Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BMK Táncház2020-ban is folytatjuk nagysikerű BMK Táncház sorozatunkat, melyet havonta egy alkalommal a Bartók Táncegyüttes táncosai vezetnek. Az eseményre szeretettel várjuk az egész családot!
Évadkezdő időpont: január 29. ♦ szerda ♦ 17.00 órától
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
További időpontok »

Bővebben...

BMK Szerénke Klub – Felelős állattartásA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők
a Budapesti Művelődési Központtól (XI., Etele út 55/A.).
Információ és jelentkezés: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Vizualitás és kutúraközvetítés BudapestenAudiovizuális projektünk keretében olyan vendéglátóhelyek tulajdonosaival, kiállítás rendezőivel beszélgetünk, akik fontosnak tartják Budapest kulturális életének fenntartását, alkotóművészeti színtereinek támogatását. Terveink között szerepel az elmúlt években galériát kialakító, illetve befogadó szórakozóhelyek és kultúraközvetítő tevékenységük bemutatása városfejlesztési projekten keresztül.
Projektbemutató: február 27. ♦ csütörtök ♦ 14.00 óra
Helyszín: Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55/A.)

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

MÜPA HD: filmvetítés – Bojtorján életműkoncertMeghívjuk Önt és kedves Barátait a Müpa HD-válogatás koncertfelvételeiből rendezett filmvetítésekre. Az ingyenes vetítések havi egy alkalommal, 18.00 órakor kezdődnek.
Következő időpont: 2020. február 3-án ♦ hétfőn  ♦ 18.00 órától  Csavargódal – Bojtorján életműkoncert

Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Eleonóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

A bátor nyulacskaMeghívjuk Önt és kedves Családját A bátor nyulacska c. zenés bábjátékra a Fabula Bábszínház előadására.
Időpont: 2020. március 2-án ♦ szombaton ♦ 11.00 órától
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
Belépő: 1500 Ft/fő Jegyek hamarosan kaphatóak a helyszínen.

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Brumi és a téli álomMeghívjuk Önt és kedves Családját a Brumi és a téli álom c. zenés bábjátékra a Fabula Bábszínház előadására.
Időpont: 2020. február 28-án ♦ péntek ♦ 10.00 órától
HelyszínBudapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
Belépő1500 Ft/fő
Csoportos belépőjegy (20 fő felett): 1000 Ft/Fő

Az összes jegy elkelt!

Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg.
Vezényel: Németh Zsuzsanna Artisjus-díjas karnagy.
– Koncertnaptár »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760