Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

A BMK Ifjúsági szolgáltatásai óvodák számára A Budapesti Művelődési Központ óvodás és általános iskolás diákcsoportok számára összeállított szolgáltatás-kínálatát ajánlja az érdeklődő óvodapedagógusok, pedagógusok, intézményvezetők és kulturális szakemberek figyelmébe, lapozható katalógusok formájában.

Zöld Ház Gyereksarkok kicsiknek, Diák tanácsadó iroda fiataloknak és Teérted Akadémia tudástár szakértőknek

Programcsomagunk a környezettudatosabb életmód népszerűsítését szolgáló, a pályaválasztást segítő, valamint az ifjúságsegítők szakmai tájékozódását megkönnyítő szolgáltatástípusokból áll össze; amelyek mindegyike hatékonyan képes támogatni, kiegészíteni az iskolai nevelőmunkát.

Zöld Ház programunk keretében játszóházi formában, tanórába illeszthetően vagy szakköri alkalomként újszerű, a mindennapokban is gyakorolható környezetvédelmi tartalmakra hívjuk fel a figyelmet. A környezettudatosság lehet izgalmas kaland, kiindulópont a közös játékhoz, alkotáshoz, s nagyon tág teret ad az élményszerű tapasztalásra is – mindezt már számos alkalommal megélhettük eddig megvalósított programjaink során.

Diáktanácsadó irodánkban az életvezetéshez, a továbbtanuláshoz vagy a pályakezdéshez kapcsolódó kérdéseikre kapnak személyre szabott információs segítséget a hozzánk bejelentkező fiatalok. Iskolai pályaorientációs foglalkozásaink célzott kérdésekkel s gyakorlatias megközelítéssel segítenek a végzős diákok számára önmagukban összhangba hozni az önismeretei, a szakma- és pályaismereti szempontokat –; oldva ezzel az egyik legfontosabb döntési helyzet nehézségeit.

Ifjúsági honlapunk információs felülete a diákokat az önmenedzselésben, képességfejlesztésben is segíti, a pedagógusok tehetséggondozó munkáját pedig képzési ajánlatokkal, pályázati lehetőségek közlésével támogatja.

A programcsomagról összeállított részletes kiadványainkat fellapozhatja:

A BMK zöld játszóházi kínálata óvodák számára

 A BMK diák foglalkozásainak kínálata iskolák számára

Ha összefoglalónk felkelti érdeklődését, kínálatunk kapcsán szeretettel várjuk megkeresését, kérdéseit, illetve szívesen fogadjuk egyedi igényeit, együttműködési javaslatait is!

Az egyes szakterületeket képviselő munkatársaink a további részletek kapcsán készséggel állnak személyesen, telefonon, emailben is rendelkezésükre.

Minősített Közművelődési Cím 2011 és Közművelődési Minőség Díj 2012
Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2011
Közűvelődési Minőség Díj 2012

Share
� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760