Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Cseh Tamás-est a Magyar Kultúra Napján a BMK-banMeghívjuk Önt és kedves Barátait a Magyar Kultúra Napja alkalmából irodalmi estünkre: „ÁTLÁTSZÓ VÍZ LEGYEN...” – összeállítás Cseh Tamás dalaiból Joós Tamás és Hegyi Norbert előadásában. Az előadást megelőzően 17.00 órától az AMIk – A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál legjobbjaiból készült válogatást tekinthetik meg.
Időpont: 2019. január 22. ♦ 18.00 órától. Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.). A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció »

Bővebben...

A BMK 2019. év tavaszi évadának műsorai2019 januárjában is friss programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál.  Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)  

Bővebben...

AMIk – rövidfilm válogatás A Magy Klutúra Napja alkalmábólMeghívjuk Önt és kedves Barátait a Magyar Kultúra Napja alkalmából az I. AMiK – A MI Kultúránk rövidfilmfesztivál legjobbjaiból készült válogatás vetítésére.
Mit jelent az új generáció számára a kultúra fogalma? Valami tankönyves definíciót vagy ennél izgalmasabbat? Verset, színházat, múzeumot, vagy dalszöveget, graffitit, animációt? A fiatalok filmes eszközökkel elmondták és megmutatták, hogy mi az Ő kultúra értelmezésük!
Időpont: 2019. január 22-én ♦ kedden 17.00 órától.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
A belépés ingyenes.

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Nóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

BMK táncházIdén folytatjuk nagy sikerű BMK Táncház sorozatunkat. Ezúton hívjuk meg a Önt és kedves családját táncházunkba, melyet havonta egy alkalommal a Bartók Táncegyüttes táncosai vezetnek. A belépés díjtalan!
Zenél: Magos együttes
Első időpont: 2019. február 21. ♦ csütörtök ♦ 17.00 óra.
Helyszín:  Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint: Lifelover Meghívjuk Önt és kedves Barátait a Művészetek Palotája jubileumi tizedik évadának programsorozata keretén belül a „MINDENÜNK A JAZZ” – Müpa HD-válogatás koncertfelvételeiből rendezett filmvetítésekre. Az ingyenes vetítések havi egy alkalommal, pénteki napokon 18.00 órakor kezdődnek.
Időpont: 2019. január 18-án ♦ pénteken ♦ 18.00 órától – Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint: Lifelover

Helyszín:  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg. 
Karnagy: Németh Zsuzsanna – Artisjus-díjas
– Koncertnaptár »

Bővebben...

II. AMiKA Budapesti Művelődési Központ idén MÁSODIK alkalommal rendezi meg a II. AMiK –A Mi Kultúránk – rövidfilmfesztivált. A nevezéseket  2019. március 22. péntek éjfélig várjuk. Nevezési lap itt érhető el »»
Az eseménysorozat időpontja: 2019. április 23. és 27. között kerül sor a BMK-ban. 
Helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) Kövesd az eseményeket a Facebookon is »
A díjátadó gála helyszíne a Premier KultCafé (1085 Budapest, Üllői út 2–4.)
Tervezett programok »

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760