Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Budapesti Művelődési Központ szeptemberi programjai2020-ban is színes programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál.  Szeptember 7-étől a Budapesti Művelődési Központ egész területén a szájmaszk használata kötelező. 2020. évi őszi–téli programfüzetünket kérje az Információs Szolgálatnál. Programjaink »

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázatA koronavírus „időszámítása idején nem minden szülő engedte el szívesen gyermekét táborozni, az otthon maradt családoknak szerettünk volna segíteni HomeCamp online tábori foglalkozásainkkal, és hozzá kapcsolódó „Szeretem az állatokat! online rajzpályázattal.
A pályázatra 160 pályamű érkezett, minden alkotónak köszönjük. 5–6 évesek kategóriájában nyerteseink  7–8 évesek kategóriájában nyerteseink  9–10 évesek kategóriájában nyerteseink  Különdíjasaink. Gratulálunk díjazottjainknak!

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

A Zene VilágnapjaAz UNESCO Nemzetközi Tanácsa Yehudi Menuhin kezdeményezésre emelte október 1-jét A ZENE VILÁGNAP-ja rangjára. Ebből az alkalomból október 2-án a Budapesti Művelődési Központ is megemlékezik a zene sokszínűségéről és virtuális témanapot tart óvodás korú gyerekeknek és kisiskolásoknak.
Időpont: 2020. október 2. péntek 10.00 órától:
a Budapesti Művelődési Központ YouTube csatornáján »


Bővebben...

Budapesti Vándor Kórus Az 1936 óta működő amatőr énekkar az együttes első karnagyának, Vándor Sándornak a nevét viseli. A kórus új magyar műveket írat, amelyeket folyamatosan bemutat és közread. Számos nemzetközi díjat nyert, a KÓTA 2014-es minősítésén a legmagasabb kórusminősítési fokozatot, a hangversenykórus fokozatot kapta meg.
Vezényel: Németh Zsuzsanna Artisjus-díjas karnagy.
– Koncertnaptár »

Bővebben...

2020. Iskolaválasztási Börze a BMK-banBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük rendezvényünkkel, ahol egyszerre 15 iskola képzési kínálatával ismerkedhet meg a hozzánk látogató.
Időpont: 2020. október 14. ♦ szerda9.00-15.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Etele út 55./A).

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Bizonytalan ideig szünetel.

Karnagy: Somorai Eleonóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

BMK Táncház2020-ban is folytattuk nagy sikerű BMK-Táncház sorozatunkat, melyet havonta egy alkalommal a Bartók Táncegyüttes táncosai vezetnek. 
Következő időpont: 2020. október 7.szerda17.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) Kamara terem
Táncoktatók:
Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes táncosai

Bővebben...

Szép álmokat! – Oli bácsi meséiA „Kinn a farkas, benn a bárány” fogócskát mindenki ismeri: a koronavírus idején kinn a vírus, benn a gyerek. Az aprónép még nem érti igazán, miért változott meg egyik pillanatról a másikra az ő jól megszokott kis világa. A kortárs meseszerzők, hivatásos és vizuális mesélők, sőt az óvónők és óvóbácsik, tanítók tisztában vannak vele, milyen fontos szerep jut most a kisgyerekesek életében a meséknek. Tudják, hiszen mesékkel foglalkoznak, melyek segítenek élni és túlélni. Tudja ezt kollégánk is, aki hétköznap esténként 19.30 órától nyitja ki a kincsesládáját – Hallgassátok szeretettel Oli bácsi meséit!

Bővebben...

A bátor nyulacska bábelőadás – ELMARAD!Tisztelt Látogatóink! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, a Főváros vezetésének döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. március 14-től július 1-jéig Látogatókat nem fogadhatott, ezért az előadás elmaradt. Pótlására az őszi évadban kerül sor. Kérjük, az új időpont kapcsán figyelje honlapunkat és hivatalos Facebook profilunkat.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.)

Bővebben...

Állati Nagy Kaland! – Nyári napközis élménytáborA Budapesti Művelődési Központ idén nyáron napközbeni „élménytábort” szervez 8-12 éves korosztály számára az élővilág tiszteletének jegyében minden nap más helyszínen. A tábor időpontja a koronavírus-helyzet miatt módosítva: 2021. június 21–június 25. ♦ hétfő–péntek ♦ 7.30–17.00 óra között. Záróprogram: június 26. ♦ szombat ♦ filmvetítéssel egybekötött kiállítás-megnyitó a gyerekek alkotásaiból. Szervező: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.) A tábor díja: 23 000 Ft (részletfizetési lehetőséggel).
Előregisztráció »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760