Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Támop Szakmai MűhelyA közművelődési intézményrendszer Európai Uniós forráselérésének támogatása érdekében hívtuk életre a szakmai szolgáltatást. Célunk a pályázati konstrukciókra történő figyelem felhívás, a minél nagyobb beadott pályázat szám generálása, a pályázatírás-megvalósítás-elszámolás-fenntartási kötelezettség teljesítés szakmai támogatása volt.

A 2009-ben indított szolgáltatás összesen 13 műhelykonferenciát szervezett, melyen kb. 400 közművelődési projekt/pénzügyi menedzser, intézményvezető vett részt.

Szakmai tanácsadás keretében kb. 40–50 projektet támogattunk. A közművelődési intézmények számára kiírt pályázati konstrukciókhoz 165 Gyakran Ismételt Kérdés–Választ publikáltunk a pályázatírók, projektmenedzserek munkájának támogatása érdekében.

A szakmai információ szolgáltatás keretében kb. 150 db hírt jelentettünk meg a pályázati felhívásokhoz kapcsolódva. tamopforum.bmknet.hu honlapunkon 210 fő regisztrált, 20 hírlevelet adtunk ki.

A tamopforum.bmknet.hu látogatottsági adatai: egyedi látogatók száma: 18 000, látogatások száma: 48 000.

A műhelymunka a szakmai információszolgáltatás, tanácsadás mellett a jó gyakorlatok megosztására, az egymástól tanulás, a közös érdekérvényesítés terepe is volt.

A szolgáltatást az Oktatási és Kulturális Minisztérium, illetve a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Népművelők Egyesületével partnerségben valósítottuk meg.

 

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760