check out our replica watches swiss collection that features only the most incredibly authentic and detailed.
rolex rolex imitacion may be of a good excellence.

great needlework certainly is the root amount of the best replica watches in the world.

who sells the best best replica watches makes enamel artistry and so digging ability to produce special those.
absolute hand and wrist in making is actually a leading benefit from luxury fake watches watches.
Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Adventi Házimuzsika – Bach kamarazeneAdventi Kamarezene kicsiknek és nagyoknak, zeneértőknek és kíváncsiaknak. Mindenkinek, aki 50 perc zenei szárnyalásra vágyik Bach muzsikáján. Időpont: 2022. december 8. csütörtök 18.00 óra. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.). Műsoron Johann Sebastian Bach gordonkaművei Az esten közreműködik: Onczay Zoltán gordonkaművész.

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Eleonóra

Bővebben...

A Budapesti Vándor Kórus Adventi hangversenyeIdőpont: 2022. december 10. (szombat) 16:00 óra
Helyszín: Óbudai Társaskör (1036 Budapest, Kiskorona utca 7.) Till Ottó-terem
Karnagy: Németh Zsuzsanna
Közreműködik:
Stella Media Nőikar
(Vezényel: Énok-Nagy Levente)
Angyalföldi Szent László Kántorátus és a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Leánykara (Vezényel: Herboly Bendegúz)

Bővebben...

Tiszta forrás – Fiatalok környezettudatosságának fejlesztése a Víz VilágnapjánA Budapesti Művelődési Központ a Víz Világnapja alkalmából környezetkultúrával kapcsolatos előadássorozatot szervez, melyre meghívja a fővárosi oktatási intézményekben tanuló 14–18 éves korosztályt a környezettudatos hozzáállás fejlesztésének céljából.
Időpont: 2022. március 22. online vagy offline alkalom.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.)

Bővebben...

A 2022. évi Hulladékcsökkentési Hét fő témája: A textilKedves Látogatóink, az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében november 21–30 között– Fókuszban a textil: a pazarlás nem divat!
tematikus programjaink
kedvcsináló kézműves foglalkozásai sok-sok ötlettel az otthoni újrahasznosításhoz és hulladékcsökkentéshez
VISSZANÉZHETŐK youtube csatornánkon.

Bővebben...

Budapesti Vándor KórusA Budapesti Vándor Kórus 1936-ban alakult amatőr énekkar, azóta folyamatosan aktív résztvevője a magyar zenei életnek. Az együttes az alapító karnagy, Vándor Sándor nevét viseli. 1949 és 1999 között a kórus vezetője Révész László, Liszt-díjas, érdemes művész volt. Az évtizedek alatt a kórus ismertté vált itthon és határainkon túl is: értékes díjakat nyert a legrangosabb nemzetközi versenyeken, mint például Arezzo, Montreux, Tolosa, Tours, Pescara. Fesztiválokon szerepelt és sikeres koncertkörutat tett Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában.

Bővebben...

 Csipkekészítő workshop: karácsonyfadísz készítéseWorkshop sorozatunkon a csipkeverés alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők: csipkefülbevaló, karkötő és karácsonyfadíszek készítése során a tervezésétől a megvalósításáig. Az alkalmakon októbertől decemberig havi egy alkalommal, szombaton várjuk szeretettel az Érdeklődőket. Így készítjük majd, egy kis kedvcsináló »  Időpont: 2022. december 17. ♦ szombat ♦ már 14.00 órától – csipke karácsonyfadíszt készítünk. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55/A., Bikás park mellett). Regisztráció » ♦ 

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.

Bővebben...

Népmese napja 2022 – eredményhirdetés és kiállításmegnyitóAz évek óta nagy népszerűségnek örvendő rajzpályázatunkra a 2022. évben is nagyszámú, megközelítőleg 300 rajz érkezett. Az értékelés még tart, kérjük, türelmüket az eredmények közzé tételéig. A díjazott pályaművekből hagyományosan kiállítás nyílik a földszinti BMK Tükörgalériában.
Időpont: 2022. október 14. ♦ péntek ♦ 14.00-től. A kiállítás megtekinthető a BMK Tükörgalériában.
Helyszín:
Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.). Fszt. BMK Tükörgaléria Kapcsolódó rajzpályázat » Mancsocska nyílt csoportunk a Facebookon» folyamatosan frissülő tartalommal, kézműves ötletekkel fogadja az érdeklődőket.

Bővebben...

Válogatás Nemes Nagy Ágnes verseiből 2022-ben lenne százéves Nemes Nagy Ágnes Kossuth-díjas költő, a huszadik századi magyar költészet, esszéirodalom és fordítás egyik legjelentősebb alakja. Ez alkalomból irodalmi összeállítást mutatunk be. A Budapesti Versklub vezetője, Wiegmann Alfréd színházi rendező, szerkesztette műsorban, a költő versei a klub nyolc tagjának előadásában hangzanak el. Megtekinthető a Budapesti Művelődés Központ Youtube csatornáján »

Bővebben...

Pályaválasztási börze – 2022. október 20.Budapesten közel 300 középfokú intézmény várja a végzősök jelentkezését. A Pályaválasztási börze megrendezésével a Budapesti Művelődési Központ segítséget nyújtott, hogy a továbbtanuló diákok, ebben a nagy választékban megtalálják a számukra legmegfelelőbb iskolát. 
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Bp. XI., Bikás parknál, Etele út 55./A.).
Bemutatkozó performanszok a YouTube csatornánkon! 
Fotós beszámolók » 

Bővebben...

Szlovák–magyar Folkfesztivál – VISSZANÉZHETŐ koncertekkelNeked szívből, hangból, muzsikából! ♦ Meghívjuk Önt és kedves Barátait a – Budapesti Művelődési Központ és a Párkányi Városi Művelődési Központ közös szervezésében a – Szlovák–magyar Folkfesztivál koncertjeire ♦ Fellépő zenekarok: Fonó Zenekar (HU-SK) ♦ Vizeli Bálint és barátai (HU) ♦ Góbé (HU) ♦ Rustico (HU) ♦ Varjos Zenekar (SK) ♦ Új Gereben (HU) A fesztivál programjai a Budapesti Művelődési Központ Youtube csatornáján VISSZANÉZHETŐK: http://bit.ly/bmk_sk_hu  PRE SLOVENCINU POSUNTE SA NADOL! » ♦  FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN! » Program »  

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760