Betűméret növelése Betűméret csökkentése FacebookBMK a YouTube-onBMK az Issuu-nRSS FeedBMK HírlevélChange to English

Felhívás közművelődési adatszolgáltatásraA közművelődési tevékenységet alapfeladatként ellátó költségvetési szerv, társadalmi, civil szervezet, alapítvány, közalapítvány, gazdasági társaság, vállalkozás, egyéni vállalkozás köteles a 388/2017. (XII. 13.) Kormányrendelet alapján  minden évben az OSAP 1438-as számú adatlapját benyújtani az Emberi Erőforrások Minisztériuma által működtetett  elektronikus rendszerben.
Az adatszolgáltatás meghosszabbított határideje: 2018. március 20.

Tanácsadás »

Bővebben...

Budapesti Művelődési Központ logóTisztelt fővárosi Kollégák, a BMK honlapjához (wwww.bmknet.hu) az alábbi információkat gyűjtjük szolgáltatásaitok központi promóciója érdekében:

Bővebben...

Mentsük meg a Földet! – a BMK rajzpályázata2018. április 22. A Föld napja, ez alkalomból a Budapesti Művelődési Központ rajzpályázatot hirdet fővárosi óvodások és alsó tagozatos diákok számára.
A pályázat témája: Hogyan óvjuk környezetünket? Hogyan éljünk, hogy ne tegyük tönkre az élővilágot?
Beadási határidő postai úton: 2018. április 30.
személyesen: 2018. április 26., 27, 30. 10.00–19.00 óráig.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).

Bővebben...

Művelődési házak BudapestenTisztelt Kollégák!
A BMK megújult honlapjának (www.bmknet.hu) címtárába a címadatok mellett a fővárosi művelődési házak épületfotóit is publikálni kívánja.

Kérjük, intézményükről egy aktuális külső fotót (minél nagyobb méretben és jobb minőségben), az intézmény/telephely pontos nevével a fájlnévben, kép (.jpg) formátumban szíveskedjenek küldeni számunkra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Bővebben...

33. VMH2017-ben 33. alkalommal rendeztük meg a Vizuális Művészeti Hónap pályázat- és kiállítássorozatot. A fényképezéssel ♦ festészettel ♦ grafikával foglalkozó művészek pályázat keretében mérettethették meg tevékenységüket, és nyerhették el egy csoportos kiállításon való részvétel lehetőségét. Helyszín: BMK Galéria – Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.). Beadási és kiállítási időpontok »  A festészetpályázat eredménye »  A grafikapályázat eredménye »   A XXXIII. Vizuális Művészeti Hónap grafikapályázat kiállítása: 2018. február 15–március 1.

Bővebben...

folytassa-gep-elottTisztelt Kollégák!

A Budapesti Művelődési Központ megújult honlapján (www.bmknet.hu) gyűjti az országban működő, jelképes áron igénybe vehető, minimum 20 óra időtartamú, idősek internet oktatását felvállaló programokat.

Kérjük, küldjék el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre a közvetlen internetes elérés linkjét, ahol a programról olvashatnak az érdeklődők.

Bővebben...

Budapesti Vándor-Révész Fesztivál 2016Az V. Budapesti Vándor-Révész Fesztivál és III. Nemzetközi Kórusversenyre 2018. május 10–13. között kerül sor, melynek keretében részvételi lehetőség nyílik világi és egyházi koncerteken, szabadtéren és koncertteremben énekelni.
Gyere és fedezzük fel együtt a nyárelő hangulatát Budapesten!

Bővebben...

Sopron: Tűztorony (forrás: civertan) A Civertan Grafikai Stúdió munkatársai több évtizede járják hazánk tájait, földön és a levegőben egyaránt. Az elmúlt években, több mint 300 000 légifotót készítettek, számos könyvet, újságot, kiadványt adtak ki a képeikkel illusztrálva. Számtalan előadást tartottak már művelődési házakban, iskolákban, könyvtárakban, ahol megosztották a fotózás közben ért rengeteg élményüket a hallgatókkal.
Művelődési házak számára továbbra is igényelhető díjmentes előadás.

Bővebben...

Magyar Népművelők EgyesületeHelyben van a sokszínűség – 2018. február 2–4.
Újra itt a lehetőség, hogy február első hétvégéjén – 2018 február 2. és 4. között a Kultúrházak Éjjel-Nappal (KHÉN) keretében – a művelődési házak, kultúrházak, agórák a figyelem középpontjába kerüljenek. A 2018-as kiemelt tematika – Helyben van a sokszínűség – a művelődési intézmények összetett szerepét és sokoldalúságát állítja a középpontba. A programok feltöltési határideje: január 26.
Pályázatok »
A 2018. évi rendezvény beharangozó kisfilmje a youtube-on »

Bővebben...

kepkeretKözművelődési intézmények, galériák szíves figyelmébe ajánlunk olyan fotókiállításokat, amelyek térítésmentesen kölcsönözhetők a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátustól. Csak az oda-vissza szállításról kell gondoskodni. A kiállításokhoz térítésmentesen adunk a partnerintézményeknek  kiállításonként 100–100 db képeslapot a tárlat helyi népszerűsítésére.

Bővebben...

▼ Lakossági tartalom ▼

BMK lakossági szolgáltatások Doboz kibontása

Keresés Doboz kibontása

Vendégprogramok Doboz kibontása

Fotótár Doboz kibontása

Elismeréseink Doboz kibontása

Rólunk írták Doboz kibontása

Elégedettség mérő Doboz kibontása

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760