Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English
8. Civilkomp konferenciaÚj irányok a civilkommunikációban. A két nap a megszokott hangulatban, érdekes-értékes témákat, számos ismert és vadonatúj kampányelemet, kommunikációs módszert, valamint kapcsolatépítési és tárgyalási lehetőséget kínál. Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár elfogadta a fővédnök felkérést és köszöntőt mond a 8. Civilkomp konferencián. A minisztérium civil koordinációért felelős osztályvezetője "Civil jövőkép" címmel tart előadást, amiben szó lesz a NCA és az 1%-os törvények esetleges változásairól is...

Időpont: 2010. november 25-26.
Helyszín: Bp. VI. Vörösmarty utca 47/a

A plenáris előadásokban többek között a szervezet pozicionálásáról, a társadalmi ügyek „eladásáról”, az üzenetek megfogalmazásáról, a gerilla-marketingről, az „e-pr”-ről, a social marketingről, a social médiáról, és a TCR törvényről is szó lesz.
A szekciók az adománygyűjtési-marketing tárházába, a márkaépítésbe, a médiatervezésbe vezetnek be. A mini-tréningek a hírnévteremtéshez, és a hiteles, személyes kommunikációhoz adnak támpontokat.
Szakmai védnökök: Magyar Marketing Szövetség és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége
Támogató: Human Dialog

Jelentkezni a www.civilkomp.hu weblapon letölthető jelentkezési lapon, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő visszaküldéssel lehet.

Forrás: Mobilitás - Ifjúsági Portál
 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760