a szaknévsor nem fogad hirdetőket, hasonló információk hamarosan az www.erikanet.hu oldalon érhetők el. 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760