Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Középiskolák Börzéje 2017Időpont: 2017. szept. 26-29. 10:00 - 19:00 óráig
Helyszín: Ifjúsági Ház (1042 Budapest, István út 17-19.)
Hagyományos rendezvényünkön 45 fővárosi és Budapest környéki középiskola és intézmény mutatkozik be. Hagyományos rendezvényünkön 45 fővárosi és Budapest környéki középiskola és intézmény mutatkozik be. A standokon és az előadásokon minden fontos információt megkapnak a továbbtanulni szándékozó diákok.
Döntésük meghozatalában a rendezvény minden napján a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási és Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézménye és a Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztály munkatársai segítenek.

Bővebben...

Fővárosi művházas táborokA gyermekek nagy örömére elérkezik a nyári vakáció ideje, érdemes az időt élményteli napközis, bentlakásos táborokban tölteni. Segíteni szeretnénk a szülőknek, hol és kinél helyezzék el gyerekeiket munkaidejükben. Idén sem maradhatnak el, a megoldást kínáló, a gyerkőcöknek szánt egész nyári táborok, a fővárosi művelődési intézményekben.

Fővárosi művházas tábor ajánlónk: a II., III., IV.V., VI., VII., X., XI., XII.XIII.XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.XIX., XX. kerület

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760