Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Nemzeti Kommunikációs Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Nemzeti Kommunikációs Hivatal Kiemelt Kommunikációs Szakmai Főosztálya Kommunikációs referens munkakör betöltésére.
A kormánytisztviselői jogviszony időtartama: határozott idejű 2021.12.31. –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 19.
A munkavégzés helye: 1057 Budapest, Garibaldi utca 2.

Bővebben...

A Millenáris Junior kontrollert keres felsőfokú pénzügyi/számviteli/kontrolling végzettséggel.
Munkavégzés helye:Budapest II. kerület, Kis Rókus utca 16–20.
Önéletrajzodat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk március 10-ig!

Bővebben...

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet osztályvezető munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás határozatlan időre szól.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 22.
A munkavégzés helye: 1239Budapest, Grassalkovich út 162.

Bővebben...

A Virányosi Közösségi Ház takarító pozícióba munkatársat keres.
A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos
A jogviszony időtartama: bejelentett munkaviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (8 órás).
Munkavégzés helye: Budapest XII. kerület, Szarvas Gábor út 8/c.

Bővebben...

A Millenáris Kommunikációs osztályvezetőt keres felsőfokú szakirányú végzettséggel, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal, angol nyelvtudással.
Munkavégzés helye:  Budapest II. kerület, Kis Rókus utca 16–20.
Önéletrajzodat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk március 1-jéig!

Bővebben...

CV Íme néhány letölthető önéletrajz-minta. A készlet később bővülni fog, az oldaldobozban mindig elérhető lesz. A sablonokat mindenféle minták "kijavításával", és/vagy saját agyból hoztam össze, illetve próbáltam reprodukálni néhány olyan önéletrajz-mintát, ami nekem kifejezetten tetszett.

Használjátok őket sikerrel! Jobangel

Bővebben...

Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály oktatási ügyintéző munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 8.
A munkavégzés helye: 1067 Budapest, Eötvös utca 3.

Bővebben...

Milyen a jó önéletrajzfotó?Hiába egy jól összeállított önéletrajz, álláspályázatunk könnyen elbukhat egy rossz fotó miatt. Ugyan a személyzeti szakember csupán egy-két percet tölt el egy cv-vel, a fénykép keltette hatás meghatározó lehet. Milyen egy jó kép? Milyen hibákat követnek el a pályázók?

Bővebben...

Szigetmonostor pályázatot hirdet a Szigetmonostor Faluház igazgatói munkakörének betöltésére. A vezetői megbízás határozott időre szól.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 5. 12.00.
A munkaviszony időtartama: határozott idejű munkaviszony.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás határozott időre, 3 évre, 2021. május 1-jétől 2024. április 30-ig szól.
A munkavégzés helye: Pest megye, 2015 Szigetmonostor, Árpád utca 15.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnár Zsolt polgármester nyújt, a 06-70-456-9479, a 06-26-393-512 (108. mellék), valamint a 06-26-593-064 (108. mellék) telefonszámokon.

Bővebben...

ÖnéletrajzIsmert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon.

Bővebben...

Monorierdői Polgármesteri Hivatala közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Monorierdői Polgármesteri Hivatal Monorierdő Község Önkormányzata közművelődési szakember munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 30 órás.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 5.
A munkavégzés helye: Pest megye, 2213 Monorierdő, Szabadság utca 50.

Bővebben...

Hogyan váltsunk karriert?A „miért” mindenkinek egyéni: ráunt az eddigi munkáira, valami fontosabbat szeretne csinálni, vagy kevésbé stresszeset, már nem tud azonosulni az eddigi munkája céljával. Bármi is az, nem kell ezt megmagyaráznia akkor sem, amikor majd arról kérdezik az állásinterjún, miért váltott. Akkor arról kell majd beszélnie, mit lát az új karrierben, miért választotta, és miért pont ezt választotta.

Bővebben...

Letkés Községi Önkormányzat pályázatot hirdet Letkés Község Önkormányzat Művelődési Ház és Könyvtár közművelődés szervező, könyvtáros munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 20 órás.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 12.
A munkavégzés helye: Pest megye, 2632 Letkés, Dózsa utca 22/b.

Bővebben...

A kommunikációs gátakrólA jó kommunikációt szinte minden álláshirdetésben kérik, szinte minden önéletrajzban benne van, de sajnos a valóság nem igazolja a meglétét a legtöbb esetben. Sokszor nem is baj, mert vannak munkák, amikhez nem nagyon kell kommunikálni, de azért megkövetelik ezekre is az álláshirdetők – mert ők maguk is rosszul kommunikálnak.

Bővebben...

Pályázatok szakmai anyagainak megírásában jártas, szociális területen, társadalmi felzárkóztatás témában otthonosan mozgó, jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkező, összetett gondolkodásra képes, főállású projektasszisztens munkatársat keresünk a Szülők Háza központi csapatába.
A fényképes szakmai önéletrajzokat motivációs levéllel és bérigény megjelölésével az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Bővebben...

Mi bajom a motivációs levél mintákkal?A motivációs levél jó eszköz lenne arra, hogy az álláskeresők meggyőzzék a leendő munkáltatót, hogy őket hívja be állásinterjúra. Sokan azonban ahelyett, hogy élnének ezzel a lehetőséggel, csak egy semmitmondó sablont küldenek, amivel jelentősen csökkennek az esélyeik – írja a Jobangel HR blog.

Bővebben...

Hagyományok Háza pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.
A jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: részmunkaidő, heti 20 órás.
A munkavégzés helye: 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. február 28.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

Keresés Doboz kibontása

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Társadalmi felelősségvállalás Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760