Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. munkavállalót keres program szakmai koordinátor munkakörbe.
Jelentkezés határideje: 2023. december 8.

Bővebben...

Hogyan mutasd meg a szakmai oldalad a közösségi médiában?Az álláskeresés, mint „szakma” a közvélekedés szerint a HR-hez kapcsolódik. Pedig nem… Marketing, értékesítés, márkaépítés leginkább. Láthatóvá válás, tárgyalástechnika, következetes jelenlét kell a gyors sikerhez. Akkor is az álláskeresésed kell előkészíteni, ha épp nem keresel állást. Mert amikor keresel, már majdnem késő, de legalábbis időveszteség akkor összerakni az álláskeresős pakkot, és kissé mindig ad-hoc marad, szemben egy évek alatt épített profillal. Leginkább az online térben kell most jelen lenni, amióta pandémia van. A címbeli kérdést viszont kb. a jobangeli kezdetek óta teszem fel az álláskeresőknek.

Bővebben...

A Vigyázó Sándor Művelődési Központ TAKARÍTÓ munkatársat keres főfoglalkozású, határozatlan időre szóló munkaviszonyban ellátott álláshely betöltésére.

A munkakörrel kapcsolatos elvárások:
• alapfokú végzettség,
• terhelhetőség, jó fizikai állapot,
• megbízhatóság,
• rugalmasság,
• igényes, precíz munkavégzés.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum céljai megvalósítása érdekében megbízható, önálló és felelősségteljes munkatársat keres KULTURÁLIS MENEDZSER pozícióba!

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

Munkatársat keres Tartalomfejlesztési koordinátor pozícióba a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Szabó Magda Nagyközségi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezető
SZENTMÁRTONKÁTA
NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA pályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretében Szabó Magda Nagyközségi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezető munkakör/feladatkör betöltésére.
KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 32800
Intézményi iktatószám: K/23/2023
A pályázat benyújtásának határideje:  2023. augusztus 25. 16:00
https://kozszolgallas.ksz.gov.hu/JobAd/Info/32800

Továbbiak ↓

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Pultost keresünk az Óbuda szívében található Esernyős kávézóba!
Előny, ha van barista-pultos tapasztalatod, de ha nincs és nyitott vagy arra, hogy megtanuld a kávékészítés művészetét, és szeretsz fiatalos környezetben, csapatban dolgozni, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat az alábbi emailre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon keresd Gál Zoltán üzletvezetőt az alábbi telefonszámon: 0630 347 2826.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760