Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

BMK Ősz–tél programfüzet 2019
2019 szeptemberében is színes programokkal, rendezvényekkel, klubokkal várjuk Önt és családját kulturális rendezvényeinkre a Bikás parknál.
Megjelent a BMK Ősz–Tél programfüzet, keresse az Információs Szolgálatnál.

Bővebben...

Sebő-együttesA Sebő-együttes 1970-ban alakult, kezdetben két (Sebő–Halmos), majd négy taggal, vezetője a többszörösen kitüntetett Sebő Ferenc. Óvodásoknak szóló műsorukban énekelt versek – Weöres Sándor, Varró Dániel, Lázár Ervin – szerepelnek, melyet a gyermekekkel együtt énekelnek.
Időpont: 2019 november 22. ♦ péntek ♦ 9.45, 11.00
Helyszín: Budapesti Művelődési Központan (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Népmese napja – témanap a BMK-banA népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án rendezték meg. Idén a BMK is csatlakozik a rendezvénysorozathoz: nagy szeretettel várja a kicsiket és nagyokat, délelőtt és délután tematikus napján. Iskolai osztályok és óvodai csoportok jelentkezését is várjuk!
Időpont és helyszín: 2019. szeptember 27. péntek 10.00–17.00 óráig Magyar népmesék az Életrevalók mesefilmklubbal Keltsük életre a mesék mitikus állatait – kézműveskedés Mesék segítő állataikisállat-bemutatóval  Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Mazsola és TádéMeghívjuk Önt és kedves családját 2019 októberében a Fabula Bábszínház zenés bábelőadására a Budapesti Művelődési Központba.
„Tartsuk meg Tádét, Manócska!” – kérlelgeti Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot.
Időpont: 2019. október 26. ♦ szombat ♦ 11.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

BMK táncház2019. második felében is folytatjuk nagy sikerű BMK Táncház sorozatunkat, melyet havonta egy alkalommal a Bartók Táncegyüttes táncosai vezetnek Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55./A.). Az őszi évad első időpontja: október 9. 17.00–19.00.
Zenélnek: Vizeli Bálint és barátai, a Bajkó zenekar, valamint Mihó Attila és barátai.
A belépés ingyenes.

Bővebben...

Magyar Festészet napja 2019 – „Színezd újra!”Nyitott székfestés-akció a BMK Galériában a Magyar Festészet Napja alkalmából. A szükséges festékeket és kellékeket biztosítjuk! Egyéni és csoportos jelentkezőket, családokat és iskolai osztályokat is várunk!
Időpont: 2019. október 18. ♦ péntek ♦ 11.00-17.00
Helyszín: Budapesti Művelődési Központba (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Pályaválasztási börzeBudapesten közel 300 középiskola várja a diákok jelentkezését a következő tanítási évre. A hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt nem kis feladat. A nyolcadik osztályosok és szüleik döntését segítjük november 12-ei rendezvényünkkel, ahol egyszerre 20 iskola képzési kínálatával ismerkedhet meg a hozzánk látogató.
Időpont: 2019. november 12. ♦ kedd ♦ 10.00–16.00
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Rejtő-kvíz újra indul

 A nagy érdeklődésre tekintettel újra útjára indítjuk online kvízjátékunkat Rejtő Jenő könyveiből, Rejtő Jenő olvasóinak » 

Bővebben...

Szerénka cicabarátok klubjaA felelős állattartásról interaktív előadások szakemberek bevonásával és élő állatok bemutatásával óvodák és iskolák számára igényelhetők a Budapesti Művelődési Központtól (XI., Etele út 55/A.).
Információ és jelentkezés: Pongrácz Éva, 371-2787, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Bárdos Lajos Vegyeskar A kórust, amely a II. Világháború előtti magyar kórus-mozgalom elindítóinak hagyományait őrzi, G. Horváth József alapította. Az énekkar fennállásának kezdete óta rendkívül aktív, számos sikeres hazai és külföldi fellépést tudhat maga mögött.
Karnagy: Somorai Eleonóra
Koncertnaptár »

Bővebben...

konfliktuskezelés tréningA Lelki Egészség Napja alkalmából a Lelki Egészségvédő Alapítvánnyal együttműködésben szervezett tréningen az érdeklődők megismerhetik a konfliktuskezelés alapjait és gyakorlatát.
Időpont: 2019. október 10. csütörtök ♦ 10.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központan (XI., Etele út 55/A.).

Bővebben...

Fővárosi Énekkar A 102 éve, Bárczy István főpolgármester rendeletére, javarészt fővárosi tisztviselőkből és pedagógusokból alakult Fővárosi Énekkar öntevékeny amatőr együttes. Tevékenységét Budapestért díjjal, valamint Magyar Örökség díjjal ismerték el.
Karnagy: Krasznai Gáspár.
Koncertnaptár »

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760