Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Mozaik Gazdasági Szervezet felhívása táboroztatáshoz való csatlakozásraA Fővárosi Önkormányzat költségvetési szerve, a Mozaik Gazdasági Szervezet az Iskolakapun Kívüli Tevékenységek programsorozaton belül 2013 óta szervezi budapesti köznevelési intézmények diákjainak és pedagógusainak nyári táboroztatását. Idén emellett segítséget kívánunk nyújtani a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került családok (különös tekintettel az általános iskolában tanuló gyerekek családjaira) részére a nyári, iskolai szünet időtartamát lefedő időszakban a gyermekek felügyeletének megoldásában. Célunk, hogy 10 000 budapesti gyermek 5 napos táborozásához biztosítsunk kedvezményes lehetőséget. Szülői nyilatkozat » Tábori adatlap » ♦ Adatkezelési tájékoztató »

Sport-, művészeti-, személyiség-, és készségfejlesztő, érzékenyítő, prevenciós, tehetséggondozó és felzárkóztató programok és foglalkozások szervezésének nyári napközis formában történő lebonyolításához kívánunk támogatást nyújtani.

Azon budapesti intézmények és szervezetek, vállalkozások részére, amelyek (legfeljebb 35.000 Ft/fő/5 nap részvételi díjú) táborában budapesti gyermekek kedvezménnyel vehetnek részt, a kedvezmény erejéig, de legfeljebb gyermekenként 10 000 Ft/fő támogatást biztosítunk a szülők terheinek csökkentése érdekében (a szülők által történt befizetést pénzügyi bizonylattal igazolni szükséges majd). Ha egy gyermek után már igénybe vettek ilyen támogatást, akkor másik táborban már csak a támogatás fennmaradó összege vehető igénybe, de összesen nem haladhatja meg az egy gyermek után járó 10.000 Ft-ot.

A hozzájárulás olyan gyermek után vehető igénybe, aki 14. életévét 2020. augusztus 31. napjáig nem töltötte be és Budapesten állandó lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási
hellyel rendelkezik.

A táborok szervezése és lebonyolítása során a szervező a hatályos járványügyi szabályok betartásáról gondoskodni köteles.

A programban támogatott partnerként vehet részt bármely olyan – napközis táboroztatásban tapasztalattal rendelkező – budapesti székhelyű vagy telephelyű intézmény, szervezet vagy egyéni vállalkozó, aki a 2020. évre a táborozási tevékenységét az illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala járási (fővárosi kerületi) népegészségügyi intézeténél igazoltan bejelentette.

 A táborszervezők jelentkezését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk, bővebb információ hivatali időben a +36-1/606-0750 telefonszámon adunk.

A támogatás 2020. július 6. és 2020. augusztus 31. napja között megrendezett táborok esetében vehető igénybe. A támogatási összeg elszámolásának feltétele támogatási kérelemként az alábbiak benyújtása legkésőbb 2020. szeptember 15. napjáig:

  • az 1. számú melléklet szerinti adatlap és mellékletei kitöltve, aláírva (Átláthatósági és adatkezelési nyilatkozat)
  • a táborszervező személyét, budapesti székhelyét/telephelyét igazoló irat,
  • a táboroztatás bejelentését igazoló irat másolata,
  • a szülői befizetésről kiállított számla és/vagy visszafizetési számla másolata,
  • a szülő által aláírt 2. számú melléklet szerinti nyilatkozat eredeti példánya.

A benyújtást követően a Mozaik Gazdasági Szervezet ellenőrzi a szükséges adatlap és mellékletek meglétét, hiányos támogatási kérelem esetén egy alkalommal, 10 napos határidő tűzésével hiánypótlásra hívja fel a táborszervezőt. A hiánypótlás nem teljesítése, határidőn túli, vagy hiányos teljesítése esetén a táborszervező a támogatásra nem jogosult.

A Mozaik Gazdasági Szervezet a benyújtott mellékletek alapján ellenőrzi, hogy a táborszervező megfelel-e a jelen felhívásban foglalt követelményeknek, valamint a szülői nyilatkozat alapján ellenőrzi, hogy a megjelölt gyermek után került-e már sor támogatás kifizetésére és ha igen, milyen összegben.

A Mozaik Gazdasági Szervezet a feltételeknek megfelelő és a szükséges igazoló iratokat benyújtó táborszervező részére 8 napon belül – a még igénybe nem vett támogatás mértékéig - támogató okiratot állít ki és az okiratban szereplő összeget megtéríti.

A kérelem elutasítása esetén a táborszervező panaszával a Mozaik Gazdasági Szervezet felügyeleti szervéhez, Budapest Főváros Önkormányzata Kulturális, Turisztikai, Sport, Köznevelés és Szociálpolitikai Főosztályához fordulhat (1052 Budapest, Városház u. 9-11., email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

A jogosulatlanul igénybevett támogatás teljes összegét a táborszervező a Mozaik Gazdasági Szervezet részére köteles visszafizetni.

Mellékletek:

  1. Adatlap és mellékletei (Átláthatósági és adatkezelési nyilatkozat)
  2. Szülő által aláírandó nyilatkozat
Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760