Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

 Felhívás Tisztelt Kollégák!
A Budapesti Művelődési Központ, együttműködve az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Tartalomfejlesztési és Módszertani Központjával gyűjti a fővárosi közművelődési intézmények mint ifjúsági közösségi szolgálat fogadó intézményeinek jó gyakorlatait.

Bővebben...

BMKA Budapesti Művelődési Központ a 2012-es őszi évad végétől kísérleti programba kezdett. Tizennyolc éven aluli diákok önkéntes munkában ismeretterjesztő foglakozást tartottak időskorúak számára.
A 2016. január 1-je után megkezdett érettségi vizsga megkezdéséhez alapkövetelmény lesz 50 óra önkéntes munka végzése.
Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Művelődési Központtal a 2012/13-as tanévben végzendő tevékenységekre, melynek fókuszában az idősek interneteztésének elősegítése állt (Nagyi–Diák tanulókör).

A diákok 2013. januárjától hetenként tartottak ismeretterjesztő foglakozásokat időskorúak számára az internet megismerésére és adtak segítséget digitális eszközök kezelésével kapcsolatos problémáikhoz.

A program 2014-ben is folytatódik.

További partnerek jelentkezését várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Információ: Fülöp Melinda,
telefon: 1-371-2760.

Kapcsolódó cikk »

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760