Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Virtuális gardrób a múzeumlépcsőnJúnius 16-án, immár tizedik alkalommal rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját, amelynek keretében egyetlen éjszakába sűrítve kaphatunk izgalmas keresztmetszetet a mai magyar kulturális kínálatról. A fővárosban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola is képviselteti magát a programok között.

Helyszín: Múzeumkert

A jubileumi, 10. Múzeumok Éjszakáján a Nemzeti Múzeum meghívására a Múzeumkertbe invitálja a BKF Alkalmazott Művészeti Intézete a művészet iránt érdeklődőket.

Délután 17 órától kreatív újrahasznosító műhely várja az alkotni és újraalkotni vágyókat: kézműves hallgatók vezetésével újrahasznosított ékszereket gyárthatnak a látogatók.

Virtuális gardróbAz este leszálltával pedig (20:30-tól) virtuális gardróbbá változik a Múzeum lépcsője, ahol a BKF hallgatói által tervezett motívumokkal fényfestett ruhákat mutatnak be a modellek.

Aki érdeklődik a BKF művészeti képzései iránt az délután 5 óra és éjfél között a helyszínen személyesen és virtuálisan is találkozhat a főiskola tanáraival és hallgatóival.

A Magyar Nemzeti Múzeum további programja a Múzeumok Éjszakáján IDE KATTINTVA érhető el.

 

Forrás: BKF

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760