Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BMKA Budapesti Művelődési Központ elismerései és díjai 2004–2013. között.

 

eFesztivál díj 2004

2004.

E-fesztivál Díj – Mindennapok informatikája kategória – a Magyar Tartalomipari Szövetség adományozta a „Korlát – Hogyan juthatunk  zöldközelbe Budapesten és környékén?" weboldal tartalomfejlesztéséért.

gyermekbarat honlap

2007.

„Mini-Tipp" táborkínáló – „Gyermekbarát honlap" cím elnyerése.

einclusion_pos_web

2007.

Kattints rá, Nagyi! elismerések: eInclusion-Be part of it! Európai Bizottsági kampányt elindító lisszaboni miniszteri értekezletre összeállított legjobb gyakorlatok gyűjteményében a „Kattints rá, Nagyi!©" képzés az egyetlen magyar példa.

epractice logó

2008.

A „Kattints rá, Nagyi!©" az e-befogadás legjobb gyakorlatai közé felkerült a www.epractice.eu weboldalra, jogosult az akcióév emblémájának használatára. Elnyerte az Editor's choice minősítést.

E-közigazgatási Tudásportál

2008.

A „Kattints rá, Nagyi!©" program a Miniszterelnöki Hivatal Infokommunikációért és E-közigazgatásért Felelős szakállamtitkársága felkérésére az ÚMFT Államreform Operatív Program 1.2.3. keretében megvalósuló E-közigazgatási Tudásportál oldalán bemutatott jó gyakorlatok között szerepel.

MarketResearch.com

2008.

A programról beszámolt a Business Monitor International - Hungary Information Technology Report q2 (MarketResearch.com).

Felnőttképzési Akkreditációs Testület

2008.

Az intézmény-akkreditációs kérelmet a Felnőttképzési Akkreditációs Testület elfogadta és tanúsítványával igazolta.

Access-it 2009 Good Practise Label

2009.

A „Kattints rá, Nagyi!©" program jogosulttá vált az Access IT logó használatára.

Budapestért Díj

2009.

Budapestért Díj, melyet a fenntartó Budapest Főváros Önkormányzata adományozott a budapesti közművelődés fejlesztéséért, valamint számos hiánypótló szakmai szolgáltatás kidolgozásáért.

Hálózati tanulásért 2010 díjat kapott a BMK

2010.

Hálózati Tanulásért Díj, melyet a TEMPUS Közalapítvány adományozott a „Kattints rá, Nagyi!©" program hálózati működési modelljéért.

Budapest Esély

2010.

A Budapest Esély Nonprofit Kft. esélyegyenlőséggel kapcsolatos jó gyakorlatok gyűjtésére kiírt pályázatának eredményeképpen a Jó példák gyűjteménybe a Korlát, a Kattints rá, Nagyi! és a Multikulti programsorozat is belekerült.

Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2011

2011.

Minősített Közművelődési Intézmény Cím.
A Budapesti Művelődési Központ 2010-ben megkezdte minőségirányítási rendszerének kiépítését, elvégezte szervezeti és vezetési folyamataira és valamennyi szakmai tevékenységére érvényesen önértékelését, és nyolc szakmai tevékenységével eredményesen pályázott a Cím elnyerésére. Címbirtokos tevékenységeink: szakmai tanácsadás és szolgáltatás, képzés, ismeretterjesztés, nemzetközi munka, információszolgáltatás, rendezvényszervezés, kiállítások szervezése, művelődő közösségek.

evékeny időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012

2012.

A „Kattints rá, Nagyi!©" program a Tevékeny időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012 magyarországi honlapján a minisztérium kérésére a kezdeményezések között szerepel.

Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díj 2012

2012.

A „Kattints rá, Nagyi!" program a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetések Díj 2012 Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategóriában a 6-os shortlistára került.

Közművelődési Minőség Díj 2012 2012. Közművelődési Minőség Díj

A díj azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A díjat évente egy intézmény kaphatja meg. Az első Közművelődési Minőség Díj pályázatot 2012-ben írta ki a minisztérium, nagy örömünkre az első díjat a Budapesti Művelődési Központ vehette át.

Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes  

Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes díjai és elismerései

 Budapesti Vándor Kórus    A Budapesti Vándor Kórus díjai és elismerései

 

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760