Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Csili Művelődési KözpontA Csili Művelődési Központ felhívással fordul minden olyan képző- és iparművészetben tevékenykedő amatőr alkotóhoz, aki szeretne bemutatkozni a nyilvánosság előtt.
Pályázni legfeljebb 3 db alkotással lehet technikai, formai és méretbeli megkötöttség nélkül. Az alkotások kiállításra kész állapotban nyújthatók be, keret, akasztó nélkül nem fogadunk be munkákat.

Bővebben...

„Rejtelmek, ha zengenek...” VI. - Ferencvárosi József Attila Versfesztivál Mint az már évek óta hagyomány – József Attila születésnapjához közeledvén – alkalmat szeretnénk teremteni amatőr versszavalóknak a megmérettetésre, hogy aztán a legjobbak a Költészet Napján, gálaműsor keretében, versmondóként róhassák le tiszteletüket a költőóriás előtt.
Kérjük, csatlakozzanak a József Attila emlékét ápoló, Ferencvárosban és Budapesten meghirdetett Versfesztiválhoz!
Jelentkezési határidő: 2018. február 26.

Bővebben...

József AttilaAz alkotó válasszon ki három József Attila verset és ihletet merítve, írja meg a saját versét arra a témára, amit kiválasztott a mai kornak megfelelő nyelvezetben.
Beküldési határidő: 2018. március 15.

Bővebben...

CsiliHa szereted a kultúrát, a rendezvényeket, és szívesen részt veszel a lebonyolításban, csatlakozz a Csili Önkéntes csapatához! Örömmel látják azokat is, akik egy-egy témában szívesen tartanának ismeretterjesztő előadásokat térítésmentesen, vagy szívesen vezetnének kirándulásokat, gyalogtúrákat.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760