Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

MIHÓ Attila és barátai koncertje a BMK-banTavaly ősszel jelent meg Mihó Attila első önálló népzenei lemeze, „Melyik úton...” címmel, mely ezidáig még csak egyszer volt hallható Budapesten. Mindannyiunk nagy örömére a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával újabb koncertre kerül sor.
Időpont: 2018. május 31. ♦ csütörtök ♦ 19.00 óra.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)
A belépés ingyenes!

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar Meghívjuk Önt és kedves családját a Magnificat 2018. május 27. 17.00 órai előadására a Szentháromság templomba (Budapest III., Vörösvári út 110.).
A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött. Műsoraiban az egyszerű népdalfeldolgozásoktól a nagyzenekari oratóriumig a kórusirodalom szinte minden műfaja megtalálható. Gyakran énekli Kodály, Bartók, Bárdos műveit, de repertoárján a reneszánsz és a barokk kor acapella művei, Vivaldi, Mozart, Liszt Ferenc miséi, Händel, Bach és Brahms oratórikus művei is szerepelnek.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Bartók ÉvadzáróIdőpont: 2018. június 9. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Pesti Magyar Színház (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.)
A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes hagyományos évadzáró műsora. Fellép az együttes minden csoportja.

Fővárosi Énekkar Meghívjuk Önt és kedves családját 2018. június 21-én Ugrin Gábor karnagy úrra emlékező szentmisére a Szent Teréz Templomba (Budapest VI., Pethő Sándor u. 2.).
A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

Budapesti Művelődési Központ tavaszi programjai

2018 májusában is friss programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) FIGYELEM! Ez úton értesítjük kedves Látogatóinkat, hogy Tímár Sára és zenekara koncertje május 17-én betegség miatt  ELMARAD! Megértésüket köszönjük.
A koncert ÚJ időpontja
2018. június 7. ♦ csütörtök ♦ 19.00 óra.

Bővebben...

Tavasz van, gyönyörű! Új! Tavasz van, gyönyörű! – A Budapesti Vándor Kórus 2018. évi tavaszi bérletének következő előadása június 16. 16.00 órától – Kortárs romantikusok a Nádor Teremben (Budapest XIV., Ajtósi Dürer sor 39.).
Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg. 
Karnagy: Németh Zsuzsanna – Artisjus-díjas
– Koncertnaptár »

Bővebben...

mesevonatA Kelenföldi Könyvtár Mesevonata áprilisban is dübörög: diavetítés óvodásoknak és kisiskolásoknak.
Időpont: 2018. május 19., péntek 17.00 órától – A csodaautó, Róka Rudi a Balatonon
A hónap utolsó vetítése után újra lehet ügyeskedni a kézműves foglalkozáson.

Helyszín: Kelenföldi Könyvtár (a Budapesti Művelődési Központ I. emeletén, Budapest, Etele út 55/a.).

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760