Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zöld tömb élhetőbb panel témanapEgész délelőttös (3–5 tanórát átfogó) tematikus napok a környezettudatos életvitel lehetőségeiről.

A témanapok célja: a mindennapokban, nagyvárosi, társasházi környezetben, a családban, a háztartásokban is alkalmazható környezettudatos lépések, ötletek, gyakorlatok átadása.

Témaköreink:

„Zöld Tömb Makett”
„Hulladék Stop!”

Bővebben...

Zöld Tömb módszertani kiadványA KMOP-3.3.4/A kódszámú, a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok lebonyolítására kiírt pályázat keretében megvalósított, Zöld Tömb – élhetőbb panel kampány módszertani ismertetőanyagát mutatjuk be. Az összefoglaló több mint száz oldalon keresztül vezeti végig az érdeklődőt a Budapesti Művelődési Központ által megvalósított ifjúsági élettér-zöldítő, életmód-formáló éves kampány lebonyolítási munkálatain; hangsúlyt helyezve a program felépítésére, tartalmi ívére, tervezési, szervezési fázisaira, az alkalmazott környezeti nevelési módszerekre, a kampány eredményeire, illetve a program során kifejlesztett kommunikációs és oktatási segédanyagok ismertetésére is.

Bővebben...

ifjusagi oviEgy–egy témakör játékos feladatokon keresztüli feldolgozása tanórába illeszthetően vagy szakköri alkalomként 2x45 percben, kézműves munkával kiegészítve.

Témaköreink:

„Mi fán terem?”
„Csak természetesen!”
"Színes gombák – A kevesebb több!"
"Kosárban a helye?!"
 "Fából papír, papírból újrapapír"
"Mit rejt a komposztláda?"
Játékról – játékra – Zöld akadályverseny
 Ünnepkörökhöz kapcsolódó foglalkozások – „Öko-húsvét” és „Öko-karácsony”
 Kézműves ajánlataink

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760