Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

e-inclusion - Be part of it!A „Kattints rá, Nagyi!” program számos elismerést kapott Magyarországon és az EU-ban egyaránt. 
 
Az Európai Bizottság, ePractice kezdeményezése, a 2007. decemberi lisszaboni miniszteri tanácskozáson, a hazánkat egyedül képviselő e-befogadási oktatási programként, a legjobb nemzetközi gyakorlatok közé sorolta, és feljogosította az európai „Légy az információs társadalom részese!” e-befogadási program hivatalos logójának használatára.

Hálózati tanulásért 2010 díjat kapott a BMK A Budapesti Művelődési Központ „Kattints rá, Nagyi!” időskorúakat számítástechnikai ismeretekhez segítő hálózata is díjazott lett.
Az  egész életen át tartó tanulásra vonatkozó magyar stratégia elfogadásának 5. évfordulójára idén a Tempus Közalapítvány – az Európai Bizottság támogatásával – Hálózati tanulásért díjat hozott létre  olyan Magyarországon aktívan és eredményesen működő, az egész életen át tartó tanulással kapcsolatos hálózatok támogatására, amelyek más hazai kezdeményezések számára is példaértékűek lehetnek.
epractice.eu A programot az EU elektronikus társadalmi befogadást segítő kezdeményezéseinek legjobb gyakorlatait bemutató ePractice.eu weboldalán szerkesztői ajánlással emelték ki 2008-ban, így jogosultságot szerzett az ePractice Editor's Choice logó hivatalos használatára is.
epractice logó Az Editor's Choice címkével azokat a programokat tüntetik ki, amelyek jelentőségük, újító jellegük, továbbá a projektről közreadott információ mennyisége és minősége révén különösen érdekesek és fontosak az ePractice.eu közössége számára.
E-közigazgatási Tudásportál A program a magyar kormányzati portál a E-közigazgatási Tudásportál Bevált gyakorlatok projektjei közé is beválasztásra került a Miniszterelnöki Hivatal ajánlása alapján.
Access-it 2009 Good Practise Label

Legújabb elismerésként a program jogosulttá vált az Access IT 2009 logó használatára, s publikálásra került a legjobb gyakorlatok között >>> 150. oldal.

Több év e-Inclusion országjelentésében és számos tanulmányban is hivatkozási pontként említik.

A program keretében 5000 magyarországi és egyre nagyobb számú határon túli netnagyi, valamint számos oktató, általuk pedig nagyságrenddel több szenior sajátította el az elektronikus írástudást, akiket ma már korosztályspecifikus reklámokkal és ajánlatokkal szólítanak meg a szolgáltatók, saját internetes oldalaik és online szolgáltatások várják.

http://www.upc.hu/
First Contributions to the Campaign "e-Inclusion: be part of it!"
www.epractice.eu/cases/clickonit
http://www.access-it-events.org/
http://nagyi.bmknet.hu/

 Minősített Közművelődési Intézmény 2011Minősített Közművelődési Intézmény 2011

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760