Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Vigyázó Sándor Művelődési Központ Vigyázó Sándor Művelődési Központ, Budapest pályázatot hirdet közművelődési szakember, művelődésszervező munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű 2020. 09. 01–2022. 04. 30–ig tartó közalkalmazotti jogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.
A munkavégzés helye: 1173 Budapest, Pesti út 113.
A pályázat benyújtásának határideje: 2020. május 22.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Klein Marianna nyújt, a 06/70/6707508-as telefonszámon.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: a hagyományos művelődésszervezői feladatok ellátása, elsősorban a felnőtt korosztály számára kínált programok (ismeretterjesztő előadások, zenei programok, tanfolyamok szervezése és felügyelete, szabadtéri fesztiválok szervezése, civil kapcsolatok gondozása), színházi előadások szervezése és az intézmény honlapjának frissítése, gondozása.

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Főiskola, népművelői vagy művelődésszervező vagy andragógus szakon szerzett diploma, vagy nem szakirányú felsőfokú végzettség és szakirányú munkaköri szakvizsga (OKJ),

        Hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolja a büntetlen előéletet, valamint azt, hogy a pályázó nem áll a közalkalmazotti jogviszony létesítéséhez szükséges foglalkozás gyakorlásától való eltiltás alatt

        Végzettséget igazoló okiratok bemutatása

        Hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok kezeléséhez a pályázat időtartama alatt

        Fényképes önéletrajz és motivációs levél

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Angol nyelvből középfokú B típusú általános nyelvvizsga, tárgyalási szintű nyelvtudás,

        Azonos területen szerzett szakmai tapasztalat – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások).

Elvárt kompetenciák:

        Kiváló szintű kommunikációs és fogalmazási készség,

        Kiváló szintű önálló és rugalmas munkavégzés.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

       Hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolja a büntetlen előéletet, valamint azt, hogy a pályázó nem áll a közalkalmazotti jogviszony létesítéséhez szükséges foglalkozás gyakorlásától való eltiltás alatt.

        Hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok kezeléséhez a pályázat időtartama alatt.

        Végzettséget igazoló okiratok bemutatása.

        Fényképes önéletrajz és motivációs levél.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a munkakör legkorábban 2020. szeptember 1. napjától tölthető be.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Vigyázó Sándor Művelődési Központ - Budapest címére történő megküldésével (1173 Budapest, Pesti út 113 . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VMK/048/2020 , valamint a munkakör megnevezését: Közművelődési szakember, művelődésszervező.

        Elektronikus úton Klein Marianna részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen keresztül

A pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázat feltételeinek megfelelő pályázók közül az előértékelést követően a kiválasztott pályázókat személyesen meghallgatásra hívjuk be. A döntést követően a pályázat eredményéről kizárólag a behívott pályázók kapnak értesítést. A sikertelen pályázatokat az értesítést követően 30 napig őrizzük, személyesen átvehetőek a titkárságon, a határidő lejártával megsemmisítésre kerülnek. A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. június 12.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: pályázati feltételek: 2/1993 (I. 30.) MKM rendelet alapján, a közművelődési szakember I., II. közalkalmazotti munkakörök betöltéséhez szükséges képesítési és egyéb feltételekről meghatározottak szerint: felsőfokú közművelődési végzettség vagy nem szakirányú felsőfokú végzettség és felsőfokú szakirányú szakvizsga. (OKJ)

 https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=z17d4rfbh2

Share
▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760