Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Teérted AkadémiaA projekt fenntartási időszakának tevékenységei: www.teertedakademia.hu, egyéni és csoportos pályaorientációs lehetőség, Én is állampolgár vagyok! keretében látogatás a Parlamentbe, Útitárs ikerkiadványunk térítésmentes biztosítása.

  • www.teertedakademia.hu  –  ifjúsági pályaorientációs honlap: a szülők/pedagógusok/szakértők, illetve diákok számára nyújt információkat.
    Főbb témakörök: tanulással kapcsolatos szabályozás, tananyagok, ösztöndíjak és lehetőségek, tehetséggondozás, pályaorientáció, diákjog és önérvényesítés, valamint szabadidős programok.
  • Egyéni és csoportos pályaorientációs lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek.
  • Meghirdetjük az Én is állampolgár vagyok! - intézményjáró foglalkozásai közül a Demokrácia háza és hazája című foglalkozásunkat, melyen a Parlamenttel és az ott folyó munkával ismerkednek meg a fiatalok.
  • A diákönkormányzatok munkáját Útitárs ikerkiadványunk térítésmentes biztosításával támogatjuk, illetve innen letölthető.           

Információ: Fülöp Melinda, 371-2784, 371-2760,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .  

A TeÉrted Akadémia a Windows Live Messengeren keresztül is elérhető a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   címen.

Az UMFT és az Európai Unió támogatásávalA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
NFÜ

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760