Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Zöld tömb élhetőbb panel témanapEgész délelőttös (3–5 tanórát átfogó) tematikus napok a környezettudatos életvitel lehetőségeiről.

A témanapok célja: a mindennapokban, nagyvárosi, társasházi környezetben, a családban, a háztartásokban is alkalmazható környezettudatos lépések, ötletek, gyakorlatok átadása.

Témaköreink:

„Zöld Tömb Makett”
„Hulladék Stop!”

 
1. „Zöld Tömb Makett” – Hogyan formálhatjuk élhetőbbé, közösségibbé és komfortosabbá lakókörnyezetünket? A nagyvárosi élet és környezet jellegzetességeinek, problémáinak, nehézségeinek megfogalmazása, s közös megoldáskeresés. Élettér szépítő és zöldítő ötleteinket, üzeneteinket közösen jelenítjük meg képben, montázsként, leporellóként vagy makettek, terepasztalok berendezésének formájában – csoportos, hulladék-hasznosító alkotómunkán keresztül.

2. „Hulladék Stop!” – Hulladék megelőzés & tudatos vásárlás – a hulladék csökkentés módjai, a megelőzés jó gyakorlatai, a szelektív gyűjtés és a tudatos vásárlás jelentőségének közös átgondolása csoportos témafeldolgozó feladatokon, játékokon keresztül, sok tárgyi eszközzel alátámasztva.


További információk, referenciák rólunk, valamint eddig megvalósult programjainkról :

Zöld tömb, élhetőbb panel kampány honlapja
http://kulturtanosveny.bmknet.hu
Teértedakadémia.hu honlapja
Kirándul.hu

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760