Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Fővárosi művelődési intézményekben és közösségi terekben zajló eseményeket, klubokat, táncos és mozgásos programokat gyűjtöttük össze.

Időseknek ajánlónk: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. és XXII. kerületben

Bővebben...

Budapesti nyári táborok a Művházakban 2022A gyermekek nagy örömére elérkezik a nyári vakáció ideje, érdemes az időt élményteli napközis, bentlakásos táborokban tölteni.
Segíteni szeretnénk a szülőknek, hol és kinél helyezzék el gyerekeiket munkaidejükben. Idén sem maradhatnak el, a megoldást kínáló, a gyerkőcöknek szánt egész nyári táborok, a fővárosi művelődési intézményekben.


Fővárosi művházas tábor ajánlónk:II., III., IV., VI.VII.IX., X., XI., XII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX.XXII. és XXIII. kerület

Bővebben...

I. Komolyzenei Napok az AranytízbenKlassz a Belvárosban!
Időpont: 2022. június 10-12. (péntek-vasárnap)
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János u.10.)
Részletes program leírás a plakáton!
Jegyár az egyes koncertekre: 3000 Ft, minden koncertre érvényes bérlet 10 000 Ft
V. kerületi lakosoknak ingyenes

Forrás: aranytiz.hu

Online művházas tanfolyamajánló felnőtteknek Kedves Látogatóink, Tisztelt Érdeklődők! Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi művházas online tanfolyamokat, melyek lehetőséget adnak a folyamatos kapcsolattartásra jól ismert és kedvelt kulturális, közösségi tereinkkel, intézményeinkkel. Cikkünk a Légy kreatív! – felhívás kezdeményezés kapcsán készült, ezzel is támogatva a közös célt. Ösztönözni kívánjuk az ismeretterjesztő tanfolyamok, a vizuális és az előadó-művészeti körök, szakkörök vezetőit a közös alkotás és tanulás élményének megosztására online tereikben. Mottóul: Mutassuk meg, együtt vagyunk az online térben is, és összetartunk!

Bővebben...

� Lakossági tartalom �

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

Közadatkereső Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760