check out our replica watches swiss collection that features only the most incredibly authentic and detailed.
rolex rolex imitacion may be of a good excellence.

great needlework certainly is the root amount of the best replica watches in the world.

who sells the best best replica watches makes enamel artistry and so digging ability to produce special those.
absolute hand and wrist in making is actually a leading benefit from luxury fake watches watches.
Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zöld séták – szakvezetéses séták Budapesten és környékénA Budapesti Művelődési Központ környezet- és természetvédelmi kiadványa, a Zöld könyv alapján a Kertészkedők klubjával és az Ezüstnet – Internetező Idősek Országos Egyesületével közösen havi egy alkalommal tervezett, vezetett sétákat szervez.
Első időpont: 2023. április 13. ♦ csütörtök ♦ Találkozás»
Helyszín: Tamariska domb és háborús emlékhely

Bővebben...

Budapesti Vándor KórusA Budapesti Vándor Kórus 1936-ban alakult amatőr énekkar, azóta folyamatosan aktív résztvevője a magyar zenei életnek. Az együttes az alapító karnagy, Vándor Sándor nevét viseli. 1949 és 1999 között a kórus vezetője Révész László, Liszt-díjas, érdemes művész volt. Az évtizedek alatt a kórus ismertté vált itthon és határainkon túl is: értékes díjakat nyert a legrangosabb nemzetközi versenyeken, mint például Arezzo, Montreux, Tolosa, Tours, Pescara. Fesztiválokon szerepelt és sikeres koncertkörutat tett Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában.

Bővebben...

Tiszta Forrás – Víz Világnapja témahét 2023A Budapesti Művelődési Központ a Víz Világnapja alkalmából 2023. március 22–25-ig tematikus hetet szervez. A sorozat a 10–15 éves korosztály környezettudatos szemléletformálását segíti. A Tiszta Forrás tematikus hét programjai két helyszínen valósulnak meg a Budapesti Művelődési Központban (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55/A.), itt prezentációval egybekötött előadást láthatnak a diákok és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A BMK Youtube csatornájáról videóválogatást tekinthetnek meg az újrahasznosítás jegyében készült online kézműves videóinkból. Programok »

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.

Bővebben...

Csipke workshopok a tavaszi évadban Workshop sorozatunkon a csipkeverés alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők: könyvjelző, karkötő, medál vagy kitűző készítése során a tervezésétől a megvalósításáig. Az alkalmakon márciustól júniusig havi egy alkalommal, szombaton várjuk az Érdeklődőket. Így készítettük: egy kis kedvcsináló » 
Időpont: 2023. május 20. szombat, 14.00–17.00 – Májusi esőcseppek (fülbevaló vagy medál) készítés
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55/A., Bikás park mellett). Előregisztráció a workshopokra »

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Eleonóra

Bővebben...

A 2022. évi Hulladékcsökkentési Hét fő témája: A textilKedves Látogatóink, az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében november 21–30 között– Fókuszban a textil: a pazarlás nem divat!
tematikus programjaink
kedvcsináló kézműves foglalkozásai sok-sok ötlettel az otthoni újrahasznosításhoz és hulladékcsökkentéshez
VISSZANÉZHETŐK youtube csatornánkon.

Bővebben...

Szlovák–magyar Folkfesztivál – VISSZANÉZHETŐ koncertekkelNeked szívből, hangból, muzsikából! ♦ Meghívjuk Önt és kedves Barátait a – Budapesti Művelődési Központ és a Párkányi Városi Művelődési Központ közös szervezésében a – Szlovák–magyar Folkfesztivál koncertjeire ♦ Fellépő zenekarok: Fonó Zenekar (HU-SK) ♦ Vizeli Bálint és barátai (HU) ♦ Góbé (HU) ♦ Rustico (HU) ♦ Varjos Zenekar (SK) ♦ Új Gereben (HU) A fesztivál programjai a Budapesti Művelődési Központ Youtube csatornáján VISSZANÉZHETŐK: http://bit.ly/bmk_sk_hu  PRE SLOVENCINU POSUNTE SA NADOL! » ♦  FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN! » Program »  

Bővebben...

Tiszta forrás – Fiatalok környezettudatosságának fejlesztése a Víz VilágnapjánA Budapesti Művelődési Központ a Víz Világnapja alkalmából környezetkultúrával kapcsolatos előadássorozatot szervez, melyre meghívja a fővárosi oktatási intézményekben tanuló 14–18 éves korosztályt a környezettudatos hozzáállás fejlesztésének céljából.
Időpont: 2022. március 22. online vagy offline alkalom.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)

Bővebben...

HomeCamp 3.0 – online nyári gyerektábor 5. hétIsmered az év élőlényeit a 2022. év élőlényeit? Kíváncsi vagy az idei év állataira: madarára, emlősére, rovarára, hüllőjére és halára? Ha szeretnél részt venni a „Zöld ösvény kalandban , akkor csatlakozz idén is a HomeCamp csapatához 5 héten keresztül és járjuk be ezt a hazai zöld ösvényt!
Az online tábor ADÁSAI VISSZANÉZHETŐK Helyszín: YouTube» és Facebook» Várunk Titeket szeretettel. Programok» „Zöld ösvényen jártam online rajzpályázat»

Bővebben...

Válogatás Nemes Nagy Ágnes verseiből 2022-ben lenne százéves Nemes Nagy Ágnes Kossuth-díjas költő, a huszadik századi magyar költészet, esszéirodalom és fordítás egyik legjelentősebb alakja. Ez alkalomból irodalmi összeállítást mutatunk be. A Budapesti Versklub vezetője, Wiegmann Alfréd színházi rendező, szerkesztette műsorban, a költő versei a klub nyolc tagjának előadásában hangzanak el. Megtekinthető a Budapesti Művelődés Központ Youtube csatornáján »

Bővebben...

Mancsocska nyári műhely – HomeCamp 3.0 – online nyári gyerektábor 1. hét Ismered az év élőlényeit a 2022. év élőlényeit? Kíváncsi vagy az idei év állataira: madarára, emlősére, rovarára, hüllőjére és halára? Ha szeretnél részt venni a „Zöld ösvény kalandban , akkor csatlakozz idén is a HomeCamp csapatához 5 héten keresztül és járjuk be ezt a hazai zöld ösvényt! Az online tábor indulása: 2022. július 4. hétfő 11.00 óra. ♦ Helyszín: YouTube» és Facebook» Várunk Titeket szeretettel minden hétköznap 11.00 órától. Programok» „Zöld ösvényen jártam online rajzpályázat»

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760