Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Online fórum a közművelődési statisztikai adatgyűjtés tapasztalatairól 2021A közművelődési tevékenységet ellátó intézmények, szervezetek, vállalkozások minden évben a 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet alapján nyújtják be az OSAP 1438-as számú adatlapját. A fővárosi adatgyűjtés koordinációját idén is a Budapesti Művelődési Központ látja el.
Időpont: február 16. kedd.

A járványhelyzet miatt a hagyományos szakmai fórum helyett online formában tájékoztatjuk az adatszolgáltatókat a közművelődési statisztika történeti előzményeiről, jogszabályi hátteréről és eredményeiről, továbbá a kitöltő felület használatáról és a statisztikai jelentőlap változásairól.

A kulturális és közművelődési statisztika elmélete és gyakorlata
Előadó:  Dr. Ponyi László központvezető, tudományos kutató Nemzeti Művelődési Intézet, Szakmafejlesztési Igazgatóság, Kutatási Központ
Az előadáshoz kapcsolódó észrevételeiket, kérdéseiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

 

Információ:
Lukács Orsolya, 0613712763, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mester Erika, 0613712780, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760