Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Gyereknap a Bikás parkban Meghívjuk Önt és kedves Családját Gyermeknapi kézműves foglalkozásra a Bikás-parkba. A hónap utolsó vasárnapján, május 28-án színpadi programok sora, valamint gyerekprogramok várják a kicsiket és nagyokat a Bikás parkban. A Budapest Művelődési Központ kézműves foglalkozással, nyári táborajánlattal és fővárosi művházas táborok kínálatával várja Látogatóit.
Időpont: 2017. május 28. 10.00–18.00 óráig.
Helyszín: Bikás-park

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy:
Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

mesevonatA Kelenföldi Könyvtár Mesevonata májusban is dübörög: diavetítés óvodásoknak és kisiskolásoknak.
Időpont: 2017. május 26., péntek 17.00 órától – Boribon a játékmackó, Óvoda az őserdőben
Helyszín: Kelenföldi Könyvtár (a Budapesti Művelődési Központ I. emeletén, Budapest, Etele út 55/a.).

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust 1953-ban G. Horváth József karnagy, énektanár hozta létre. Repertoárjában megtalálhatók reneszánsz, barokk, klasszikus és romantikus zenei alkotások éppúgy, mint XX. századi magyar zeneművek. Egyházi és világi témájú zeneművek egyaránt szerepelnek műsoraikban.
Karnagy: Somorai Nóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

vezer marcius2017 májusában is programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.). Tavaszi műsorfüzetünk itt tekinthető meg ».

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg.
Karnagy: Németh Zsuzsanna – Artisjus-díjas
Koncertnaptár »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760