Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

OLÁH IBOLYA SZÍNHÁZKONCERTJEIdőpont: 2021. szeptember 24. ♦ péntek ♦ 19.00 óra.
Helyszín: Marczi Közösségi Tér (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.)

NŐI POSTA – Dallevelek – OLÁH IBOLYA SZÍNHÁZKONCERTJE
Zenészek: Födő Sándor, Furák Péter
Rendező : Bíró Kriszta
Zeneszerző: Presser Gábor

Bővebben...

Igazgatói Fórum a KMO-banKedves Kollégák! A Budapesti Népművelők Egyesülete és a Budapesti Művelődési Központ, közös szervezésében Igazgatói Fórumot szervez a főváros közművelődési intézmények vezetői és kulturális szakemberei részére.
A fórum időpontja: 2021. szeptember 23.csütörtök10.00 óra
Helye: KMO Művelődési Központ és Könyvtár (1191 Budapest, Teleki u. 50.)

Bővebben...

Koncertszervezés a gyakorlatban I.–IV.Élőzenés rendezvények, koncertek, zenés színházi játékok előkészítésének, szervezésének, lebonyolításának és kiértékelésének folyamatáról. Könnyed hangvételű tematikus szakmai előadás rendezvényszervező szakemberekkel, gyakorlati tapasztalatok, működő, kipróbált, megbízható management ismeretek és know-how átadása online előadás formájában.
Részek: I. rész »II. rész »III. rész » IV rész »
Előadók: Balázs Olivér és Szabó Dániel

Bővebben...

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági KözpontKedves Kollégák, szeretettel meghívunk a NYUGALMAZOTT (KLASSZIKUS) NÉPMŰVELŐK XII. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJÁRA október 12–13. között a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központba.
Időpont: 2021. október 12–13-ig.
Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, 6000 Kecskemét Deák Ferenc tér 1.
Jelentkezni legkésőbb 2021. október 1-jéig lehet.

Bővebben...

Redesign foglalkozásterv nyári táborra„Ismerje meg a kézműves alkotásban való elmélyülés élményét minél több gyermek!” Ezt a célt szolgálja alkotóműhelyünk, amely a nyári táborokban, újrahasznosítható alapanyagokból elkészíthető tárgyakat, technikákat ismertet meg a foglalkozásvezetőkkel. A tervezéstől a kivitelezésig megmutatjuk, miként támogassuk a gyermekeket az alkotásban.

Bővebben...

Kultúrházak éjjel-nappal 2021 – „Mindennap értéket adunk”Ha fontosnak érzi a kultúrházak hálózatának erősítését, a közművelődés jövőjének alakítását, kapcsolódjon be az akcióba, amely országos sajtó figyelemre számíthat! 2021. szeptember 24–26. között újra itt a lehetőség, hogy a Kultúrházak éjjel-nappal keretében az Önök közösségi színtere, vagy intézménye is a figyelem középpontjába kerüljön.
Tekintse meg a kapcsolódó közönségkapcsolati hirdetést » ♦ a reklám spot innen tölthető le »

Bővebben...

A fővárosi művészeti fesztiválok szerepe a szakmai hálózatépítésbenA fórum az évek óta népszerű fővárosi, elsősorban képző-, és iparművészeti témájú fesztiválok és rendezvénysorozatok lehetőségeit és szerepeit járja körül a meghívott előadók által. Fő koncepciója a közművelődési szakma és intézmények művészeti programjaival való kapcsolódási lehetőségeinek, illetve a hálózat- és közösségépítés jó gyakorlatainak szemléltetése.
Időpont: május 18. kedd.

Bővebben...

Kulturális menedzsmentA zenekari menedzsment szempontjai és gyakorlata, előadói és megrendelői szemszögből.
A műhelymunka vezetője: Vaszta Pál koncertszervező, zenei menedzser (Török Ádám és Mini, Apostol, Budapest Jazz Orchestra, Guca Partyzans Brass Band).
Bár a kaput újra kinyitottuk, sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térhettünk még vissza a járvány előtti állapotokhoz. Ehhez kollégáink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a lehető legtöbb szakmai beszélgetést és élményt nyújthassunk.
A beszélgetés itt tekinthető meg »

Bővebben...

Szlovák–magyar kulturális kapcsolatok fejlesztése – konferencia beszámolóA Budapesti Művelődési Központ és a Párkányi Városi Művelődési Központ 2021. február 25. napján rendezte meg a „Szlovák–magyar kulturális kapcsolatok fejlesztése című konferenciáját, mely az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program Kisprojekt Alap által támogatott „Élő városok, formálódó közösségek című projektjében valósult meg.
A konferencia teljes egészében megtekinthető », valamint elérhető a Budapesti Művelődési Központ Youtube csatornáján ».

Bővebben...

ÚJ KÖZMŰVELŐDÉSI SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSEK: ÁLLÁSPORTÁL ÉS ARCKÉPCSARNOKKözművelődési állásportállal és arcképcsarnokkal fejleszti szolgáltatásait a Magyar Népművelők Egyesülete. A díjmentes szolgáltatásokat 2021. május 31-én, hétfőn 11 órakor a budapesti Vinikli – a borod & a bringád – borbárban mutatta be az egyesület elnöke, Bordás István és az egyesület tiszteletbeli tagja, Novák Péter színész, énekes, szövegíró, zeneszerző, műsorvezető. A sajtótájékoztatót, ahol Novák Péter tiszteletbeli tagként felkerül a közművelődési arcképcsarnokba, az egyesület hivatalos YouTube csatornáján élőben közvetítette.

Bővebben...

Online fórum a közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatairól 2021A közművelődési tevékenységet ellátó intézmények, szervezetek, vállalkozások minden évben a 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet alapján nyújtják be az OSAP 1438-as számú adatlapját. A fővárosi adatgyűjtés koordinációját idén is a Budapesti Művelődési Központ látja el.
Időpont: február 16. kedd.

Bővebben...

VISSZANÉZHETŐ: Fürdővárosok online konferenciája Kedves Kollégák, tisztelt Érdeklődők, itt tekinthetik meg a 2021. április 15-én lezajlott Fürdővárosok online konferenciáját.
♦ A teljes konferencia itt VISSZANÉZHETŐ » ♦ 
Az előadások magyar nyelvűek.

Bővebben...

Kapcsolatok és operatív programokA Magyar Népművelők Egyesületének visszanézhető online műhelynapján személyesen megismerkedhettek Kiss Szabolccsal, aki az EMMI Közművelődési és Alkotóművészeti Főosztályának új vezetőjével.

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760