Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Online marketing – akkreditlt szakmai képzés indul a BMK-banA résztvevők megismerik az online marketing alapjait. Az ismeretek birtokában képesek lesznek a hirdetések mesterfogásaira, a közösségi oldalak professzionális felhasználására, a célközönség elérésére és megfelelő tájékoztatására.
Tervezett indítási időpont: 2021. tavaszi évad.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – Művészterem  
 Előregisztráció » és a képzés díja »

Bővebben...

Facebook oktatás indul 2021. tavaszánMindent, amit a Facebookról tudni kell! címmel tanfolyam indul a 2021. évi tavaszi évadban. Az internet ismeretére mindenkinek szüksége van, legyen az fiatal vagy idős, hiszen ez már a mindennapjaink része. Az internetezéshez ma már hozzátartozik a közösségi média is, ezen belül főként a Facebook. 
K
ezdés: tavasszal, a megfelelő jelentkezői létszám ese
n Jelentkezés »

Bővebben...

Projekttervezés és pályázatírás – akkreditált képzés a BMK-banA továbbképzési program célja, hogy a résztvevők megfelelő szemléletmód és alapfokú pályázatírási ismeretek birtokában képesek legyenek pályázatok elkészítésére.
Tervezett indítási időpont: 2021. tavaszi évad
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) – Művészterem  
 Előregisztráció »
♦ és a képzés díja »

Bővebben...

Kezdő és haladó számítógépes oktatás indul 2021. tavaszi évadábanA Budapesti Művelődési Központ 10 órás kezdő és haladó számítógépes tanfolyamot indít a Bikás parknál. A kezdők elsajátíthatják a legfontosabb ismereteket a számítógép használatától az interneten való szörfözésig. A haladó tanfolyamon a résztvevők elmélyedhetnek a közösségi oldalak használatában, megismerkedhetnek a Word és az Excel alkalmazásával Kezdés: tavasszal, a megfelelő jelentkezői létszám eseténJelentkezés » 

Bővebben...

Kulturális intézmények vezetőinek képzése indul a BMK-banA 120 órás képzés célja, hogy a résztvevők a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint egy kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázhassanak. Továbbá a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket támogatja életpályájuk kiteljesítésében, magasabb vezetői pozíciót tölthetnek be kulturális intézményekben.
Regisztráció » a 2021. március 25-én induló tanfolyamra.

Bővebben...

10 ujjas gépelés indul 2021. március 8-án a BMK-ban a Bikás parknálA gépírásra mindenkinek szüksége van, hiszen a 10 ujjal gépelés gyorsabbá és élvezetesebbé teszi a mindennapi munkát. 12 alkalmas intenzív oktatás (esetenként 2 óra).
Időpontja: 2021. március 08-án hétfőn és szerdán 17.00–19.00 óráig.  Jelentkezés » 
Foglalkozásvezető: Pongrácz Éva, képzési referens.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760