Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Online fórum a közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatairól 2021A közművelődési tevékenységet ellátó intézmények, szervezetek, vállalkozások minden évben a 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet alapján nyújtják be az OSAP 1438-as számú adatlapját. A fővárosi adatgyűjtés koordinációját idén is a Budapesti Művelődési Központ látja el.
Időpont: február 16. kedd.

A járványhelyzet miatt a hagyományos szakmai fórum helyett online formában tájékoztatjuk az adatszolgáltatókat a közművelődési statisztika történeti előzményeiről, jogszabályi hátteréről és eredményeiről, továbbá a kitöltő felület használatáról és a statisztikai jelentőlap változásairól.

A kulturális és közművelődési statisztika elmélete és gyakorlata
Előadó:  Dr. Ponyi László központvezető, tudományos kutató Nemzeti Művelődési Intézet, Szakmafejlesztési Igazgatóság, Kutatási Központ
Az előadáshoz kapcsolódó észrevételeiket, kérdéseiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

 

Információ:
Lukács Orsolya, 0613712763, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mester Erika, 0613712780, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760