Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Rendezvénypénztáros álláspályázatA jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony
Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő (20 óra/hét) rendezvényekhez igazodóan (2 havi munkaidőkeretben)
A munkavégzés helye: 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.
A munkakörbe tartozó főbb feladatok: Az intézmény rendezvényein (délelőtti gyermek színházak, hétvégi koncertek, esti előadásokon) jegypénztárosi feladatok ellátása, az ehhez kapcsolódó bizonylatok szabályszerű kezelése, illetve szükség esetén a (fő)pénztáros helyettesítése.

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal kulturális szakreferens munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. december 7.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Nagy Adrienn nyújt, a 061-327-1611-es telefonszámon.
A munkavégzés helye: 1052 Budapest, Városház utca 9-11.

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Pályázat Budapesti Művelődési Központ igazgatói munkaköréreBudapest Főváros Közgyűlése a 39/2020. (X.30) EMMI rendelet alapján pályázatot hirdet a Budapesti Művelődési Központ igazgatói munkakörének betöltésére.
Munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A vezetői munkakör időtartama: határozott időre, 5 évre szól, várhatóan 2023. január 1. napjától 2027. december 31. napjáig.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. december 10.
A munkavégzés helye:
a Budapesti Művelődési Központ székhelye (1119 Budapest, Etele út 55.).
A pályázattal kapcsolatos további felvilágosítást a Humánerőforrás-menedzsment Főosztály a 061-999-8288, a Kulturális, Turisztikai, Sport és Ifjúságpolitikai Főosztály a 061-999-8343, valamint a Költségvetési Tervezési és Felügyeleti Főosztály a 061-999-9019 számon ad.

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

A Polgárdi Város Önkormányzata pályázatot ír ki a Batthyány Gyula Művelődési Ház és Könyvtár igazgatói .
A munkavégzés helye: Fejér megye, 8154 Polgárdi, Kossuth utca 76.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidős.
Jelentkezés határideje: 2023. március 31.
A kapcsolattartó neve: Mészáros-Nagy Anett, telefonszáma: 06 (22) 576 230, e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

Hogyan mutasd meg a szakmai oldalad a közösségi médiában?Az álláskeresés, mint „szakma” a közvélekedés szerint a HR-hez kapcsolódik. Pedig nem… Marketing, értékesítés, márkaépítés leginkább. Láthatóvá válás, tárgyalástechnika, következetes jelenlét kell a gyors sikerhez. Akkor is az álláskeresésed kell előkészíteni, ha épp nem keresel állást. Mert amikor keresel, már majdnem késő, de legalábbis időveszteség akkor összerakni az álláskeresős pakkot, és kissé mindig ad-hoc marad, szemben egy évek alatt épített profillal. Leginkább az online térben kell most jelen lenni, amióta pandémia van. A címbeli kérdést viszont kb. a jobangeli kezdetek óta teszem fel az álláskeresőknek.

Bővebben...

Mi bajom a motivációs levél mintákkal?A motivációs levél jó eszköz lenne arra, hogy az álláskeresők meggyőzzék a leendő munkáltatót, hogy őket hívja be állásinterjúra. Sokan azonban ahelyett, hogy élnének ezzel a lehetőséggel, csak egy semmitmondó sablont küldenek, amivel jelentősen csökkennek az esélyeik – írja a Jobangel HR blog.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760